Connect with us

جهان

سیل عظیم در امریکای شمالی؛ برق واشنگتن و دسترسی ریلی به بندر بزرگ ونکور قطع شد

منتشر شده

در

سیل و رانش زمین که منجر به کشته شدن حداقل یک نفر شده، برق ایالت واشنگتن امریکا و دسترسی ریلی به شهر ونکوور، بزرگترین بندر کانادا را قطع کرده است.

به نقل از رویترز، حداقل یک کشته، بسته شدن بندر ونکوور کانادا، تخلیه ساکنان بریتیش کلمبیا و قطع برق در ایالت واشنگتن امریکا همگی در نتیجه سیل و رانش زمین در بخش شرقی امریکای شمالی رخ داد.

حداقل یک زن پس از رانش گل و لای و تخریب یک بزرگراه اصلی در ولایت بریتیش کلمبیا کشته شد. سیل همچنین چندین بزرگراه را در منطقه بزرگ ونکوور و اطراف آن بسته است. گزارش‌هایی مبنی بر مفقود شدن دو نفر دیگر نیز به رسانه‌ها رسیده است.

مسئولان این بندر اعلام کردند که مسیرهای ریلی دو شرکت بزرگ راه‌آهن اقیانوس آرام کانادا و راه‌آهن ملی کانادا را به دلیل سیل به حالت تعلیق درآورده‌اند. در بندر ونکوور روزانه ۴۴۰ میلیون دالر محموله از جمله غلات، زغال سنگ، موتر و کالاهای ضروری را جابجا می‌شود.

طوفان همچنین به طور موقت حمل و نقل گندم را از کانادا، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان غلات، متوقف کرد. نزدیک به ۳۰۰ نفر که در اثر رانش گل به دام افتاده بودند اواخر روز دوشنبه با هلیکوپترها در بریتیش کلمبیا نجات یافتند.

این مشکلات در نتیجه بارش‌های روز یکشنبه که معادل بارش یک ماه بود ایجاد شد و سیل در روز دوشنبه ادامه یافت. در ایالات متحده نیز هزاران نفر به دلیل باران شدید در ایالت واشنگتن، درست در جنوب بریتیش کلمبیا، با قطع برق مواجه شدند.

یک نفر نیز در شهر کوچک اورسون، در شمال سیاتل، بر اثر سیلاب ناپدید شد. بریتیش کلمبیا و شمال غربی ایالات متحده اغلب با رویدادهای شدید آب و هوایی مواجه‌اند که کارشناسان تا حدودی علت آن را گرم شدن کره زمین می‌دانند.

این منطقه در طول تابستان شاهد آتش‌سوزی‌های بزرگ و دمای بی‌سابقه بود که صدها نفر را کام مرگ فرستاد.

Advertisement

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading

جهان

هشدار گوترش درباره فروپاشی مالی سازمان ملل

 بر اساس نامه‌ای که توسط خبرگزاری رویترز مشاهده شده، «آنتونیو گوترش» سرمنشی سازمان ملل به کشور‌ها هشدار داده که این سازمان در معرض خطر «فروپاشی مالی قریب‌الوقوع» است.

Published

on

سرمنشی سازمان ملل به سران کشور‌ها هشدار داد که بودجه این سازمان رو به اتمام بوده و با بحران مالی شدید مواجه است.

 بر اساس نامه‌ای که توسط خبرگزاری رویترز مشاهده شده، «آنتونیو گوترش» سرمنشی سازمان ملل به کشور‌ها هشدار داده که این سازمان در معرض خطر «فروپاشی مالی قریب‌الوقوع» است.

آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل، در نامه‌ای به نماینده کشور‌ها نوشت: «بحران در حال عمیق‌تر شدن است، اجرای برنامه‌ها را تهدید می‌کند و خطر فروپاشی مالی را به همراه دارد؛ و اوضاع در آینده نزدیک بدتر خواهد شد.»

گوترش با هشدار نسبت به اینکه نقدینگی ممکن است تا ماه جولای تمام شود، گفته است: «یا همه کشور‌های عضو به تعهدات خود برای پرداخت کامل و به موقع عمل کنند؛ یا کشور‌های عضو باید قوانین مالی خود را به طور اساسی اصلاح کنند تا از فروپاشی مالی قریب‌الوقوع جلوگیری شود.»

سازمان ملل متحد ماه‌ها است که با بحران نقدینگی رو‌به‌رو است. در همین حال، واشنگتن پرداخت بودجه داوطلبانه به اداره‌های این سازمان را کاهش داده و از پرداخت‌های اجباری به بودجه‌های عادی و صلح سازمان ملل متحد خودداری کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!