Connect with us

جهان

فهرست ثروتمندترین افراد جهان در سال ۲۰۲۴ منتشر شد

منتشر شده

در

نشریه فوربس جدیدترین فهرست سالانه خود را از میلیاردرهای جهان منتشر نموده و افزوده که در سال ۲۰۲۴، افراد بیشتری وارد این فهرست شده اند.

بر اساس  این فهرست تعداد میلیاردهای جهان ۱۴۱ نفر در جهان نسبت به سال گذشته بیشتر شده و مجموع آن ها ۲۷۸۱ نفر است. مجموع دارایی این افراد برابر با ۱۴.۲ تریلیون دالر است که نسبت به سال ۲۰۲۳، ۲ تریلیون دالر افزایش یافته است.

پیش از این که تعداد میلیاردرها و میزان افزایش دارایی آنها ریکارد شکن به شمار می‌رفت سال ۲۰۲۱ بود که ۲۶ میلیاردر به فهرست اضافه شدند و مجموع دارایی خالص آنها ۱.۱ تریلیون دالر افزایش یافته بود اما سال ۲۰۲۴ همه این ریکوردها را شکست.

میلیاردرهای اصلی این فهرست نیز نسبت به گذشته ثروتمندتر شده اند و دو سوم آنها بر ثروت خود افزوده اند. ۲۰ نفر برتر این فهرست بیشترین سود مالی را نسبت به سال گذشته کسب کردند و از سال ۲۰۲۳ تاکنون ۷۰۰ میلیارد دالر به مجموع دارایی خود اضافه کرده اند.

ایالات متحده نیز دارای ۸۱۳ میلیاردر است که کشوری با بیشترین تعداد میلیاردر در جهان شناخته می شود. چین ۴۷۳ میلیاردر و هند ۲۰۰ میلیاردر دارند که ریکارد جدید برای این کشورها محسوب می‌شود.

فوربس برای محاسبه ثروت این افراد از قیمت سهام‌ها و نرخ‌های ارز از ۸ مارچ ۲۰۲۴ استفاده کرده است.

برنارد آرنو و خانواده اش با دارایی خالص ۲۳۳ میلیارد دالر در رتبه اول ثروتمندترین افراد جهان قرار دارند. آرنو رئیس هولدینگ LVMH است که شامل چندین شرکت حوزه محصولات لوکس و لوازم آرایشی در فرانسه است. این خانواده معمولاً در فهرست سه ثروتمندترین افراد فوربس در جهان قرار داشته اند.

ایلان ماسک که زمانی ثروتمندترین فرد جهان بود، با دارایی خالص ۱۹۵ میلیارد دالر در رتبه دوم این فهرست قرار دارد. ماسک، بنیانگذار تسلا و اسپیس ایکس، در سال ۲۰۲۲ توییتر را به قیمت ۴۴ میلیارد دالر خرید و نام آن را به ایکس تغییر داد. فوربس تخمین می‌زند که ماسک حدود ۷۴ درصد از سهام این شبکه اجتماعی را در اختیار دارد، شرکتی که اکنون تقریباً ۷۰ درصد ارزش کمتری نسبت به آن زمان که ماسک آن را خرید دارد. این سقوط ارزش و عوامل دیگری مانند پایین آمدن درآمد شرکت تسلا منجر به کاهش دارایی خالص ماسک به زیر ۲۰۰ میلیارد دالر در دو سال گذشته شده است.

جف بزوس، بنیانگذار آمازون که دارایی خالص ۱۹۵ میلیارد دالری دارد، در رتبه سوم فهرست ثروتمندترین افراد جهان قرار دارد. پس از آن مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیس بوک است که ۱۷۷ میلیارد دالر ثروت دارد.

