Connect with us

ورزش

شکست تیم کریکت افغانستان پس از دو پیروزی مقابل افریقای جنوبی

در ادامه، بقیه بازیکنان افغانستان نتوانستند عملکرد مناسبی داشته باشند و اشتباهات تاکتیکی باعث شد سه نفر از بازیکنان آن‌ها از میدان حذف شوند.

منتشر شده

در

تیم ملی کریکت افریقای جنوبی در اخرین بازی سلسله مسابقات یک روزه بین المللی در شارجه، افغانستان را با تفاوت هفت ویکت شکست داد.

در این مسابقه که روز یک‌شنبه (۱میزان) برگزار شد، آفریقای جنوبی با تکیه بر عملکرد عالی آیدن مارکرم (۶۹ نات اوت) و تریستان استابز (۲۶ نات اوت)، به راحتی به امتیاز ۱۷۰دوش با از دست دادن ۳ ویکت در ۳۳ آور دست یافت.

این در حالی بود که افغانستان تنها موفق به کسب امتیاز ۱۶۹دوش در پایان نوبت خود شد.

در دو بازی قبلی، افغانستان با پیروزی‌هایی قاطعانه توانسته بود افریقای جنوبی را تحت فشار قرار دهد. آن‌ها در اولین مسابقه این سلسله در روز چهارشنبه، حریف خود را به راحتی از میدان خارج کردند و سپس در دومین بازی با برتری ۱۷۷ امتیاز، سلسله مسابقات را ۲-۰ به سود خود کردند. اما در سومین بازی، حتی با برنده شدن در قرعه و انتخاب توپ زنی، نتوانستند برنده بازی شوند.

درخشش عالی رحمن‌الله گربز، بازیکن افغانستان، بار دیگر توجه‌ را به خود جلب کرد. او که در بازی روز جمعه ۱۰۵ امتیاز کسب کرده بود، این بار نیز با ۸۹ امتیاز از ۹۴ توپ یک بازی فوق‌العاده به نمایش گذاشت. با این حال، او با یک ضربه بلند توسط ریزا هندریکس از بازی خارج شد.

در ادامه، بقیه بازیکنان افغانستان نتوانستند عملکرد مناسبی داشته باشند و اشتباهات تاکتیکی باعث شد سه نفر از بازیکنان آن‌ها از میدان حذف شوند.

رحمت شاه در حالی که به ضربه گربز واکنش نشان می‌داد، با برخورد توپ به دست لانگی نگیدی به طور اتفاقی به ویکت خود برخورد کرد و حذف شد. همچنین، حشمت‌الله شاهدی و اکرام علی‌خیل نیز با تصمیمات سریع بازیکنان افریقای جنوبی به سرعت از بازی خارج شدند.

با از دست دادن ۷ ویکت و کسب تنها ۱۳۲ امتیاز، افغانستان تنها با کمک الله‌محمد غضنفر (۳۱ نات اوت از ۱۵ توپ) توانست از مرز ۱۵۰ امتیاز عبور کند. افریقای جنوبی نیز با از دست دادن ۳ بازیکن و کسب ۸۰ امتیاز، با همکاری مارکرم و استابز به راحتی به پیروزی دست یافت.

ورزش

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی فوتبال افغانستان

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که در چارچوب مسابقات راهیابی به جام ملت‌های آسیا، تمامی بازیکنان واجد شرایط به طور رسمی برای دیدارهای پیش‌رو مقابل تیم‌های ملی میانمار و سوریه دعوت شده بودند. با این حال، شماری از بازیکنان بنا به دلایل مختلف از حضور در تیم ملی انصراف داده‌اند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این دلایل شامل مشکلات خانوادگی، مصدومیت، مسائل امنیتی در خاورمیانه و مشکلات مرتبط با باشگاه‌ها بوده است. از جمله بازیکنانی که انصراف داده‌اند می‌توان به حبیب‌الله عسکر، اویس عزیزی، عبدانجم‌حیدری، محمد نعیم رحیمی، جبار شرزه، فیصل احمد حمیدی، جمشید اچکزی، عمید آرزو، توفیق سکندری و رامین صافی اشاره کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان تأکید کرده که حضور در تیم ملی یک مسئولیت ملی و افتخار بزرگ برای هر بازیکن است و انتظار می‌رود بازیکنان اولویت را به تیم ملی کشورشان بدهند.

خوزه انتونیو نوگیرا، سرمربی تیم ملی، در واکنش گفت: «پس از انجام دو دیدار پیش‌رو، تمرکز خود را بیشتر بر روی بازیکنان داخلی افغانستان معطوف خواهیم ساخت. برنامه ما این است که ترکیب تیم ملی در آینده عمدتاً از میان بازیکنان شایسته داخلی انتخاب شود تا تیمی باانگیزه، متعهد و در دسترس شکل گیرد.»

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده که روند تقویت و بازسازی تیم ملی با جدیت ادامه خواهد داشت و تصمیمات آینده در راستای منافع درازمدت فوتبال کشور اتخاذ خواهد شد.

گفتنی است که بازی افغانستان مقابل میانمار روز پنجشنبه هفته جاری در میانمار و بازی در مقابل سوریه روز سه شنبه هفته آینده در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!