Connect with us

ورزش

فاروقی: بازهم از عنوان قهرمانی لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره دفاع خواهیم کرد

فاروقی: «همه می‌دانند که تیم ایم‌آی‌امارات فصل گذشته قهرمان شد و کار یک قهرمان دفاع از عنوان خود است. تمرکز ما این است که این فصل هم دوباره به عنوان قهرمان از میدان بیرون بیاییم.»

منتشر شده

در

Afghanistan's Fazalh

فضل الحق فاروقی، پرتابگر سریع تیم کریکت افغانستان و یکی از عوامل اصلی موفقیت تیم ایم‌آی‌امارات در مسابقات فصل گذشته لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره می‌گوید که تمرکز این تیم در فصل سوم بازهم کسب عنوان قهرمانی است.

در آستانه آغاز فصل سوم لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره که روز شنبه آغاز می‌شود، فاروقی گفت: «همه می‌دانند که تیم ایم‌آی‌امارات فصل گذشته قهرمان شد و کار یک قهرمان دفاع از عنوان خود است. تمرکز ما این است که این فصل هم دوباره به عنوان قهرمان از میدان بیرون بیاییم.»

فصل سوم لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره با میزبانی امارات متحده عربی برگزار خواهد شد.

فاروقی با ۱۷ ویکت در تنها ۸ بازی فصل گذشته، کلاس خود را در صحنه بزرگ نشان داد و به سرعت شهرتی به عنوان یک پرتابگر مرگ‌ساز باهوش پیدا کرد.

او در ادامه گفت: «در این رقابت‌ها، حاشیه اشتباه بسیار کم است. با داشتن ۸ تا ۹ بازیکن بین‌المللی در هر تیم، رقابت به طور طبیعی بسیار سخت می‌شود. بهترین بازیکنان جهان در اینجا حضور دارند، بنابراین سطح رقابت بسیار بالاست.»

وی تاکید کرد: «اگر یک بازیکن در چنین شرایط چالش‌برانگیزی عملکرد خوبی از خود نشان دهد، این یک جهش بزرگ در اعتماد به نفس او است. این به رشد و بهبود بازی او کمک می‌کند.»

در لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره  سال گذشته، مرحله گروهی شاهد رقابتی هیجان‌انگیز بین تیم‌ها بود که با مساوی شدن دو تیم اول با ۱۲ امتیاز و دو تیم سوم و چهارم با ۱۰ امتیاز (فقط با تفاضل ران‌ریت از هم جدا شده بودند) به پایان رسید.

در حالی که هم‌تیمی فاروقی، وقار سلام‌خیل با ۱۷ ویکت جایزه کمربند سفید (بهترین پرتابگر) را به دست آورد، فضل الحق فاروقی نیز با ۱۷ ویکت و با میزان ۷.۶۶ به پایان رساند.

فاروقی در خصوص امیدواری‌اش برای تکرار عملکرد خود در فصل سوم این لیگ گفت: «فصل گذشته برای من عالی بود و هدف من در این فصل این است که در همان سطح عمل کنم. می‌خواهم از مهارت‌هایم به طور مؤثر استفاده کنم و تا جایی که می‌توانم کمک کنم.»

او افزود: «هدف من این است که عملکردهای قوی در طول فصل داشته باشم، تیم را به پیروزی برسانم و کمربند سفید را ببرم.»

فاروقی همچنین از هم‌تیمی‌هایش، محمد وسیم که برای دومین فصل متوالی کمربند آبی (بهترین بازیکن امارات) را به دست آورد، و محمد روحید، به عنوان نمونه‌هایی از بازیکنان امارات که در لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره  درخشیده‌اند، یاد کرد و گفت: «من می‌توانم بگویم که این تقریباً بهترین لیگ جهان است، زیرا برخی از بهترین بازیکنان جهان در آن رقابت می‌کنند.»

او افزود: «رقابت و عملکرد در چنین محیط با سطح بالا، یک فرصت بزرگ برای یک بازیکن از امارات است. وقتی بازیکنان در چنین شرایط سختی موفق می‌شوند، این یک دستاورد بزرگ است.»

فاروقی علاوه کرد: «محمد وسیم و محمد روحید نمونه‌هایی از این هستند. من فکر می‌کنم به دلیل لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره، کریکت‌بازان امارات پیشرفت زیادی کرده‌اند.»

فاروقی در خصوص نقش هواداران هم تاکید کرد که حضور آنها چقدر مهم است.

وی گفت: «به همه هواداران ایم‌آی‌امارات، از شما خواهش می‌کنم که با تمام وجود از تیم حمایت کنید. حمایت شما برای ما تفاوت بزرگی ایجاد می‌کند.»