دیگر نام‌های معروف این فهرست عبارتند از:

۱۰۰. روپرت مرداک موسس فاکس نیوز و خانواده اش، با دارایی ۱۹.۵ میلیارد دالر

۱۳۷. جری جونز، رئیس باشگاه فوتبال امریکایی دالاس کابویز با دارایی ۱۳.۹ میلیارد دالر

۱,۳۳۰. جی زی خواننده مشهور با ارزش ۲.۵ میلیارد دالر

۱,۸۵۱. کیم کارداشیان شخصیت معروف شبکه‌های اجتماعی با دارایی ۱.۷ میلیارد دالر

۲,۵۴۵. تیلور سویفت خواننده با دارایی ۱.۱ میلیارد دالر

ثروتمندترین زن در لیست میلیاردرهای جهان در رتبه ۱۵ قرار دارد که فرانسوا بتنکورت مایرز، نوه بنیانگذار شرکت لورآل است ثروت او به عنوان ثروتمندترین زن جهان ۹۹.۵ میلیارد دالر تخمین زده می‌شود.

چهار زن ثروتمند پس از بتنکورت:

۲۱. آلیس والتون، دختر سام والتون، بنیانگذار فروشگاه‌های زنجیره ای والمارت، که ۷۲.۳ میلیارد دالر ثروت دارد.

۲۳. جولیا کخ و سه فرزندش که پس از مرگ شوهرش سهام زیادی در صنایع کخ به ارث برد و دارایی ۶۴.۳ میلیارد دالری دارد.

۳۵. ژاکلین مارس، صاحب یک سوم شرکت شکلات و مواد غذایی Mars، که دارایی اش ۳۸.۵ میلیارد دالر است.

۴۳. مک کنزی اسکات، همسر سابق جف بزوس، که دارایی ۳۵.۶ میلیارد دالری دارد.

جهان

ترمپ به‌دنبال تشدید سرکوب مهاجرتی در ۲۰۲۶؛ بودجه میلیاردی در سایه مخالفت‌های فزاینده

هم‌زمان، دولت امریکا وضعیت حقوقی موقت صدها هزار مهاجر اهل هائیتی، ونزویلا و افغانستان را لغو کرده است؛ اقدامی که شمار افراد واجد شرایط اخراج را به‌گونه قابل توجه افزایش می‌دهد.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در نظر دارد با وجود افزایش مخالفت‌های سیاسی و نگرانی‌های عمومی، برنامه سرکوب مهاجرتی خود را در سال ۲۰۲۶ به‌گونه گسترده‌تری عملی سازد؛ اقدامی که با میلیاردها دالر بودجه جدید پشتیبانی می‌شود و هم‌زمان به انتخابات میان‌دوره‌ای سال آینده نزدیک می‌گردد.

بر اساس این طرح، اداره مهاجرت و گمرک امریکا (ICE) و اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده (CBP) تا ماه سپتمبر ۲۰۲۹، حدود ۱۷۰ میلیارد دالر بودجه اضافی دریافت خواهند کرد. این بودجه زمینه استخدام هزاران مأمور جدید، گسترش مراکز بازداشت و تشدید اقدامات اجرایی، از جمله افزایش بازرسی‌ها و یورش‌ها به محل‌های کار را فراهم می‌سازد.

در حالی که در سال ۲۰۲۵ نیروهای مهاجرتی به شهرهای بزرگ امریکا اعزام شده بودند، بسیاری از محل‌های کاری که نقش کلیدی در اقتصاد این کشور دارند، تا حد زیادی از این اقدامات مصون مانده بودند. اما مقام‌های امریکایی می‌گویند که در مرحله بعدی، تمرکز بر اجرای گسترده‌تر قانون، از جمله در محیط‌های کاری، افزایش خواهد یافت.

این برنامه‌ها در شرایطی مطرح می‌شود که نگرانی افکار عمومی نسبت به شیوه‌های سخت‌گیرانه، از جمله یورش به محله‌ها و بازداشت برخی شهروندان امریکایی، رو به افزایش است. بر اساس نظرسنجی‌های اخیر، میزان محبوبیت ترمپ در حوزه مهاجرت از ۵۰ درصد در ماه مارچ به ۴۱ درصد در اواسط ماه دسمبر کاهش یافته است.

