Connect with us

رویداد های اخیر

فعالان خواهان برداشت محدودیت‌ها بر رسانه‌ها شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: جدی ۱۴, ۱۴۰۰)

شماری از فعالان رسانه‌ای در کابل در نشستی زیرنام ارزیابی فرصت‌ها و چالش‌های رادیوهای محلی  از امارت اسلامی میخواهند که محدودیت‌ها به خصوص محدودیت‌ها بر حضور زنان در رسانه‌ها را بردارد.

فرشته کریمی، مسوول رادیو سحر، در این باره گفت:” در اوایل اجازه کار کردن نداشتن و آهسته آهسته حضور شان کم شده و کمبود بودجه باعث بسته شدن است و رادیو سحر در حالی بسته شدن است “

محمد رسول، مسوول رادیو ارمغان، در این باره گفت:”و اینکه زنان را در ولایت جوزجان محدویت و سانسورها است از سوی امارت اسلامی و هر برنامه را باید امارت اسلامی چک نماید و طبقه اناث اجازه نیست .”

انگار، مسوول رادیو پیغام، در این باره گفت:” امارت اسلامی باید برای تکس‌ها و مالیات را همراه ما کمک نماید و باید در کار برق همراه ما کمک نماید.”

بر اساس اطلاعات در حال حاضر به دلیل مشکلات اقتصادی و وضع محدودیت‌ها ۸۰ درصد رسانه‌های محلی فعالیت شان را متوقف کرده اند.

مسوولان امارت اسلامی در این نشست بار دیگر خواهان توقف برنامه‌های خلاف پالیسی دولت در رسانه‌ها استند.

مولوی منصور، عضو ارشد امارت اسلامی، در این باره گفت:” رسانه‌های یک دولت اسلامی یک حیث مدرسه اسلامی را دارد و باید مرکز امربالمعروف و نهی از منکر باشد.”

عبدالطیف نظری، معین مسلکی وزارت اقتصاد، افزود:” آزادی بیان نباید موجب تضعیف وحدت ملی و هویت ملی در افغانستان شود و با درک حالت سیاسی افغانستان با چالش‌ها کنار بیایم “

جمال ناصر فرهمند، رییس مطبوعات رییس الوزرا، در این باره گفت:” دستاورد داریم کدرها و حوزه رسانه و زنان چیزی کمی نیست که ما و شما در ۲۰ سال گذشته آن را ساختیم و تا این جا رساندیم.”

این درحالیست که چند هفته پیش، اتحادیه ملی خبرنگاران افغانستان اعلام کرده بود که با روی کار آمدن حکومت امارت اسلامی  نزدیک به ۷۰ فیصد از خبرنگاران بیکار شده‌ و نزدیک به ۷۰ درصد از رسانه‌ها در کشور به علت مشکلات اقتصادی و علت‌های دیگر بسته شده اند.

رویداد های اخیر

نشست سه‌جانبه میان افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۷, ۱۴۰۳)

نشست سه‌جانبه میان هیئت‌های افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان در ارتباط به اتصال شمال آسیا به جنوب آسیا و کاهش هزینه‌های ترانزیتی و ترانسپورتی در قلمرو سه کشور در کابل برگزار شد. در این نشست در مورد ایجاد کمیته مشترک تخنیکی برای تداوم گفتگوها نیز توافق صورت گرفت.

وزارت صنعت و تجارت با نشر خبرنامه‌ای نوشته که نشست سه‌جانبه به رهبری نورالدین عزیزی، سرپرست این وزارت، چاکی‌اف، معاون رئیس جمهور ترکمنستان و سریک ژومانگارین، معاون صدراعظم قزاقستان برگزار شده است.

