Connect with us

ورزش

غضنفر و خروتی مشمول فهرست بازیکنان افغان برای سلسله مسابقات پنجاه آوره مقابل ایرلند شدند

منتشر شده

در

الله محمد غضنفر و ننگیالی خروتی به تیم بزرگ‌سالان افغانستان برای سلسله مسابقات بین المللی یک‌روزه مقابل ایرلند در شارجه راه یافته اند. هر دو بازیکن در جام جهانی زیر ۱۹ سال برای افغانستان بازی کرده بودند.

راشد خان و مجیب الرحمن به‌دلیل مصدومیت از بازی‌های آتی کنار گذاشته شده اند.

احمد شاه سلیمان خیل، رئیس کمیته گزینش بورد کریکت افغانستان در بیانیه‌ای گفته است: «راشد خان و مجیب الرحمن در حال بهبودی از مصدومیت اند و برای انتخاب در دسترس نیستند. با این حال، ما تعدادی از جوانان با عملکرد برتر را از جمله ننگیالی خروتی و بلال سمیع گنجانده ایم. الله محمد غضنفر یک بازیکن کریکت بسیار با استعداد است و در جام جهانی زیر ۱۹ سال مهارت‌های بسیار خوبی از خود نشان داده است. او جای خالی مجیب الرحمن را در سلسله مسابقات بین‌المللی یک‌روزه در برابر ایرلند پر خواهد کرد.»

بلال سمیع، توپ انداز سریع، که در میان بازیکنان احتیاطی آخرین سلسله بازی‌های بین المللی یک‌روزه افغانستان مقابل سریلانکا بود، به تیم بزرگ‌سالان ارتقا یافته است. سمیع نیز تاکنون در بازی‌های بین المللی حضور نداشته است.

قیس احمد، توپ انداز دیگر افغان مشمول بازیکنان احتیاطی شده است. ضیاء الرحمن و شاهد الله کمال دیگر بازیکنان احتیاطی تیم اند.

بازیکنان کریکت افغانستان برای سلسله مسابقات بین المللی یک‌روزه مقابل ایرلند:

حشمت الله شهیدی (کپیتان)، رحمت شاه، رحمان الله گربز، اکرام علی‌خیل، ابراهیم زدران، ریاض حسن، عظمت الله عمرزی، محمد نبی، گلبدین نایب، ننگیالی خروتی، الله محمد غضنفر ، نور احمد، بلال سمیع، فضل الحق فاروقی، نوید زدران و فرید احمد ملک

بازیکنان احتیاطی: ضیاء الرحمن، شاهد الله کمال، قیس احمد.

اولین بازی از سه مسابقه بین المللی یک‌روزه افغانستان مقابل ایرلند پنج‌شنبه هفته جاری برگزار می‌شود.

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ سرخ‌پوشان خوافی استقلال کابل را ۶-۰ شکست داد

Published

on

تیم‌های سرخ‌پوشان خوافی و استقلال کابل امروز (جمعه) در بیست‌وسومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان، در استدیوم فدراسیون فوتبال در کابل به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی پرگول ۶-۰ سرخ‌پوشان خوافی به پایان رسید.

رضا غلامی، بازیکن سرخ‌پوشان خوافی، در دقیقه چهارم با ضربه سر نخستین گول این تیم را به ثمر رساند.

در دقیقه ۲۱، سهراب افغان دومین گول سرخ‌پوشان خوافی را وارد دروازه استقلال کابل کرد تا نیمه نخست با برتری ۲-۰ این تیم پایان یابد.

در نیمه دوم، سهراب افغان در دقیقه ۴۹ با ضربه سر گول دوم خود و سومین گول تیمش را به ثمر رساند.

یارمحمد نیز در دقیقه ۵۲ چهارمین گول سرخ‌پوشان خوافی را زد.

در ادامه، سرخ‌پوشان خوافی در دقایق ۶۸ و ۷۰ دو گول دیگر به ثمر رساندند تا این دیدار با نتیجه ۶-۰ به سود این تیم پایان یابد.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ آرمان اف‌سی و عینو مینه کندهار به تساوی بدون گول رضایت دادند

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۸ سپتامبر برابر سرسبز یاشلر به میدان می‌رود و عینو مینه کندهار نیز روز ۲۹ سپتامبر به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

Published

on

تیم‌های آرمان اف‌سی و عینو مینه کندهار امروز (جمعه) در بیست‌ودومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان، در استدیوم فدراسیون فوتبال در کابل به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گول پایان یافت.

در نیمه نخست، هر دو تیم بازی هجومی و تلاش‌های متعددی برای باز کردن دروازه حریف داشتند؛ اما فرصت‌های ایجادشده به گول تبدیل نشد.

در نیمه دوم نیز تلاش‌های آرمان اف‌سی و عینو مینه برای رسیدن به گول ادامه یافت، اما هیچ‌یک از دو تیم نتوانستند قفل دروازه حریف را باز کنند و بازی با نتیجه ۰-۰ به پایان رسید.

در این دیدار، عینو مینه کندهار ۱۵ خطا مرتکب شد و یک کارت زرد دریافت کرد؛ در مقابل، آرمان اف‌سی ۸ خطا انجام داد و هیچ کارت زرد یا سرخی دریافت نکرد.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۸ سپتامبر برابر سرسبز یاشلر به میدان می‌رود و عینو مینه کندهار نیز روز ۲۹ سپتامبر به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت نیپال با تفاوت پنج ویکت افغان‌ابدالیان را شکست داد

Published

on

تیم کریکت افغان‌ابدالیان روز جمعه در رقابت‌های کریکت ۲۰آوره بازی‌های آسیایی در جاپان، با تفاوت پنج ویکت دربرابر نیپال شکست خورد.

تیم افغان‌ابدالیان پس از پیروزی در قرعه و انتخاب توپ‌زنی، در ۲۰ آور با از دست دادن هفت ویکت، ۱۰۲ دوش به دست آورد. فیصل‌خان شینوزاده و نجیب‌الله زدران با کسب ۳۰ دوش، بهترین عملکرد را برای افغان‌ابدالیان داشتند.

تیم نیپال هدف تعیین‌شده را در ۱۷.۲ آور تکمیل کرد و با تفاوت پنج ویکت به پیروزی رسید.

با این نتیجه، تیم افغان‌ابدالیان از دو بازی مرحله گروهی دو امتیاز دارد. این تیم پیش از این جاپان را شکست داده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!