Connect with us

اخبار ساحوی

شمارى زیادی از رسانه ها وابستگی خارجی دارند – سید مخدوم رهین

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

شماری از نماينده گان مشرانو جرگه میگویند:

نشرات برخی از رسانه های تصویری در روزهای عید گذشته، مبتذل و غیر اخلاقی بوده است.

آنان خواهان برخورد جدی با این رسانه ها می باشند.

وزیر اطلاعات و فرهنگ میگوید:

برای اصلاح رسانه ها نباید ازخشونت کار گرفته شود.

وی از رسانه ها می خواهد جانب اعتدال را رعایت کنند و با در نظر داشت ارزش های اسلامی و ملی فعالیت نمایند.

وزیر اطلاعات و فرهنگ و رییس اتحادیه ملی ژورنالیستان روز یکشنبه به مشرانو جرگه فراخوانده شده بودند.

طیبه زاهدی عضو مشرانو جرگه میگوید:

امسال  رسانه های تصویری در ماه مبارک رمضان برنامه های خوبی ارایه کردند، اما برخی از تلویزیون ها در روزهای عید به نشر برنامه های پرداختند که با فرهنگ کشور و ارزش های اسلامی در تضاد بوده است.

سید محمد سعیدی عضو مشرانو جرگه ازسریال های خارجی از طریق رسانه های تصویری افغانستان انتقاد میکنند.

به باور وى:

تعدادی از رسانه ها ازدیموکراسی سوئ استفاد می نمایند.

وزیر اطلاعات و فرهنگ سید مخدوم رهین میگوید:

نشر بر نامه های مبتذل هیچ ارتباطی با دیموکراسی ندارد.

وی این اظهارات شماری ازاعضاى مشرانو جرگه را که میگویند، نشرات برخی از رسانه ها موجب تحرک مخالفان مسلح شده است ، رد میکند.

وزیر فرهنگ از رسانه های می خواهد جانب  اعتدال را رعایت نمایند.

وی  میگوید:

رسانه ها باید شرایط افغانستان را در نظر بگیرند.

رهین میگوید:

در برخورد با رسانه ها نباید ازخشونت کارگرفت زیرا خشونت عقده ایجاد می کند.

به گفته وی:

درحال حاضر شمار زیادی از رسانه وابستگی خارجی دارند.

رهین از جمع آوری برخی کست های مبتذل از بازارها و بسته شدن برخی از ويبسایت های غیر اخلاقی  خبرمیدهد

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ساحوی

شهباز شریف از تمدید آتش‌بس استقبال کرد؛ ابراز امیدواری برای توافق صلح در اسلام‌آباد

دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

Published

on

صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، از تصمیم رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترمپ، برای تمدید آتش‌بس در درگیری میان ایران و ایالات متحده و اسرائیل استقبال کرده و از آن قدردانی کرده است.

شریف روز چهارشنبه در پیامی گفته است که از اقدام امریکا در پذیرش درخواست پاکستان برای تمدید آتش‌بس قدردانی می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، زمینه را برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک فراهم می‌سازد.

وی ابراز امیدواری کرده است که هر دو طرف به رعایت آتش‌بس ادامه دهند و بتوانند در دور دوم گفتگوها که در اسلام‌آباد برگزار می‌شود، به یک توافق جامع صلح دست یابند که به پایان دایمی این درگیری کمک کند.

این در حالی است که دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

مقام‌های پاکستانی می‌گویند گفتگوهای صلح در اسلام‌آباد با هدف کاهش تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل سیاسی در جریان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: در صورت نرسیدن به توافق حملات علیه ایران را از سر می‌گیریم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، در اظهاراتی تازه گفته است که ایران «چاره‌ای جز فرستادن» مذاکره‌کنندگان به دور جدیدی از گفتگوها به پاکستان ندارد.

ترمپ در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق خوب خواهیم رسید. ما در موقعیت بسیار قوی برای مذاکره قرار داریم.»

وقتی از او پرسیده شد که اگر مذاکرات خوب پیش برود آیا آتش‌بس را تمدید خواهد کرد یا خیر، ترمپ گفت: «نمی‌خواهم این کار را انجام دهم. ما وقت زیادی نداریم.»

او اشاره کرد که ایالات متحده آماده است در صورت عدم رسیدن به توافق، حملات علیه ایران را از سر بگیرد.

وی افزود: «انتظار دارم بمباران ادامه پیدا کند، چون فکر می‌کنم این روش، رویکرد بهتری برای ورود به مذاکرات است. اما ما آماده‌ایم. یعنی نیروهای نظامی کاملاً آماده اقدام هستند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

سفر معاون رئیس‌جمهور امریکا به پاکستان در هاله‌ای از ابهام؛ مشارکت ایران نامشخص

گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

Published

on

بر اساس گزارش رسانه‌ها، انتظار می‌رود جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم با ایران به اسلام‌آباد سفر کند؛ اما ابهام‌ها در مورد حضور هیئت ایرانی همچنان پابرجاست.

منابع نزدیک به روند میانجی‌گری گفته‌اند که این مقام امریکایی شام سه‌شنبه واشنگتن را ترک کرده و قرار است روز چهارشنبه وارد پایتخت پاکستان شود. گفته می‌شود گفتگوها نیز در همان روز برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال، گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

با این وجود، رسانه‌های دولتی ایران هرگونه اعزام هیئت به اسلام‌آباد را رد کرده و این گزارش‌ها را «بی‌اساس» خوانده‌اند. همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، تأکید کرده که تهران مذاکرات تحت فشار یا تهدید را نمی‌پذیرد.

این مواضع متضاد، تردیدها را در مورد برگزاری این نشست افزایش داده است. پاکستان که پیش‌تر نقش میانجی را میان دو طرف ایفا کرده، همچنان تلاش دارد کانال‌های دیپلماتیک را باز نگه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!