Connect with us

جهان

شمار جان باختگان زلزله در میانمار به حدود ۷۰۰ نفر رسید

منتشر شده

در

گزارش‌ها می‌رسانند که تعداد جان باختگان زلزله روز جمعه در میانمار به ۶۹۴ نفر افزایش یافته است و یک هزار و ۶۷۰ تن دیگر زخمی شده اند.

به گزارش رویترز، حکومت نظامی میانمار در بیانیه‌ای گفت که زیرساخت ها از قبیل سرک، پل و ساختمان تحت تاثیر قرار گرفته اند که منجر به تلفات و جراحات در میان مردم شده است.

در این بیانیه آمده است که عملیات جستجو و نجات در حال حاضر در مناطق آسیب دیده جریان دارد.

جنرال مین آنگ هلینگ، رهبر حکومت نظامی، از کشورها خواست تا کمک کنند.

با این حال کمک‌های بین المللی به میانمار آغاز شده است.

مدل‌سازی پیش‌بینی‌کننده اداره زمین‌شناسی ایالات متحده تخمین زده است که تعداد کشته‌شدگان در میانمار ممکن است از ۱۰ هزار نفر فراتر رود و میزان خسارات ممکن بیشتر از ارزش تولید ناخالص داخلی این کشور باشد.

بیشتر ویرانی‌ها در دومین شهر بزرگ میانمار، ماندالی، رخ داده است.

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا روز جمعه گفت که با مقامات میانمار صحبت کرده است و دولت او به نوعی کمک خواهد کرد.

مقامات تایلند، همسایه میانمار اعلام کرده اند که ۹ نفر در بانکوک جان خود را از دست داده و ۱۰۱ نفر دیگر ناپدید شده اند.

جهان

واشنگتن پست: ترمپ به دلیل تهدید ایران، مخفیانه با یک طیاره دیگر از ترکیه خارج شده بود

Published

on

روزنامه واشنگتن پست گزارش داده که دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، ماه گذشته به دلیل تهدید ترور از سوی ایران، به‌صورت مخفیانه با یک طیاره نظامی دیگر از ترکیه خارج شده بود.

قصر سفید در آن زمان گفته بود که ترمپ با طیاره «ایرفورس ون» از ترکیه خارج شده است، اما به نوشته واشنگتن پست، او پس از سوار شدن به طیاره قدیمی ایرفورس ون در انقره، به‌طور مخفیانه با یک موتر انتقال غذا به یک طیاره کوچک‌تر نظامی از نوع C-32A منتقل شده است.

ترمپ برای شرکت در نشست ناتو با یک طیاره جدید که از سوی قطر به امریکا اهدا شده و به‌تازگی بازسازی شده بود، به انقره رفته بود. با این حال، هنگام خروج از ترکیه از طیاره قدیمی ایرفورس ون استفاده کرد.

به گفته واشنگتن پست، این اقدام به دلیل یک تهدید علیه ترمپ انجام شده بود. طیاره قدیمی ایرفورس ون در این عملیات نقش طیاره فریب‌دهنده را داشت تا مسیر واقعی ترمپ پنهان بماند.

خبرنگارانی که تصور می‌کردند همراه ترمپ در طیاره قدیمی سفر می‌کنند، در جریان پرواز موظف شدند پرده‌های پنجره‌های بخش خبرنگاران را بسته نگه دارند. حتی برخی کارکنان قصر سفید نیز نمی‌دانستند که ترمپ در طیاره حضور ندارد.

ترمپ بعداً در پاسخ به خبرنگاران درباره بسته بودن پرده‌ها گفت که احتمالاً آنها در «یک پرواز خطرناک» بوده‌اند و افزود: «اما اگر من بروم، شما هم می‌روید، درست است؟»

طیاره C-32A حامل ترمپ حدود ساعت ۱۰:۲۰ شب به بریتانیا رسید و طیاره قدیمی ایرفورس ون چند دقیقه بعد وارد شد. مشخص نیست ترمپ چگونه دوباره به طیاره قدیمی منتقل شده است.

ترمپ پس از خروج از طیاره قدیمی، با نیروهای امریکایی مستقر در بریتانیا دیدار کرد و سپس به سمت طیاره جدید اهدایی قطر رفت.

قصر سفید در واکنش به این گزارش گفت طیاره جدید به سیستم‌های امنیتی پیشرفته مجهز شده است و از تمام امکانات موجود برای حفاظت از رئیس‌جمهور در برابر تهدیدها استفاده می‌شود.

طیاره جدید یک بوئینگ ۷۴۷ است که سال گذشته از سوی قطر به امریکا اهدا شد و توسط شرکت دفاعی «L3Harris Technologies» بازسازی شده است. این طیاره قرار است به‌صورت موقت به‌عنوان ایرفورس ون استفاده شود تا طیاره‌های جدید ریاست‌جمهوری امریکا آماده شوند.

