Connect with us

جهان

صدراعظم بریتانیا در سفر به کی‌یف از ارائه سیستم دفاع هوایی به اوکراین خبر داد

منتشر شده

در

ریشی سوناک، صدر اعظم بریتانیا، روز شنبه (۲۸عقرب) در سفری به اوکراین، با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌ جمهور اوکراین دیدار کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز این اولین سفر سوناک به اوکراین به‌عنوان صدر اعظم بریتانیا است.

سوناک در این سفر وعده داد که همانند دولت‌های قبلی بریتانیا، حمایت‌های قاطع لندن از کی‌یف ادامه یابد.

سوناک گفت که بریتانیا یک بسته دفاع هوایی به‌ارزش ۵۰ میلیون پوند معادل ۶۰ میلیون دالر به اوکراین ارائه خواهد کرد که شامل توپ‌های ضدهوایی، رادار و تجهیزات ضد طیاره بی پیلوت برای خنثی کردن حملات هوایی روسیه است.

صدراعظم بریتانیا همچنین گفت که حمایت‌های بشردوستانه از مردم اوکراین برای زمستان افزایش خواهد یافت.

سوناک در بیانیه‌ای اعلام کرد: «وقتی که نیروهای مسلح اوکراین روی زمین قوای روس را عقب می‌رانند، روسیه از جانب هوا غیرنظامیان را هدف حملات وحشیانه قرار می‌دهد.»

صدراعظم بریتانیا افزود:‌«ما امروز دفاع هوایی به اوکراین می‌دهیم… و در آستانه زمستان سرد حمایت بشردوستانه را تقویت می‌کنیم.»

درهمین حال خبرگزاری بلومبرگ گزارش داده است که مقامات بلند پایه‌ی اوکراین بارها از متحدان خواسته اند تا به منظور تقویت دفاع هوایی این کشور را کمک کنند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین با انتقاد سخت از حملات روسیه گفته است این نمایش یک سیاست بدبینانه ضد اروپایی و ضد بشری روسیه است. او افزود که اوکراین برای صادرات برق بیشتر به اتحادیه اروپا آماده شده است و “حملات روسیه همچنین با هدف از بین بردن اتصال برق ما” به اروپا بود.

زلنسکی افزوده است: “هر حمله به برق اوکراین ضربه‌ای به امنیت برق کل قاره است.”

جهان

ترمپ فرمان وضع تعرفه بر شرکای تجارتی ایران را امضا کرد

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، روز جمعه فرمانی اجرایی‌ای را امضا کرد که ممکن است با آن تعرفه ۲۵ درصدی بر کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، اعمال شود.

این دستور در حالی صادر می‌شود که تنش‌ها بین ایران و امریکا، حتی با وجود مذاکرات روز جمعه، همچنان پابرجاست.

Continue Reading

جهان

نماینده‌ ویژه امریکا: روسیه و اوکرین درباره تبادل ۳۱۴ زندانی توافق کردند

Published

on

استیو ویتکاف، نماینده‌ ویژه امریکا، روز پنجشنبه اعلام کرده که هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه برای تبادل ۳۱۴ زندانی به توافق رسیده‌اند و افزود که برای پایان دادن به جنگ، همچنان کارهای مهمی باقی مانده است.

ویتکاف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه با تبادل ۳۱۴ زندانی موافقت کردند؛ این نخستین تبادل از این دست در پنج ماه گذشته است.»

او افزود: «این نتیجه از گفتگوهای صلحی به دست آمد که دقیق و سازنده بوده‌اند. هرچند کارهای مهمی هنوز باقی مانده، اما گام‌هایی از این دست نشان می‌دهد که تعامل دیپلوماتیک مستمر در حال ارائه نتایج ملموس و پیشبرد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است.»

مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف روز چهارشنبه، نخستین روز دور جدید گفتگوها با میانجی‌گری امریکا در ابوظبی را «سازنده» توصیف کرده بود، در حالی که درگیری‌ها در مرگبارترین مناقشه اروپا از زمان جنگ جهانی دوم همچنان ادامه داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفته بود که اوکراین انتظار دارد این گفتگوها به یک تبادل جدید زندانیان منجر شود.

ویتکاف همچنین در ایکس افزود که گفتگوها ادامه خواهد یافت و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری حاصل شود.

این فرستاده جزئیاتی درباره تعداد زندانیانی که هر کشور مبادله خواهد کرد ارائه نداد. کاخ سفید نیز خارج از ساعات کاری معمول، بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

Continue Reading

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!