براساس خبرنامه، این نشست در ادامه نشست‌های دوجانبه که میان سه کشور دایر شده بود، برگزار گردیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

محمد یعقوب مجاهد: در افغانستان هیچ گروه مخرب به شمول داعش حضور فزیکی ندارد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۷, ۱۴۰۳)

سرپرست وزارت دفاع ملی گفته است که در افغانستان هیچ گروه مخرب به شمول داعش به شکل فزیکی وجود ندارد و امارت اسلامی هم به کسی اجازه نخواهد داد تا از خاک این کشور تهدیدی به کشورهای منطقه ایجاد شود.

محمد یعقوب مجاهد این مطلب را روز پنجشنبه (۶ ثور) در دیدار با هیاتی از مالیزیا در کابل بیان کرده است.

طبق خبرنامه وزارت دفاع ملی، در این دیدار آقای مجاهد از برخورد نیک‌ مردم و حکومت مالیزیا با مهاجرین افغان در آن کشور و روابط دیرینه آن با افغانستان یادآوری کرده گفت: مالیزیا یک کشور قدرتمند و بزرگ‌ اسلامی است، امیدوارم این رفت و آمدها تقویت گردد.

وی افزود: خوشبختانه با روی کار آمدن امارت اسلامی گلیم اشغال برچیده شد و جنگ به طور کامل در این کشور ختم و امنیت سرتاسری برقرار گردید.

بر بنیاد خبرنامه وزارت دفاع ملی، در این دیدار هیات مالیزیا افغانستان را یک کشور دوست دانسته و ضمن تاکید بر همکاری‌های همه جانبه، اطمینان دادند آنچه که در افغانستان از نزدیک مشاهده نمودند، با مقام‌های کشور شان شریک خواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اتحادیه اروپا ۱۷ میلیون یورو را برای حمایت از افغان‌های عودت کننده به کشور اختصاص داد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۷, ۱۴۰۳)

اتحادیه اروپا توافقنامه‌ای به ارزش ۱۷ میلیون یورو با سازمان بین المللی مهاجرت به‌منظور بهبود دسترسی به خدمات اولیه، افزایش فرصت‌های اقتصادی، و حمایت از افغان‌های بازگشت کننده و جوامع میزبان آنان در افغانستان امضا کرده است.

اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای که روز پنجشنبه منتشر شد، گفت که این برنامه مخصوصاً بر نیازهای زنان و دختران متمرکز است.

در این بیانیه خاطر نشان شده است که از جنوری ۲۰۲۳ تا اپریل ۲۰۲۴، بیش از ۱.۵ میلیون افغان از پاکستان و ایران به کشور شان بازگشته اند.

پیتریس اوستوبز، یک مقام اتحادیه اروپا در جریان مراسم امضای توافقنامه در هرات گفت: «من از سختی‌هایی که عودت کنندگان هنگام اخراج به افغانستان با آن روبه‌رو هستند، متاثر شده ام. در کشوری که از فقر و تغییر اقلیم رنج می‌برد، و در شهری که به تازگی شاهد زلزله های ویرانگر بوده است، این واقعاً یک بحران در بحران است.»

رافایلا یودیچه، شارژدافیر اتحادیه اروپا برای افغانستان گفت که جوامعی که میزبان عودت کنندگان اند باید حمایت شوند.

وی افزود: «مشارکت با سازمان بین المللی مهاجرت دسترسی به خدمات ضروری را تضمین و ازعودت کنندگان افغان و جوامع میزبان آنان محافظت می‌کند. از آنجایی که زنان و دختران ممکن به طور خاص تحت تأثیر قرار گیرند، ما اطمینان حاصل می‌کنیم که همه اعضای جامعه می‌توانند از آن بهره ببرند.»

ماریا مویتا، نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت در افغانستان، گفت: «همکاری مستمر سازمان بین المللی مهاجرت با اتحادیه اروپا در توانمندسازی تیم‌های ما برای رسیدگی به صدها هزار عودت‌کننده افغان و سایر جوامع آسیب‌پذیر در کشور حیاتی بوده است.»

اتحادیه اروپا خاطر نشان کرده است که کمک اخیر، بخشی از یک برنامه پنج ساله است که در سراسر افغانستان و در چهار کشور منطقه اجرا می‌شود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!