Connect with us

ورزش

یونس خان برای مسابقات چمپینز ترافی به عنوان مشاور مربی تیم ملی کریکت تعیین شد

منتشر شده

در

کریکت بورد افغانستان اعلام نموده که برای مسابقات آینده جام قهرمانان یا چمپینز ترافی یونس خان، بازیکن پیشتاز و سابق تیم ملی پاکستان، را به‌حیث مشاور مربی تیم ملی کریکت افغانستان انتخاب کرده است.

یونس خان قبل از این نیز در کمپ تمریناتی ابوظبی امارات متحده عربی به حیث مربی تیم ملی ایفای وظیفه نموده است.

مسابقات جام قهرمانان به میزبانی پاکستان از تاریخ ۱۹ فبروری سال جاری آغاز می‌شود که تا نهم مارچ ادامه خواهد یافت.

تیم ملی کرکت کشور به تاریخ ۲۱، ۲۶ و ۲۸ فبروری مسابقات دور اول را در این رقابت‌ها انجام خواهد شد.

یونس خان ۴۷ ساله که قبل از این به‌حیث بازیکن میدل اردر و کپیتان تیم ملی پاکستان ایفای وظیفه نموده است، در ۱۱۸ بازی تست ۱۰۰۹۹، در ۲۶۵ بازی یک روزه ۷۲۴۹ و در ۲۵ بازی بیست آوره بین المللی ۴۴۲ دوش انجام داده که برعلاوه آن او ۲۲۹ بازی فرست کلاس، ۳۵۱ بازی لیست ای و ۸۳ بازی بیست آوره نیز انجام داده است.

به گفته کریکت بورد، یونس در بازی‌های یک روزه بین المللی نام پیشتاز و خاص است که درین فارمت یا نوع از بازی‌ها برعلاوه ۷۲۴۹ دوش، ۷ صد دوشه، و ۴۸ پنجاه دوشه نیز به نام خود ثبت کرده است که در ضمن، در مسابقات تست ۳۴ صد دوشه و ۳۳ پنجاه دوشه بنام خود دارد.

قابل ذکر است که یونس خان پیش از این در یک کمپ تمریناتی در ابوظبی امارات متحده عربی نیز به حیث مینتور و مربی تیم ملی ایفای وظیفه نموده بود که در مسوولیت خود بسیار موفقانه ایفای وظیفه نموده است که وی همچنان در کپیتانی خود در سال ۲۰۰۹ به پاکستان جام قهرمانی ثبت کرده بود.

نصیب خان، رئیس‌ اجراییوی کریکت بورد افغانستان دراین مورد گفت: «جای بسیار خوشحالی است که برای مسابقات بزرگ چمپینز ترافی مربی چون یونس خان را انتخاب کردیم که با وی دراین راستای قرارداد کوتاه مدت امضا نمودیم که وی قبل از این نیز با ما ایفای وظیفه نموده و در مسوولیت‌های خود موفق بوده است.»

کریکت بورد افغانستان قبل از این برای جام‌های جهانی که بیست آوره آن در امریکا و ویست اندیز و پنجاه آوره اش در هند برگزار شد، به ترتیب اجی جدیجا و براوو را به حیث مشاور مربیان انتخاب کرده بود که در نتیجه، تیم ملی در مسابقات خود بسیار خوب درخشید.

گفتنی است که شبکه رادیو تلویزیون آریانا مسابقات جام قهرمانان یا چمپینز ترافی ۲۰۲۵ را به‌گونه زنده و قانونی نشر خواهد کرد.

ورزش

افغانستان و ازبکستان در خوست دیدار دوستانه کریکت برگزار می‌کنند

این دیدار ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت افغانستان در یک میدان کریکت در خوست برگزار شده و به‌صورت زنده از طریق رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال در داخل افغانستان و جهان پخش خواهد شد.

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده است که تیم ملی کریکت ازبکستان در یک دیدار دوستانه بیست‌آوره به تاریخ ۱۰ جولای در ولایت خوست به مصاف تیم منتخب افغانستان خواهد رفت.

این مسابقه در جریان یازدهمین دور لیگ کریکت «شپگیزه» برگزار می‌شود و بخشی از تفاهم‌نامه همکاری میان بورد کریکت افغانستان و فدراسیون کریکت ازبکستان برای توسعه این ورزش است.

این دیدار ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت افغانستان در یک میدان کریکت در خوست برگزار شده و به‌صورت زنده از طریق رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال در داخل افغانستان و جهان پخش خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

دیجان دیدوویچ از صربستان به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان تعیین شد

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان، دیجان دیدوویچ، مربی صربستانی را با قراردادی دو ساله به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتسال افغانستان منصوب کرده است.

این قرارداد در مراسمی با حضور مسئولان فدراسیون فوتبال افغانستان، اعضای کمیته فوتسال، کادر فنی و خبرنگاران ورزشی به امضا رسید.

بر اساس این قرارداد، آقای دیدوویچ برای دو سال هدایت تیم ملی فوتسال کشور را بر عهده خواهد داشت و مسئولیت رهبری کدر فنی و بازیکنان، برنامه‌ریزی تمرینات و هدایت تیم ملی برای رقابت‌های پیش‌رو را عهده‌دار خواهد بود.

فدراسیون فوتبال افغانستان همچنین از تکمیل کدر فنی تیم ملی خبر داد. بر اساس این اعلام، جواد اصغری‌مقدم از ایران به عنوان مدیر فنی، مرتضی منصور سمائی از ایران به عنوان مربی دروازه‌بانان، اوریل ماسانا از هسپانیه به عنوان کمک مربی، صادق امانی از ایران به عنوان مربی بدنساز و جائو لیرا از برازیل به عنوان انالیزور تیم ملی انتخاب شده‌اند.

همچنین قرارداد محمد نصیر صداقت به عنوان مدیر تیم ملی فوتسال افغانستان تمدید شده است.

فدراسیون فوتبال افغانستان ابراز امیدواری کرده است که حضور این کدر فنی جدید، به توسعه بیشتر فوتسال کشور و افزایش توان رقابتی تیم ملی در سطح منطقه و جهان کمک کند.

Continue Reading

ورزش

هند قهرمان سلسله مسابقات یک‌روزه مقابل افغانستان شد

Published

on

تیم ملی کریکت هند، سومین و آخرین دیدار سلسله مسابقات یک‌روزه بین‌المللی در برابر تیم ملی کریکت افغانستان را با تفاوت ۹ ویکت به سود خود پایان داد و جام قهرمانی را از آن خود کرد.

در این دیدار، تیم ملی کریکت افغانستان برنده قرعه شد و تصمیم گرفت نخست توپ‌زنی کند.

ملی‌پوشان کشور با از دست دادن تمامی بازیکنان خود در ۴۴.۲ آور، ۲۱۸ دوش انجام دادند و برای هند هدف ۲۱۹ دوش تعیین کردند.

در بخش توپ‌زنی، حشمت الله شاهدی با انجام ۱۳۱ توپ، ۱۰۲ دوش کسب کرد.

بازیکنان هند این هدف را در ۲۸.۴ آور و با از دست دادن یک ویکت تکمیل کردند و در نتیجه برنده این سلسله مسابقات شدند.

هند پیش از این نیز در دیدار نخست با تفاوت ۷ ویکت و در بازی دوم با اختلاف ۱۷۰ دوش افغانستان را شکست داده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117