Connect with us

ورزش

عباس کریمی شناگر معلول افغان در امریکا مدال طلا و نقره کسب کرد

منتشر شده

در

عباس کریمی، شناگر معلول افغان در مسابقات شنای «ورلد سیریز» در ایالات مینه‌سوتای امریکا در فرجامین دیدار و در بخش شنای کرال پشت، به مدال نقره دست یافته است.

عباس کریمی در نخستین دیدار در مسابقات شنای «ورلد سیریز» روز جمعه (۲۱ اپریل) به مقام اول دست یافت و برنده‌ مدال طلای مسابقات شد.

این مسابقه در شهر مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا برگزار شد و آقای کریمی در بخش ۵۰ متر پروانه به مدال طلا دست یافت.

او در ماه حمل سال گذشته‌ خورشیدی نیز در مسابقه‌ ۵۰ متر پروانه در ایالت «ایندیانا پولیس» امریکا به مدال طلا دست یافته بود.

کریمی در حال حاضر در امریکا پناهنده است و به‌ عنوان شهروند امریکایی در مسابقات اشتراک می‌کند.

او پیش از این هم به نمایندگی از افغانستان در مسابقات جهانی درخشیده و چندین مدال طلا را از آن خود کرده است.

در این رقابت‌ها، ۱۴۱ شناگر از سیزده کشور جهان شرکت داشتند.

با کسب مدال طلا، کریمی جواز حضور در مسابقات قهرمانی شنای معلولین جهان را بدست آورد که تا سه ماه دیگر به میزبانی بریتانیا برگزار می‌شود.

کریمی در حالی سه ماه بعد راهی مسابقات جهانی معلولین جهان می‌شود که شش سال قبل در سال ۲۰۱۷ به مدال نقره ۵۰ متر پروانه جهان در مکسیکو نایل آمد و تبدیل به نخستین مهاجر دنیا شد که از رقابت‌های سطح درجه یک جهانی موفق به اخذ مدال شده است.

عباس کریمی در بازیهای پارالمپیک توکیو نیز حضور داشت و ضمن فاینلیست شدن پرچمدار کاروان تیم مهاجرین کمیته بین المللی المپیک نیز بود.

ورزش

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی فوتبال افغانستان

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که در چارچوب مسابقات راهیابی به جام ملت‌های آسیا، تمامی بازیکنان واجد شرایط به طور رسمی برای دیدارهای پیش‌رو مقابل تیم‌های ملی میانمار و سوریه دعوت شده بودند. با این حال، شماری از بازیکنان بنا به دلایل مختلف از حضور در تیم ملی انصراف داده‌اند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این دلایل شامل مشکلات خانوادگی، مصدومیت، مسائل امنیتی در خاورمیانه و مشکلات مرتبط با باشگاه‌ها بوده است. از جمله بازیکنانی که انصراف داده‌اند می‌توان به حبیب‌الله عسکر، اویس عزیزی، عبدانجم‌حیدری، محمد نعیم رحیمی، جبار شرزه، فیصل احمد حمیدی، جمشید اچکزی، عمید آرزو، توفیق سکندری و رامین صافی اشاره کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان تأکید کرده که حضور در تیم ملی یک مسئولیت ملی و افتخار بزرگ برای هر بازیکن است و انتظار می‌رود بازیکنان اولویت را به تیم ملی کشورشان بدهند.

خوزه انتونیو نوگیرا، سرمربی تیم ملی، در واکنش گفت: «پس از انجام دو دیدار پیش‌رو، تمرکز خود را بیشتر بر روی بازیکنان داخلی افغانستان معطوف خواهیم ساخت. برنامه ما این است که ترکیب تیم ملی در آینده عمدتاً از میان بازیکنان شایسته داخلی انتخاب شود تا تیمی باانگیزه، متعهد و در دسترس شکل گیرد.»

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده که روند تقویت و بازسازی تیم ملی با جدیت ادامه خواهد داشت و تصمیمات آینده در راستای منافع درازمدت فوتبال کشور اتخاذ خواهد شد.

گفتنی است که بازی افغانستان مقابل میانمار روز پنجشنبه هفته جاری در میانمار و بازی در مقابل سوریه روز سه شنبه هفته آینده در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!