Connect with us

رویداد های اخیر

صدها خانواده نیازمند در کندز از کمک‌های بنیاد بیات مستفید شدند

بنیاد بیات در کنار دیگر کمک‌هایش همه ساله در فصل زمستان با نیازمندان و متضررین رویداد‌های طبیعی کشور کمک می‌کند.

منتشر شده

در

در ادامه کمک‌های زمستانی بنیاد بیات به نیازمندان در افغانستان، این‌بار صدها خانواده بی‌بضاعت از بسته‌های کمکی این بنیاد در ولایت کندز مستفید شدند.

نماینده بنیاد بیات در زون شمال‌شرق می‌گوید، این کمک‌ها شامل آرد، برنج و روغن بوده که پس از یک سروی دقیق برای نیازمندان توزیع شده است.

خیر محمد سلجوقی در این مورد گفت: «بنیاد خیریه بیات به ادامه توزیع کمک‌های همه ساله زمستانی خود امسال برای نیازمندان ولایت کندز بسته‌ کمکی زمستانی را در نظر گرفته که ما امروز شاهد توزیع آن هستیم.»

در همین حال، دریافت‌کنندگان از توزیع به موقع بسته‌های کمکی بنیاد بیات ابراز خرسندی می‌کنند و خواستار مساعدت سایر نهاد‌های امدادرسان به خانواده‌های بی‌بضاعت اند.

علی الله، دریافت‌کننده کمک با ابراز خرسندی گفت: «از بنیاد بیات زیاد تشکر می‌کنیم.»

رحم خدا، دریافت‌کننده کمک گفت: «بنیاد بیات که همرای مردم غریب کمک کردند، بسیار خوش هستیم. خداوند بنیاد بیات را قوت بدهد که همرای مردم غریب بیشتر کمک بکنند چون زمستان است، هوا سرد است، کار نیست.»

با این حال، شماری از زنان که سرپرست خانواده ندارند و نان‌آور خانواده‌های شان هستند، می‌گویند در فصل زمستان برای خوراک و پوشاک چیزی ندارند و بیشتر از هر وقت دیگر نیازمند به کمک‌های بشری دارند و از دریافت کمک‌های بنیاد بیات استقبال می‌کنند.

رخشانه، دریافت‌کننده کمک بیان نمود: «به ما کمک کنند، نان‌آور خانه نداریم. اولادهای کوچک دارم. تاجران برای ما کمک کنند، نه چوب داریم نه زغال. تشکر از بنیاد بیات که برای ما کمک کرد.»

گفتنی است که بنیاد بیات در کنار دیگر کمک‌هایش همه ساله در فصل زمستان با نیازمندان و متضررین رویداد‌های طبیعی کشور کمک می‌کند. مسوولان این بنیاد گفته‌اند که با افزایش فقر و ناداری در کشور، روند توزیع کمک‌های زمستانی بنیاد بیات به دیگر ولایات همچنان ادامه دارد.

رویداد های اخیر

شمار کشته‌شدگان انفجار در مسجد شیعیان اسلام‌آباد به ۳۱ نفر رسید

Published

on

در پی یک حمله انتحاری در جریان نماز جمعه در یک مسجد اهل تشیع به اسم خدیجة الکبری در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، دست‌کم ۳۱ نفر کشته و نزدیک به ۱۷۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش رویترز، تصاویر منتشرشده از محل حادثه، اجساد خون‌آلودی را نشان می‌داد که بر کف فرش‌شده مسجد افتاده بودند و در اطراف آن‌ها خرده‌شیشه‌ها، آوار و نمازگزاران هراسان دیده می‌شدند.

ده‌ها زخمی دیگر نیز در باغ‌های این مسجد در منطقه‌ای نیمه‌شهری در حومه اسلام‌آباد روی زمین افتاده بودند.

با وجود آن‌که بمب‌گذاری در پایتخت به‌شدت محافظت‌شده پاکستان نادر است، این کشور در سال‌های اخیر با موج فزاینده‌ای از فعالیت‌های شبه‌نظامی روبه‌رو بوده است.

عرفان مِمُن، معاون کمیسر اسلام‌آباد، در بیانیه‌ای گفت: «آمار کشته‌شدگان این انفجار افزایش یافته است. در مجموع ۳۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند. شمار مجروحانی که به شفاخانه‌ها منتقل شده‌اند، به ۱۶۹ نفر رسیده‌اند.»

دو مقام پولیس گفتند که مهاجم پیش از منفجر کردن بمب در درِ ورودی مسجد متوقف شده بود. آن‌ها به دلیل نداشتن مجوز برای صحبت با رسانه‌ها، نخواستند نامشان فاش شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبیکستان و پاکستان از افغانستان خواستند تا علیه گروه‌های شبه‌نظامی اقدام کند

Published

on

ازبیکستان و پاکستان به طور مشترک از افغانستان خواستند تا اقدامات مشخصی علیه گروه‌های شبه‌نظامی انجام دهد. دو کشور تأکید کردند که ثبات در منطقه و پروژه‌های بزرگ اتصال به بهبود شرایط امنیتی در افغانستان بستگی دارد.

این درخواست در بیانیه مشترکی که در پایان سفر رسمی رئیس جمهور ازبیکستان به پاکستان صادر شد، مطرح شده است. دو طرف تأکید کردند که صلح و ثبات در افغانستان برای صلح درازمدت در منطقه، رشد اقتصادی و اجرای موفقیت‌آمیز پروژه خط ‌آهن ازبیکستان-افغانستان-پاکستان ضروری است.

طبق این بیانیه، رهبران هر دو کشور تأکید کردند که چندین سازمان تروریستی همچنان از داخل افغانستان فعالیت می‌کنند و تهدیدات جدی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد می‌کنند. آنها از کابل خواستند که «اقدامات فوری و مشخصی» برای برچیدن و از بین بردن همه این گروه‌ها انجام دهد.

امارت اسلامی پیش از این ادعای حضور گروه‌های شبه‌نظامی در افغانستان را رد کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: کشورهای آسیای مرکزی خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، می‌گوید که سران کشورهای آسیای مرکزی در سفر شان به اسلام‌آباد احتمالاً خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند.

خلیل‌زاد در پستی در ایکس تأکید کرد که کشورهای آسیای مرکزی برای حمایت از پروژه‌های تجارتی و اتصالی خود، منافع استراتژیکی در دسترسی به پاکستان و فراتر از آن، از جمله بحر، دارند. او خاطرنشان کرد که این کشورها به ویژه بر توسعه راه‌آهن، لوله گاز، مخابرات و شبکه‌های برق که آسیای مرکزی و پاکستان را به هم متصل می‌کنند، متمرکز هستند – اقدامی که به گفته او منافع پاکستان را نیز تأمین خواهد کرد.

خلیل‌زاد گفت: «البته نقش افغانستان برای برآورده شدن هدف اتصال و توسعه منطقه‌ای حیاتی است. ثبات در افغانستان و روابط خوب پاکستان و افغانستان پیش‌نیاز مطلق اند.»

او ابراز امیدواری کرد که مقامات پاکستانی به توصیه سران کشورهای آسیای مرکزی مبنی بر بهبود سیاست‌های آسلام آباد در قبال افغانستان گوش دهند.

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر را در پاکستان انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد کرده و گفته است که نمی‌تواند مسئول امنیت داخل پاکستان باشد.

تجارت بین دو کشور پس از درگیری مرگبار در نزدیکی خط دیورند در ماه اکتوبر همچنان متوقف است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!