تیم ایم‌آی‌امارات اولین بازی خود را در فصل سوم لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره  روز دوشنبه، ۱۳ جنوری در برابر دبی کپیتلز در استدیوم کریکت زاید انجام خواهد داد.

شش تیم این لیگ بازیکنان برجسته‌ای همچون آندره راسل و سنیل ناراین از تیم ابوظبی نایت رایدرز؛ الکس هیلز و شرفین راثرفورد از تیم دیزرت وایپرز؛ دیوید وارنر و رووین پاول از تیم دبی کپیتلز؛ کریس جردن و شیمرون هت‌مایر از تیم گلف جایانتز؛ آکیل حسین و نیکولاس پوران از تیم ایم‌آی‌امارات؛ عدیل رشید و جانسون چارلز از تیم شارجه واریرز در این رقابت‌ها بازی خواهند کرد.

جیسون روی، ستاره کریکت سفیدبال انگلیس، پس از دو حضور در تیم ابوظبی نایت رایدرز در فصل گذشته به این لیگ بازگشته است.

تیم شارجه واریرز با حضور گاس آتکینسون، آلروندر انگلستانی که همچنین به این لیگ بازگشته، تقویت شده است. او ۱۰ بازی برای دیزرت وایپرز در فصل اول انجام داده بود.

جیسون هولدر، کپیتان پیشین تیم کریکت ویست اندیز نیز برای تیم ابوظبی نایت رایدرز به میدان خواهد آمد؛ این آلروندر فصل گذشته برای تیم  دبی کپیتلز بازی کرده بود.

فصل سوم لیگ بین‌المللی کریکت ۲۰آوره  از ۱۱ جنوری تا ۹ فبروری ۲۰۲۵ برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان کریکت در سراسر افغانستان برای دریافت اخبار و به‌روزرسانی‌های بیشتر در مورد این مسابقات، می‌توانند شبکه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا را دنبال کنند.

تقسیم اوقات مسابقات

Ariana Television broadcasting schedule for DP World ILT20

ورزش

تساوی ۴-۴ افغانستان و کویت در بازی دوستانه فوتسال

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان روز شنبه در یک بازی دوستانه در کویت به مصاف تیم میزبان رفت و بازی با نتیجه ۴-۴ به پایان رسید.

گول‌های افغانستان را سید مرتضی حسینی (۱ گول)، حمیدرضا حسینی (۲ گول) و امید قنبری (۱ گول) به ثمر رساندند.

بازی دوم دوستانه میان این دو تیم روز دوشنبه برگزار خواهد شد.

اردوی تمرینی پنج‌روزه برای اعضای تیم ملی فوتسال افغانستان از روز جمعه در کویت آغاز شده و تا روز سه شنبه ادامه خواهد داشت.

هدف از برگزاری این اردوی تمرینی، آماده‌سازی ملی‌پوشان برای حضور قدرتمند در جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ اعلام شده است.

Continue Reading

ورزش

ابو مسلم فراه قهرمان فصل پنجم لیگ قهرمانان افغانستان شد

پنجمین دوره لیگ قهرمانان افغانستان با حضور ۱۰ تیم برگزار شد و تمامی بازی‌ها به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا برای علاقه‌مندان فوتبال در سراسر کشور پخش شد تا هواداران شاهد لحظات هیجان‌انگیز این رقابت‌ها باشند.

Published

on

تیم ابومسلم فراه با عملکردی درخشان، عنوان قهرمانی پنجمین فصل لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان را به دست آورد. این تیم در طول فصل با انجام ۹ بازی و کسب ۹ پیروزی متوالی، موفق شد ۲۷ امتیاز کامل را به دست آورد و به صدر جدول برسد.

در بازی چهل‌ودوم، ابومسلم فراه با ارائه نمایشی مقتدرانه، تیم اتفاق خانزاده را با نتیجه ۴ بر صفر شکست داد و به این ترتیب، قهرمانی فصل پنجم را به خود اختصاص داد.

این تیم سال گذشته نیز قهرمان فصل چهارم لیگ قهرمانان افغانستان شده بود و حالا با این پیروزی، به ریکارد دو قهرمانی متوالی دست یافت.

گفتنی است که پنجمین دوره لیگ قهرمانان افغانستان با حضور ۱۰ تیم برگزار شد و تمامی بازی‌ها به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا برای علاقه‌مندان فوتبال در سراسر کشور پخش شد تا هواداران شاهد لحظات هیجان‌انگیز این رقابت‌ها باشند.

Continue Reading

ورزش

مراسم داوطلبی بازیکنان لیگ برتر کریکت هند با بودجه ۲۸.۶ میلیون دالر در ابوظبی برگزار می‌شود

در مجموع ۳۵۹ بازیکن در فهرست نهایی مراسم داوطلبی لیگ برتر هند قرار گرفته اند که ۱۰ تن آنان افغان هستند.