 

Continue Reading

جهان

بیش از ۱۰۰ کشته در زلزله نیرومند در غرب کولمبیا

این زلزله روز دوشنبه با قدرت ۷.۴ درجه ریشتر در عمق ۱۰۷ کیلومتری زمین رخ داده است. مقام‌های کولمبیا می‌گویند این نیرومندترین زلزله ثبت‌شده در این کشور در قرن بیست‌ویکم است.

Published

on

در پی وقوع یک زلزله نیرومند در غرب کولمبیا، بیش از ۱۰۰ نفر جان باخته و صدها تن دیگر زخمی شده‌اند.

این زلزله روز دوشنبه با قدرت ۷.۴ درجه ریشتر در عمق ۱۰۷ کیلومتری زمین رخ داده است. مقام‌های کولمبیا می‌گویند این نیرومندترین زلزله ثبت‌شده در این کشور در قرن بیست‌ویکم است.

«آبلاردو دِ لا اسپری‌یلا»، رئیس‌جمهور کولمبیا، شمار قربانیان را دست‌کم ۱۱۱ نفر اعلام کرده و گفته است که نجات افراد گرفتار زیر آوار، اولویت اصلی دولت است.

او گفت تمام امکانات دولت برای نجات مردم، کمک به خانواده‌های آسیب‌دیده و انتقال کمک‌های اضطراری به مناطق آسیب‌دیده بسیج شده است.

شهرهای کالی، پریرا و مانیزالس از مناطق به‌شدت آسیب‌دیده هستند. در کالی، مقام‌ها اعلام کردند که ۳۵ نفر کشته و حدود ۷۰۰ نفر زخمی شده‌اند.

امدادگران و داوطلبان تا شام دوشنبه با استفاده از چراغ‌های پیشانی در میان آوارها به دنبال افراد گیرمانده بودند. در کالی، یک دختر شش‌ماهه و مادرش از زیر آوار یک ساختمان پنج‌طبقه نجات داده شدند.

در شهر پریرا نیز امدادگران برای نجات یک پسر جوان که زیر یک ساختمان گیر مانده، تلاش می‌کردند. تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد بخش‌هایی از ساختمان‌ها در چند شهر فرو ریخته و جاده‌ها پر از آوار شده است.

مقام‌های کولمبیا فعالیت چند میدان هوایی در منطقه را نیز برای بررسی‌های ایمنی متوقف کرده‌اند.

همچنین در برخی شهرها برای جلوگیری از غارت و حفظ امنیت، مقررات منع رفت‌وآمد اعلام شده است.

سازمان زمین‌شناسی کولمبیا اعلام کرده که تاکنون ۲۱ پس‌لرزه ثبت شده و احتمال وقوع لرزش‌های بیشتر وجود دارد.

کولمبیا در منطقه موسوم به «حلقه آتش بحرالکاهل» قرار دارد و هر ماه هزاران زلزله در این کشور ثبت می‌شود.

در سال ۱۹۹۹ نیز یک زلزله ۶.۲ ریشتری در منطقه قهوه‌خیز کولمبیا بیش از یک‌هزار کشته برجا گذاشت.

 

Continue Reading

جهان

شانزده کارگر مهاجر بنگله‌دیشی از اثر آتش‌سوزی در یک فابریکه در عربستان سعودی جان باختند

Published

on

مقام‌های بنگله‌دیش روز دوشنبه اعلام کردند که در پی وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک فابریکه تولید موبل و فرنیچر در شهر ریاض، پایتخت عربستان سعودی، ۱۶ کارگر مهاجر بنگله‌دیشی جان باخته‌اند.

به گزارش رویترز، این آتش‌سوزی روز یک‌شنبه در منطقه صناعیه موسی در ریاض رخ داده است.

وزارت امور خارجه بنگله‌دیش اعلام کرده که وضعیت این رویداد را از نزدیک پیگیری می‌کند. مقام‌های سفارت بنگله‌دیش در ریاض نیز با مسئولان عربستان سعودی برای تکمیل روند انتقال اجساد قربانیان به بنگله‌دیش همکاری دارند.

عریف‌الحق چودری، وزیر رفاه مهاجرین و کار در خارج از کشور بنگله‌دیش، به مقام‌های مربوط دستور داده است که اجساد قربانیان را هرچه زودتر به کشور بازگردانند و کمک‌های لازم دولتی و غرامت را به خانواده‌های قربانیان فراهم کنند.

حدود ۳.۵ میلیون شهروند بنگله‌دیش در عربستان سعودی زندگی می‌کنند و این کشور همچنان بزرگ‌ترین مقصد کارگران مهاجر بنگله‌دیشی به شمار می‌رود. کارگران بنگله‌دیشی در سال گذشته بیش از ۲.۷ میلیارد دالر به کشورشان حواله فرستاده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117