Connect with us

1393انتخابات

عبدالله عبدالله: در صورت برنده شدن درانتخابات یک میلیون شغل جدید را ایجاد میکنم

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

داکتر عبدالله عبدالله نامزد ریاست جمهوری که در یکی از شرکت های تولیدی برنامه اقتصادی پنج ساله حکومت اش را شرح میداد گفته است که در صورت پیروزی اش به مقام ریاست جمهوری رشد اقتصادی افغانستان را بیشتر از آمار های بانک جهانی افزایش خواهد داد و یک میلیون شغل جید را در پنج سال کاری اش برای شهروندان این کشور ایجاد خواهد کرد.

این نامزد ریاست جمهوری در هنگام معرفی برنامه های اقتصادی اش همچنان وعده سپرده است که نا امنی، کشت مواد مخدر، فساد اداری و برنامه های که برای جلب سرمایه گذاری موثر نیستند و موانع برای رشد اقتصادی افغانستان ایجاد میکند را از بین خواهد برد.

داکتر عبدالله عبدالله نامزد ریاست جمهوری گفت:” ما با در نظرداشت منافع کشور برنامه ی را روی دست گرفتیم که مفاد آنرا مردم افغانستان ببیند و رشد پایدار و پیشرفت افغانستان را تضمین کند”.

احداث چهار بند بالای چهار دریا بزرگ افغانستان برای تولید 2300 میگاوات برق، استخراج نفت، گاز و معادن، حمایت از کشاورزان و دریافت بازار برای فروش حاصلات، احداث خط آهن و تکمیل جاده های حلقوی و روستای و همچنان بلند بردن ظرفیت کارمندان از برنامه های عمدۀ داکتر عبدالله اعلام شد.

آقای عبدالله گفت:” با ترکیبی از جلب مساعدت های خارجی، تشویق بخش خصوصی و ارتقای تولید در کشور و همچنان جلب سرمایه گذاری ها میتوانیم که تمویل بدیل را در پنج سال آینده تضمین کنیم”.

این نامزد ریاست جمهوری همچنان یاد آور شد که با تطبیق این برنامه ها در پنج سال آینده حد اقل یک میلیون شغل جدید را برای مردم ایجاد خواهد کرد.

وی همچنان امضای سند با امریکا را در رشد اقتصاد و امنیت با اهمیت عنوان کرد.

آقای عبدالله گفت:” امضای توافقنامه امنیتی برای تامین امنیت میتواند یک اطمینان را برای مردم ایجاد کند تا مردم از تشویشی که امروز به آن مواجه استند خاطر جمع شوند”.

آیا اینکه برنامه‌های اقتصادی نامزدان انتخابات ریاست جمهوری افغانستان جنبه عملی‌ دارد و این تعهدات جامعه عمل را خواهد پوشید، باید در انتظار زمان بود.

Advertisement

جهان

ثبت نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد جدید کرونا در یک روز در هند

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

هند در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹۴۲۹ مورد جدید کرونا ثبت کرده که این بالاترین آمار روزانه مبتلایان کرونا در این کشور است.

با این حساب شمار مجموعی مبتلایان در این کشور به ۹۳۵۰۰۰ نفر رسیده است.

وزیر صحت هند صبح امروز اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۵۸۲ بیمار کووید-۱۹ نیز جان باخته اند.

این در حالی است که موسسه فناوری هند روز چهارشنبه کیت تست ارزان قیمت را برای استفاده عموم راه اندازی کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری آنادولو، این کیت جدید به نام «COROSURE » را در مقایسه با کیت های آزمایش موجود که در حال حاضر حدود ۶۰ دالر است، با قیمت ۵۰۰ روپیه هندی (۶.6 دالر) در دسترس است.

رام گوپال راوو مدیر این نهاد  گفته است: “این فناوری باید الگوی آزمایش کووید-۱۹ را در کشور(هند) تغییر دهد، هم از نظر مقیاس و هم هزینه … دو میلیون تست [در هر ماه] با قیمت نازل.”

 آقای راوو افزوده است که امیدوار است که این کیت های آزمایش جدید بتواند هند را در شکست ویروس کرونا کمک کند. این کشور ۱.۳ میلیارد نفوسی، هم اکنون دارای حدود یک میلیون مبتلای کرونا است که تا هنوز ۲۴۳۰۹ نفر جان باخته اند.

Continue Reading

1393انتخابات

اتحادیه‌ شرکت‌های ترانسپورتی باربری فعالیت‌های شان را متوقف ساختند

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

بخش باربری اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی، فعالیت‌های شان را در تمام کشور متوقف ساختند.

بخش باربری اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی به دلیل آنچه افزایش فساد در وزارت ترانسپورت، ریاست ترافیک، وزارت مالیه، وزارت داخله و وزارت فواید عامه می‌خوانند دست به اعتصاب کاری زده و فعالیت‌های شان را در سراسر کشور متوقف ساخته اند.

مسوولان در این اتحادیه‌ها می‌گویند تا زمانی‌که حکومت خواسته‌های آنان را بر آورده نسازد به اعتصاب شان ادامه می‌دهند.

محمد والی، معاون اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی باربری اظهار می‌دارد: “ما از رییس جمهور این خواست را داریم تا مشکلات مان را حل کند اگر این وضعیت ادامه یابد ما در تمام بخش ها فعالیت خود را توقف می‌دهیم.”

همچنان عبدالصبور، یک تن راننده موتر باربری می‌گوید: “در هر ترازو، پولیس، ترانسپورت و شاروالی از ما پول می گیرد، کاملاً دل ما را از کار و از این سکتور سیاه کرده اند.”

در همین حال، بزرگ راه کابل-قندهار را موترهای باربری بسته اند، به گفته ی آنان تا زمانی‌که به خواست‌های شان رسیدگی نشود به اعتصاب شان ادامه می‌دهند.

همزمان با این مسوولان در اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی می‌گویند که حکومت باید هر چه عاجل به خواست‌های آنان جواب مثبت بدهد.

حزب الله، راننده موتر باربری در این مورد بیان می‌دارد: “از نزد ما از فراه تا ارغندی پول تقاضا می‌شود، خط سیر، کتابچه، شاروالی و ترازو، همه ی آنان مشکل شده است برای ما.”

از سویی هم، مهدی روحانی، سخنگوی وزارت فواید عامه می‌گوید: “سکتور خصوصی بخش مهم نظام ما است، اعتصاب کاری حق قانونی آنان است ما تلاش می‌کنیم تا این مشکل را از طریق گفتگو حل کنیم.”

این در حالی‌ست که چندی پیش وزارت ترانسپورت گفته بود که در چند سال گذشته با کشورهای مختلف منطقه در مورد رفت و آمد وسایط باربری تفاهم صورت گرفته است، اما اتحادیه‌های ترانسپورتی در کشور نتوانسته اند که معیارها را برای این رفت و آمدها تکمیل کنند. همچنان مسوولان وزارت ترانسپورت از اتحادیه‌های خصوصی ترانسپورتی خواسته بودند که هر چه عاجل‌تر وسایط باربری شان را به اساس معیارهای جهانی برابر سازند. این وزارت نیز تاکید ورزیده بود که حکومت از این اتحادیه‌ها در این بخش حمایت خواهد کرد.

Continue Reading

انتخابات ۹۸

انتخابات ۹۷: چالش‌های انتخاباتی ریاست جمهوری

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!