Published

on

مراسم داوطلبی بازیکنان لیگ برتر کریکت هند فردا (سه‌شنبه، ۲۵ قوس) در ابوظبی برگزار می‌شود و قرار است تیم‌ها برای انتخاب مجموعاً ۷۷ بازیکن با هم رقابت کنند.

در مجموع، مبلغی معادل تقریباً ۲۸.۶ میلیون دالر برای انتخاب بازیکنان در این مراسم اختصاص یافته است.

هر تیم می‌تواند در مجموع ۲۵ بازیکن با خود داشته باشد و برخی از بازیکنان از قبل حفظ شده اند.

تیم کلکته نایت رایدرز بیشترین بودجه (حدود ۷.۷۵ میلیون دالر) را دارد. تیم چنای سوپر کینگز با بودجه قابل توجهی حدود ۵.۲۳ میلیون دالر در رتبه‌ دوم قرار دارد، در حالی که سنرایزرز حیدرآباد با بودجه تقریباً ۳.۰۷ میلیون دالر وارد مراسم داوطلبی خواهد شد.

بودجه‌ باقی‌مانده سایر تیم‌ها به شرح ذیل است:

لکنهو سوپر جاینتز (۲.۷۶ میلیون دالر)، دهلی کپیتلز (۲.۶۳ میلیون دالر)، رویال چلنجرز بنگلور (۱.۹۸ میلیون دالر)، راجستان رویالز (۱.۹۳ میلیون دالر)، گجرات تایتانز (۱.۵۵ میلیون دالر)، پنجاب کینگز (۱.۳۹ میلیون دالر) و ممبئی ایندینز (۳۳۰ هزار دالر).

انتظار می‌رود این مراسم توجه زیادی را به استعدادهای جوان داخلی در کنار بازیکنان بین‌المللی باتجربه جلب کند. یکی از نام‌های نوظهور که باید به آن توجه کرد، کارتیک شرما ۱۹ ساله است که در کریکت داخلی هند عملکرد فوق العاده‌ای داشته است.

حضور بازیکنان افغان در مراسم داوطلبی

در مجموع ۳۵۹ بازیکن در فهرست نهایی مراسم داوطلبی لیگ برتر هند قرار گرفته اند که ۱۰ تن آنان افغان هستند.

افغان‌ها در سال‌های اخیر یکی از تأثیرگذارترین مشارکت‌کنندگان خارجی در لیگ برتر هند، به ویژه در بخش‌ توپ اندازی چرخشی و سریع بوده اند و انتظار می‌رود که تیم‌ها بار دیگر علاقه زیادی به استعدادهای افغانستان نشان دهند.

در میان بازیکنان برجسته، مجیب الرحمن است که همچنان یکی از پرطرفدارترین اسپینرها در کریکت بیست آوره است. نوین الحق، که به خاطر تغییر شیوه توپ اندازی در اواخر بازی مشهور است، یکی دیگر از بازیکنان برجسته از افغانستان است که احتمالاً توجه تیم‌ها را به خود جلب خواهد کرد، به ویژه از سوی تیم‌هایی که به دنبال تقویت گزینه‌های توپ اندازی سریع خود هستند.

رحمن‌الله گربز، توپزنی قوی در شروع بازی ارائه می‌دهد، خصوصیتی که او را به یک گزینه ارزشمند تبدیل می‌کند.

فهرست بازیکنان افغان همچنین شامل فضل‌ الحق فاروقی است که سرعت دست چپ و توانایی‌اش در چرخاندن توپ، او را در لیگ‌های جهانی به شهرت رسانده است. محمد وقار سلام خیل و قیس احمد همچنان گزینه های خوب توپ اندازی چرخشی محسوب می‌شوند.

گلبدین نایب، بازیکن همه‌کاره، با تجربه و ضربه‌های خود، تعادل بیشتری در بازی ایجاد می‌کند، در حالی که صدیق‌الله اتل، استعداد جوان توپزنی، برای دستیابی به موفقیت در لیگ برترهند تلاش می‌کنند.

وحیدالله زدران با ۱۸ سال سن، جوان ترین بازیکن در فهرست بازیکنان مراسم داوطلبی است.

قرار است فصل ۲۰۲۶ لیگ برتر هند در نیمه دوم مارچ سال آینده آغاز شود و مراسم داوطلبی بازیکنان در ابوظبی به عنوان گامی مهم در شکل‌دهی به ترکیب تیم‌ها برای این دوره از مسابقات تلقی می‌شود.

تلویزیون آریانا روز سه‌شنبه این مراسم را به صورت مستقیم در سراسر افغانستان پخش خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!