Connect with us

رویداد های اخیر

شهباز شریف: نباید از خاک افغانستان توسط نیروهای نیابتی هند علیه پاکستان استفاده شود

صدراعظم پاکستان در سخنرانی خود در جرگه بزرگان قبایل برجسته از سراسر خیبر پختونخوا، بر عزم راسخ کشورش برای از بین بردن آن‌چه او «فتنه خوارج و شبکه تروریستی تحت حمایت هند» خوانده، تأکید کرده است.

منتشر شده

در

شهباز شریف، صدراعظم پاکستان روز سه‌شنبه (۱۳جوزا) ضمن تاکید بر نیاز فوری همکاری بیش‌تر با امارت اسلامی، هشدار داده است که نباید اجازه داده شود از خاک افغانستان توسط نیروهای نیابتی هند برای انجام فعالیت‌های هراس‌افکنی علیه کشورش استفاده شود.

بر بنیاد گزارش رسانه‌های پاکستانی، او این اظهارات را در جریان یک سفر با جنرالان و مقام‌های بلند پایه‌ای دولتی پاکستان به پیشاور، بیان کرده است. در این سفر او را عاصم منیر لوی درستیز پاکستان و وزرای بلند پایه‌ای امنیتی و دفاعی دولت فدرال و همچنین رئيس استخبارات این کشور (آی‌اس‌آی) همراهی کرده است.

صدراعظم پاکستان در سخنرانی خود در جرگه بزرگان قبایل برجسته از سراسر خیبر پختونخوا، بر عزم راسخ کشورش برای از بین بردن آن‌چه او «فتنه خوارج و شبکه تروریستی تحت حمایت هند» خوانده، تأکید کرده است.

او در این نشست گفت: «شجاعت، مقاومت و روحیه تزلزل‌ناپذیر مردم پشتون، فصلی پرافتخار در تاریخ ملی ما است.» از بزرگان قبایل خواست تا در افشا و شکست تفکر افراطی متحد باشند.

شهباز شریف همچنین در این نشست قول داده که صلح در خیبر پختونخوا «به هر قیمتی» حفظ خواهد شد و از جوانان این ایالت خواست تا نقشی سازنده در ارتقای وحدت ملی پاکستان، توسعه و ثبات این کشور ایفا کنند.

امارت اسلامی تا کنون درباره اظهارات شهباز شریف چیزی نه گفته اند.

رویداد های اخیر

لاوروف: آسیای مرکزی و افغانستان مشکلات اصلی سازمان پیمان امنیت جمعی هستند

Published

on

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، می‌گوید که خطرات امنیتی در آسیای مرکزی و تحولات افغانستان، نگرانی‌های اصلی سازمان پیمان امنیت جمعی است.

سازمان پیمان امنیت جمعی یک اتحاد نظامی منطقه‌ای متشکل از روسیه، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرغیزستان و تاجیکستان است.

لاوروف امروز (دوشنبه) در دیدار با طالقبک مسادیکوف، سرمنشی این سازمان در مسکو، چالش‌های امنیتی منطقه را «محوری» توصیف کرد.

وی گفت: «مشکلاتی که در حال حاضر جزء مسائل محوری برای سازمان پیمان امنیت جمعی هستند، چالش‌ها و تهدیدهای جدیدی می‌باشند. اشاره من به وضعیت منطقه آسیای مرکزی در حوزه امنیت جمعی و همچنین هر آنچه که مربوط به اتفاقات افغانستان است، می‌باشد.»

لاوروف از مسادیکوف به عنوان «یکی از کارشناسان برجسته» در حوزه امنیت آسیای مرکزی تقدیر کرد و گفت که تجربه او می‌تواند به تقویت هماهنگی و بهبود «اثربخشی همه اقدامات متحدانه» کمک کند.

سازمان پیمان امنیت جمعی، مانند ناتو، حمله به یک عضو را حمله به همه اعضا می‌داند.

کشورهای منطقه همواره نسبت به تهدیدات امنیتی از افغانستان ابراز نگرانی کرده اند. امارت اسلامی اما این نگرانی‌ها بیجا دانسته و اطمینان داده است که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان بر ضد کشور دیگری استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برای اولین بار در افغانستان، پوهنځی «طب سنتی نبوی» ایجاد می‌شود

Published

on

وزارت تحصیلات عالی افغانستان اعلام کرده است که رهبر امارت اسلامی، پیشنهاد ایجاد پوهنځی «طب سنتی نبوی» را منظور کرده است.

این وزارت تأکید کرده است که ایجاد پوهنځی «طب سنتی نبوی» در رشد علوم صحی و تربیه کادر مسلکی نقش مهم خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار نوسازی علایم سرحدی افغانستان و ایران در «آینده نزدیک» آغاز می‌شود

Published

on

نورالله نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، اعلام کرده که روند تثبیت سرحد و نوسازی علایم و نشانه‌های سرحدی میان افغانستان و ایران در آینده نزدیک به طور رسمی آغاز می‌شود.

طبق خبرنامه وزارت امور سرحدات، آقای نوری در دیدار با علی‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل، اطمینان داده است که امارت اسلامی برای تسریع کار و رفع مشکلات در این روند، همکاری همه‌جانبه انجام خواهد داد.

سفارت ایران در کابل نیز گفته است که در این دیدار، بیکدلی همکاری‌های دو کشور در بخش مرز را عامل تقویت و تحکیم همه جانبه مناسبات ایران و افغانستان اعلام کرد.

گفتنی است که حدود سه ماه قبل، مقام‌های افغانستان و ایران توافق کرده بودند که پروژه نوسازی علایم مرزی که مدت هفت سال متوقف مانده بود، دوباره آغاز شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!