هم‌زمان، دولت امریکا وضعیت حقوقی موقت صدها هزار مهاجر اهل هائیتی، ونزویلا و افغانستان را لغو کرده است؛ اقدامی که شمار افراد واجد شرایط اخراج را به‌گونه قابل توجه افزایش می‌دهد.

طبق آمار رسمی، از زمان بازگشت ترمپ به قدرت در ماه جنوری، حدود ۶۲۲ هزار مهاجر از امریکا اخراج شده‌اند؛ رقمی که هنوز با هدف اعلام‌شده او برای اخراج یک میلیون نفر در سال فاصله دارد.

تام هومن، مسئول امور مرزی قصر سفید، گفته است که با افزایش نیروی انسانی و ظرفیت بازداشت، میزان بازداشت‌ها در سال آینده به‌طور چشم‌گیری افزایش خواهد یافت. با این حال، منتقدان هشدار می‌دهند که تشدید بازرسی‌ها در محل‌های کار می‌تواند هزینه‌های نیروی کار را بالا ببرد و پیامدهای سیاسی و اقتصادی جدی، به‌ویژه در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای، به‌دنبال داشته باشد.

Continue Reading

جهان

گفت‌وگوهای تازه امریکا و روسیه در فلوریدا برای پایان جنگ اوکراین

یک منبع روسی به رویترز گفته است که هرگونه دیدار مستقیم میان هیأت روسی و مذاکره‌کنندگان اوکراینی در این مرحله منتفی دانسته شده است.

Published

on

مقام‌های ایالات متحده و روسیه روز شنبه در ایالت فلوریدا دیدار کردند تا دور تازه‌ای از گفت‌وگوها را با هدف پایان‌دادن به جنگ روسیه و اوکراین آغاز کنند؛ تلاشی که دولت دونالد ترمپ می‌کوشد از طریق آن دو طرف را به یک توافق سیاسی سوق دهد.

به گزارش رویترز، این دیدار در شهر میامی پس از گفت‌وگوهای روز جمعه میان مقام‌های امریکا، اوکراین و کشورهای اروپایی انجام شد؛ مذاکراتی که بخشی از طرح صلح بوده و امیدهایی را برای حل‌وفصل جنگی ایجاد کرده است که با تهاجم گسترده روسیه در ماه فبروری ۲۰۲۲ آغاز شد.

کریل دیمیتریف، نماینده ویژه ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، پس از دیدار با استیو ویتکاف، نماینده ویژه امریکا، و جرد کوشنر، داماد دونالد ترمپ، به خبرنگاران گفت که گفت‌وگوها «سازنده» بوده و روز یک‌شنبه نیز ادامه خواهد یافت. یک مقام قصر سفید نیز تأیید کرده است که گفت‌وگوهای روز شنبه برای همان روز پایان یافته است.

دیمیتریف گفت: «بحث‌ها به‌گونه سازنده جریان دارد. این گفت‌وگوها از پیش آغاز شده و امروز ادامه یافته و فردا نیز ادامه خواهد داشت.»

هم‌زمان، مارکو روبیو، وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی امریکا، گفته است که احتمال دارد او نیز به این مذاکرات بپیوندد.

به گفته مقام‌های امریکایی، اوکراینی و اروپایی، در جریان گفت‌وگوهای این هفته پیشرفت‌هایی در زمینه تضمین‌های امنیتی برای کی‌یف حاصل شده است؛ با این حال، هنوز روشن نیست که این شرایط از سوی مسکو پذیرفته خواهد شد یا نه.

یک منبع روسی به رویترز گفته است که هرگونه دیدار مستقیم میان هیأت روسی و مذاکره‌کنندگان اوکراینی در این مرحله منتفی دانسته شده است.

