Connect with us

رویداد های اخیر

طالبان پاکستانی: از داخل خاک پاکستان علیه دولت اسلام‌آباد می‌جنگیم

منتشر شده

در

رهبر تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) در مصاحبه‌ای به سی‌ان‌ان می‌گوید این گروه از داخل خاک پاکستان علیه دولت این کشور می‌جنگد و با روحیه و سلاحی که در خاک پاکستان موجود است، می‌تواند چندین دهه به جنگ ادامه دهد.

نور ولی محسود تاکید کرده است که گروهش به کمک طالبان افغانستان نیاز ندارد.

خبرنگار سی‌ان‌ان به تازگی در مصاحبه‌ای از آقای محسود پرسیده است که آیا طالبان افغانستان (امارت اسلامی افغانستان) همانطور که او در بهار پارسال توقع داشت، به این گروه کمک می‌رساند؟

رهبر تحریک طالبان برای پاسخ گفتن به این سوال گفت: «ما از داخل خاک پاکستان با دولت می‌جنگیم. ما این توانایی را داریم تا با استفاده از خاک پاکستان و با روحیه آزادی‌بخش و سلاحی که در این کشور موجود است، برای چندین دهه به جنگ ادامه دهیم.»

زمانی که خبرنگار از آقای محسود پرسید آیا او تلاش می‌کند روابط گروهش با امارت اسلامی افغانستان را پنهان نگه دارد، رهبر تحریک طالبان پاکستان گفت گروهش به کمک امارت اسلامی افغانستان نیاز ندارد و وقتی که چنین نیازی وجود ندارد چرا باید پنهان‌کاری کند.

نور ولی محسود پیش از این با نشر ویدیویی گفته بود که تحریک طالبان پاکستان خود را بخشی از امارت اسلامی افغانستان می‌داند.

دولت‌های ایالات متحده امریکا، بریتانیا و کانادا تحریک طالبان پاکستان را به عنوان یک گروه تروریستی به رسمیت می‌شناسند.

ایالات متحده امریکا نام شماری از رهبران این گروه را شامل فهرست سیاه تروریستی خود ساخته است و از سال ۲۰۱۰ فعالیت‌های آن را دنبال می‌کند.

سی‌ان‌ان نوشته است تحریک طالبان پاکستان هنوز هم تهدیدی در برابر منافع امریکا محسوب می‌شود.

رویداد های اخیر

وزارت دفاع افغانستان: یک پوسته پاکستان در نزدیکی سپین‌بولدک تخریب شد

Published

on

عنایت‌الله خوارزمی، سخنگوی وزارت دفاع افغانستان، می‌گوید که روز گذشته یک پوسته نظامی پاکستان در نزدیکی سپین‌بولدک، پس از تیراندازی به سوی افغانستان، هدف قرار گرفته و تخریب شده است.

خوارزمی در صفحه ایکس خود نوشته است که در این درگیری به نیروهای افغان هیچ‌گونه تلفات و خسارتی وارد نشده است.

او همچنین ادعاهای منتشرشده از سوی پاکستان درباره این درگیری را «پروپاگند» خوانده و گفته است که این ادعاها حقیقت ندارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد: پاکستان با حمله بر افغانستان می‌خواهد از مسئولیت‌های پیمان مکه شانه خالی کند

او تأکید کرد که امارت اسلامی افغانستان به آنچه «بدمعاشی» رژیم نظامی پاکستان خواند، «پاسخ مناسب» خواهد داد.

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید پاکستان پس از پیوستن به «پیمان مکه» و در حالی که با بحران‌های داخلی روبه‌رو است، با حملات به افغانستان تلاش می‌کند از مسئولیت‌های خود در این پیمان شانه خالی کند.

مجاهد که در یک مدرسه در کندهار صحبت می‌کرد، گفت پاکستان همچنین با این حملات می‌خواهد افکار عمومی را از تظاهرات، مشکلات سیاسی و بحران اقتصادی در داخل این کشور منحرف کند.

او گفت فضای سیاسی در پاکستان محدود شده و آزادی‌هایی که قوانین این کشور برای مردم تضمین کرده، به آنان داده نمی‌شود و به گفته او، نوعی دیکتاتوری بر مردم حاکم شده است.

مجاهد افزود مشکلات اقتصادی پاکستان نیز به‌گونه سرسام‌آوری افزایش یافته و این کشور با تجاوز به حریم افغانستان، می‌خواهد توجه مردم را از ناکامی‌های خود منحرف کند.

سخنگوی امارت اسلامی گفت مقام‌های نظامی پاکستان با موضع‌گیری‌های خود، مردم این کشور را نیز با خود به سوی هلاکت می‌برند.

او تأکید کرد که امارت اسلامی افغانستان به آنچه «بدمعاشی» رژیم نظامی پاکستان خواند، «پاسخ مناسب» خواهد داد.

گفتنی است که رژیم نظامی پاکستان روز پنجشنبه بر ولایت‌های کندهار، پکتیا و خوست حملات هوایی انجام داد که درنتیجه آن چهار غیرنظامی به شهادت رسیدند.

این حملات سه روز پس از حملات رژیم نظامی پاکستان بر کنر و پکتیکا انجام شد که در نتیجه آن سه غیرنظامی شهید شدند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت خارجه: نسبت دادن مواد مخدر کشف‌شده در پاکستان به افغانستان بی‌اساس است

بلخی گفت سفارت امریکا در اسلام‌آباد باید منشأ مواد مخدر کشف‌شده را در پاکستان جستجو کند، نه اینکه به عنوان یک وسیله پروپاگند عمل کند.

Published

on

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان، نسبت دادن افغانستان به یک محموله مواد مخدر کشف‌شده در پاکستان را «بی‌اساس» خوانده و گفته است که این ادعا با «انگیزه سیاسی» مطرح شده است.

بلخی گفت سفارت امریکا در اسلام‌آباد باید منشأ مواد مخدر کشف‌شده را در پاکستان جستجو کند، نه اینکه به عنوان یک وسیله پروپاگند عمل کند.

بلخی افزود که امارت اسلامی افغانستان تولید، قاچاق و استفاده از همه انواع مواد مخدر را در کشور به‌گونه کامل ممنوع کرده است.

او همچنین مدعی شد که پس از ممنوعیت مواد مخدر در افغانستان، کشت، تولید و قاچاق مواد مخدر «در آن سوی خط دیورند» افزایش یافته است.

بلخی همچنین گفت افغانستان ظرفیت تولید مواد مخدر مصنوعی را ندارد و گذرگاه‌ها در امتداد خط فرضی دیورند نیز نزدیک به یک سال است که به‌طور کامل به روی رفت‌وآمد بسته شده‌اند.

سفارت امریکا در اسلام‌آباد روز پنجشنبه اعلام کرد نیروهای مبارزه با مواد مخدر امریکا و پاکستان، ۴۶۳ کیلوگرام مت‌آمفتامین به ارزش حدود ۲۱ میلیون دالر را که به گفته این سفارت از افغانستان منشأ گرفته و به مقصد سریلانکا انتقال داده می‌شد، کشف و ضبط کرده‌اند.

سفارت امریکا گفت در پی این عملیات چند نفر بازداشت شده‌اند و این اقدام نشان‌دهنده ادامه همکاری و آموزش نیروهای پاکستانی از سوی امریکا برای مقابله با شبکه‌های بین‌المللی قاچاق مواد مخدر است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!