Connect with us

رویداد های اخیر

فعالان خواهان برداشت محدودیت‌ها بر رسانه‌ها شد

منتشر شده

در

شماری از فعالان رسانه‌ای در کابل در نشستی زیرنام ارزیابی فرصت‌ها و چالش‌های رادیوهای محلی  از امارت اسلامی میخواهند که محدودیت‌ها به خصوص محدودیت‌ها بر حضور زنان در رسانه‌ها را بردارد.

فرشته کریمی، مسوول رادیو سحر، در این باره گفت:” در اوایل اجازه کار کردن نداشتن و آهسته آهسته حضور شان کم شده و کمبود بودجه باعث بسته شدن است و رادیو سحر در حالی بسته شدن است “

محمد رسول، مسوول رادیو ارمغان، در این باره گفت:”و اینکه زنان را در ولایت جوزجان محدویت و سانسورها است از سوی امارت اسلامی و هر برنامه را باید امارت اسلامی چک نماید و طبقه اناث اجازه نیست .”

انگار، مسوول رادیو پیغام، در این باره گفت:” امارت اسلامی باید برای تکس‌ها و مالیات را همراه ما کمک نماید و باید در کار برق همراه ما کمک نماید.”

بر اساس اطلاعات در حال حاضر به دلیل مشکلات اقتصادی و وضع محدودیت‌ها ۸۰ درصد رسانه‌های محلی فعالیت شان را متوقف کرده اند.

مسوولان امارت اسلامی در این نشست بار دیگر خواهان توقف برنامه‌های خلاف پالیسی دولت در رسانه‌ها استند.

مولوی منصور، عضو ارشد امارت اسلامی، در این باره گفت:” رسانه‌های یک دولت اسلامی یک حیث مدرسه اسلامی را دارد و باید مرکز امربالمعروف و نهی از منکر باشد.”

عبدالطیف نظری، معین مسلکی وزارت اقتصاد، افزود:” آزادی بیان نباید موجب تضعیف وحدت ملی و هویت ملی در افغانستان شود و با درک حالت سیاسی افغانستان با چالش‌ها کنار بیایم “

جمال ناصر فرهمند، رییس مطبوعات رییس الوزرا، در این باره گفت:” دستاورد داریم کدرها و حوزه رسانه و زنان چیزی کمی نیست که ما و شما در ۲۰ سال گذشته آن را ساختیم و تا این جا رساندیم.”

این درحالیست که چند هفته پیش، اتحادیه ملی خبرنگاران افغانستان اعلام کرده بود که با روی کار آمدن حکومت امارت اسلامی  نزدیک به ۷۰ فیصد از خبرنگاران بیکار شده‌ و نزدیک به ۷۰ درصد از رسانه‌ها در کشور به علت مشکلات اقتصادی و علت‌های دیگر بسته شده اند.

رویداد های اخیر

پاکستان دیپلومات افغانستان را به دلیل حمله مرگبار در وزیرستان شمالی احضار کرد

Published

on

پاکستان روز جمعه معاون سفیر افغانستان در اسلام آباد را احضار کرد تا «اعتراض شدید» خود را در مورد حمله مرگبار به یک مرکز نظامی در منطقه وزیرستان شمالی که منجر به کشته شدن چهار سرباز پاکستانی شد، ابراز کند.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله توسط یکی از شاخه‌های تحریک طالبان پاکستان  انجام شده است.

در این بیانیه آمده است که پاکستان «نگرانی شدید خود را در مورد حمایت و تسهیلات مداوم» امارت اسلامی به تی‌تی‌پی ابراز کرد و خواستار «تحقیقات کامل و اقدام قاطع علیه عاملان و تسهیل‌کنندگان حملات تروریستی علیه پاکستان از خاک افغانستان» شد.

وزارت امور خارجه پاکستان از امارت اسلامی خواست «اقدامات فوری، مشخص و قابل تأییدی علیه همه گروه‌های تروریستی، از جمله رهبری آنها، که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، انجام دهد و استفاده مداوم از خاک افغانستان برای تروریزم علیه پاکستان را متوقف کند.»

طبق این بیانیه، به امارت اسلامی «به طور قطعی اطلاع داده شده است که پاکستان حق دفاع از حاکمیت و محافظت از شهروندان خود را برای خود محفوظ می‌دارد و تمام اقدامات لازم را برای پاسخ به تروریزم ناشی از خاک افغانستان انجام خواهد داد.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات در این کشور از خاک افغانستان سازماندهی می‌شود، اتهامی که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید رئیس‌جمهور ازبیکستان بر تسهیل مشارکت افغانستان در پروژه‌های اقتصادی منطقه‌ای

Published

on

شوکت میرضیایف، رئیس جمهور ازبیکستان، بر اهمیت نقش افغانستان در همکاری‌های منطقه‌ای تأکید کرده و گفته است که این کشور همچنان یکی از حوزه‌های کلیدی تعامل بین شرکای منطقه‌ای است.

میرضیایف روز جمعه در سخنرانی خود در اولین اجلاس «آسیای مرکزی جمع جاپان» گفت که کشورهای اشتراک کننده در این نشست، آرزوی مشترکی برای افغانستانی صلح‌آمیز، باثبات و متمایل به توسعه معنادار دارند.

رئیس جمهور ازبیکستان از حمایت دیرینه و مداوم جاپان از افغانستان قدردانی کرد و خاطرنشان نمود که توکیو سال‌هاست در میان اهداکنندگان بزرگ برای افغانستان قرار داشته است.

او ابراز اطمینان کرد که تلاش‌های هماهنگ  کشورهای منطقه و جاپان به بهبود استندردهای زندگی در افغانستان، پیشبرد توسعه اجتماعی-اقتصادی و زیربنایی و تسهیل مشارکت فعال این کشور در پروژه‌های اقتصادی منطقه‌ای کمک خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!