در همین حال، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، روز شنبه در کی‌یف اعلام کرد که کشورش از پیشنهاد امریکا برای برگزاری گفت‌وگوهای سه‌جانبه میان امریکا، روسیه و اوکراین حمایت می‌کند؛ به شرطی که این روند به تبادله بیشتر زندانیان و زمینه‌سازی برای دیدار رهبران کشورها منجر شود.

زلنسکی گفت: «امریکا اکنون پیشنهاد نشست سه‌جانبه میان مشاوران امنیت ملی امریکا، اوکراین و روسیه را مطرح کرده است.»

با این حال، گزارش‌های استخباراتی امریکا هشدار می‌دهند که ولادیمیر پوتین همچنان قصد تصرف کامل اوکراین را دارد؛ موضوعی که با ادعاهای برخی مقام‌های امریکایی مبنی بر آمادگی مسکو برای صلح در تضاد است.

پوتین در کنفرانس خبری سالانه خود در مسکو نیز هیچ‌گونه انعطافی نشان نداد و تأکید کرد که شروط روسیه برای پایان جنگ از ماه جون ۲۰۲۴ تغییر نکرده است؛ شروطی که شامل کنارگذاشتن تلاش اوکراین برای عضویت در ناتو و عقب‌نشینی کامل از چهار منطقه‌ای می‌شود که روسیه آن‌ها را قلمرو خود می‌داند.

در مقابل، کی‌یف اعلام کرده است که حاضر نیست مناطقی را واگذار کند که نیروهای روسیه طی نزدیک به چهار سال جنگ موفق به تصرف آن نشده‌اند.

رستم عمروف، مذاکره‌کننده ارشد اوکراین، نیز گفته است که هیأت‌های امریکا و اروپا در دیدار روز جمعه توافق کرده‌اند همکاری‌های مشترک خود را ادامه دهند. او در تلگرام نوشت که در مورد نتایج این گفت‌وگوها رئیس‌جمهور زلنسکی را در جریان گذاشته است.

قصر سفید تاکنون در این مورد چیزی نه گفته است.

مارکو روبیو اما گفته است که هرچند پیشرفت‌هایی در گفت‌وگوها به دست آمده، اما هنوز راه درازی تا پایان جنگ باقی مانده است.

Continue Reading

جهان

حمله انتقام‌جویانه امریکا بر مراکز داعش در سوریه

Published

on

مقام‌های امریکایی می‌گویند ایالات متحده در واکنش به حمله داعش بر نیروهایش، حملات گسترده انتقام‌جویانه را بر ده‌ها مرکز داعش در سوریه انجام داده است.

بر اساس اعلام اردوی امریکا، بیش از ۷۰ مرکز داعش در بخش‌های مرکزی سوریه هدف قرار گرفته و در این عملیات از جت‌های جنگی، هلیکوپترهای اپاچی، سیستم راکتی «هیمارس» امریکا و همچنان جت‌های اردنی استفاده شده است.

وزیر دفاع امریکا گفت این حملات که «عملیات چشم عقاب» نام‌گذاری شده، مراکز جنگجویان داعش، زیربنا‌ها و انبارهای تسلیحاتی این گروه را هدف قرار داده است. رئیس‌جمهور امریکا نیز تأکید کرد که این اقدام یک پاسخ جدی به حمله مرگبار اخیر بوده است.

هفته گذشته در شهر پالمیرا، دو سرباز امریکایی و یک مترجم غیرنظامی در حمله‌ای که به داعش نسبت داده می‌شود، کشته و سه سرباز دیگر زخمی شدند.

دولت سوریه ضمن حمایت از این عملیات، بار دیگر تعهد خود را برای مبارزه با داعش و جلوگیری از ایجاد پناهگاه امن برای این گروه در خاک سوریه اعلام کرده است. حدود یک‌هزار نیروی امریکایی هنوز در سوریه حضور دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!