Connect with us

ورزش

شکست تیم کریکت افغانستان پس از دو پیروزی مقابل افریقای جنوبی

در ادامه، بقیه بازیکنان افغانستان نتوانستند عملکرد مناسبی داشته باشند و اشتباهات تاکتیکی باعث شد سه نفر از بازیکنان آن‌ها از میدان حذف شوند.

منتشر شده

در

تیم ملی کریکت افریقای جنوبی در اخرین بازی سلسله مسابقات یک روزه بین المللی در شارجه، افغانستان را با تفاوت هفت ویکت شکست داد.

در این مسابقه که روز یک‌شنبه (۱میزان) برگزار شد، آفریقای جنوبی با تکیه بر عملکرد عالی آیدن مارکرم (۶۹ نات اوت) و تریستان استابز (۲۶ نات اوت)، به راحتی به امتیاز ۱۷۰دوش با از دست دادن ۳ ویکت در ۳۳ آور دست یافت.

این در حالی بود که افغانستان تنها موفق به کسب امتیاز ۱۶۹دوش در پایان نوبت خود شد.

در دو بازی قبلی، افغانستان با پیروزی‌هایی قاطعانه توانسته بود افریقای جنوبی را تحت فشار قرار دهد. آن‌ها در اولین مسابقه این سلسله در روز چهارشنبه، حریف خود را به راحتی از میدان خارج کردند و سپس در دومین بازی با برتری ۱۷۷ امتیاز، سلسله مسابقات را ۲-۰ به سود خود کردند. اما در سومین بازی، حتی با برنده شدن در قرعه و انتخاب توپ زنی، نتوانستند برنده بازی شوند.

درخشش عالی رحمن‌الله گربز، بازیکن افغانستان، بار دیگر توجه‌ را به خود جلب کرد. او که در بازی روز جمعه ۱۰۵ امتیاز کسب کرده بود، این بار نیز با ۸۹ امتیاز از ۹۴ توپ یک بازی فوق‌العاده به نمایش گذاشت. با این حال، او با یک ضربه بلند توسط ریزا هندریکس از بازی خارج شد.

در ادامه، بقیه بازیکنان افغانستان نتوانستند عملکرد مناسبی داشته باشند و اشتباهات تاکتیکی باعث شد سه نفر از بازیکنان آن‌ها از میدان حذف شوند.

رحمت شاه در حالی که به ضربه گربز واکنش نشان می‌داد، با برخورد توپ به دست لانگی نگیدی به طور اتفاقی به ویکت خود برخورد کرد و حذف شد. همچنین، حشمت‌الله شاهدی و اکرام علی‌خیل نیز با تصمیمات سریع بازیکنان افریقای جنوبی به سرعت از بازی خارج شدند.

با از دست دادن ۷ ویکت و کسب تنها ۱۳۲ امتیاز، افغانستان تنها با کمک الله‌محمد غضنفر (۳۱ نات اوت از ۱۵ توپ) توانست از مرز ۱۵۰ امتیاز عبور کند. افریقای جنوبی نیز با از دست دادن ۳ بازیکن و کسب ۸۰ امتیاز، با همکاری مارکرم و استابز به راحتی به پیروزی دست یافت.

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ سرخ‌پوشان خوافی استقلال کابل را ۶-۰ شکست داد

Published

on

تیم‌های سرخ‌پوشان خوافی و استقلال کابل امروز (جمعه) در بیست‌وسومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان، در استدیوم فدراسیون فوتبال در کابل به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی پرگول ۶-۰ سرخ‌پوشان خوافی به پایان رسید.

رضا غلامی، بازیکن سرخ‌پوشان خوافی، در دقیقه چهارم با ضربه سر نخستین گول این تیم را به ثمر رساند.

در دقیقه ۲۱، سهراب افغان دومین گول سرخ‌پوشان خوافی را وارد دروازه استقلال کابل کرد تا نیمه نخست با برتری ۲-۰ این تیم پایان یابد.

در نیمه دوم، سهراب افغان در دقیقه ۴۹ با ضربه سر گول دوم خود و سومین گول تیمش را به ثمر رساند.

یارمحمد نیز در دقیقه ۵۲ چهارمین گول سرخ‌پوشان خوافی را زد.

در ادامه، سرخ‌پوشان خوافی در دقایق ۶۸ و ۷۰ دو گول دیگر به ثمر رساندند تا این دیدار با نتیجه ۶-۰ به سود این تیم پایان یابد.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ آرمان اف‌سی و عینو مینه کندهار به تساوی بدون گول رضایت دادند

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۸ سپتامبر برابر سرسبز یاشلر به میدان می‌رود و عینو مینه کندهار نیز روز ۲۹ سپتامبر به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

Published

on

تیم‌های آرمان اف‌سی و عینو مینه کندهار امروز (جمعه) در بیست‌ودومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان، در استدیوم فدراسیون فوتبال در کابل به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گول پایان یافت.

در نیمه نخست، هر دو تیم بازی هجومی و تلاش‌های متعددی برای باز کردن دروازه حریف داشتند؛ اما فرصت‌های ایجادشده به گول تبدیل نشد.

در نیمه دوم نیز تلاش‌های آرمان اف‌سی و عینو مینه برای رسیدن به گول ادامه یافت، اما هیچ‌یک از دو تیم نتوانستند قفل دروازه حریف را باز کنند و بازی با نتیجه ۰-۰ به پایان رسید.

در این دیدار، عینو مینه کندهار ۱۵ خطا مرتکب شد و یک کارت زرد دریافت کرد؛ در مقابل، آرمان اف‌سی ۸ خطا انجام داد و هیچ کارت زرد یا سرخی دریافت نکرد.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۸ سپتامبر برابر سرسبز یاشلر به میدان می‌رود و عینو مینه کندهار نیز روز ۲۹ سپتامبر به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت نیپال با تفاوت پنج ویکت افغان‌ابدالیان را شکست داد

Published

on

تیم کریکت افغان‌ابدالیان روز جمعه در رقابت‌های کریکت ۲۰آوره بازی‌های آسیایی در جاپان، با تفاوت پنج ویکت دربرابر نیپال شکست خورد.

تیم افغان‌ابدالیان پس از پیروزی در قرعه و انتخاب توپ‌زنی، در ۲۰ آور با از دست دادن هفت ویکت، ۱۰۲ دوش به دست آورد. فیصل‌خان شینوزاده و نجیب‌الله زدران با کسب ۳۰ دوش، بهترین عملکرد را برای افغان‌ابدالیان داشتند.

تیم نیپال هدف تعیین‌شده را در ۱۷.۲ آور تکمیل کرد و با تفاوت پنج ویکت به پیروزی رسید.

با این نتیجه، تیم افغان‌ابدالیان از دو بازی مرحله گروهی دو امتیاز دارد. این تیم پیش از این جاپان را شکست داده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!