Connect with us

رویداد های اخیر

لوی درستیز در مصاحبه با آریانانیوز؛ پاکستان دشمنش را در خاک خود جستجو کند

منتشر شده

در

لوی درستیز قوای مسلح امارت اسلامی می‌گوید که تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) در خاک افغانستان حضور ندارد و اسلام‌آباد باید دشمنش را در خاک خود جستجو کند.

فصیح‌الدین فطرت در گفتگوی ویژه با آریانانیوز گفته است کسانیکه بخواهند تعهدات امارت اسلامی را زیر سوال ببرند و به زور متوسل شوند، حکومت سرپرست نیز پاسخ بالمثل خواهد داد. 

آقای فطرت در این مورد گفته است: «با بهانه‌های مختلف، کسانیکه بخواهند بازهم تعهدات امارت اسلامی را زیر سوال ببرند و به زور متوسل شوند، اقدام ما و عكس‌‏العمل ما چیست؟ این را به دنیا ثابت کردیم و دنیا می‌داند.»

از سویی هم، آقای فطرت تأکید کرده است که بیرونی‌ها حضور داعش را در افغانستان بزرگ نمایی می‌کنند در حالیکه این پدیده در افغانستان فعالیت جبهه‌یی ندارد و همواره سرکوب می‌شود.

لوی درستیز همچنان در پاسخ به نگرانی کشور‌ها به خصوص همسایگان مبنی بر استفاده نشدن خاک افغانستان می‌گوید که امنیت در حال حاضر در افغانستان تأمین است و این را امارت اسلامی در دوسال پسین در عمل ثابت کرده است.

او گفت: «در افغانستان داعش به شکلی که کدام جغرافیای را بدست داشته باشد که وجود خارجی داشته باشد، کدام منطقه‌ای وجود داشته باشد، به این شکل الحمدالله که وجود ندارد و نیست.»

لوی درستیز قوای مسلح نیز خاطر نشان کرده است که وزارت دفاع می‌خواهد تا در سال روان خورشیدی شمار اردوی اسلامی را از ۱۵۰ هزار به بیش از ۱۸۰ هزار تن افزایش دهد.

برعلاوه، لوی درستیز نیز در این مصاحبه گفت که راه نظامی زمانی در برابر جبهه موسوم به مقاومت در پیش گرفته شد که مذاکرات میان هیئت این جبهه و دولت سرپرست به بن‌بست خورد و نیروهای امارت اسلامی در اندراب‌ها کشته شدند. 

او افزود که جبهه مقاومت بر تقسیم قدرت و سهم ۵۰ درصد در حکومت تأکید داشت که این مورد برای امارت اسلامی پذیرفتنی نبود.

رویداد های اخیر

هند بار دیگر از حمایت صحی افغانستان اطمینان داد

مسوولان هندی می‌گویند این کمک‌ها بیانگر تعهد دهلی‌نو برای بهبود خدمات صحی و فراهم‌سازی دسترسی مردم افغانستان به درمان‌های نجات‌بخش است.

Published

on

هند بار دیگر بر تداوم کمک‌های بشردوستانه و همکاری‌های صحی با افغانستان تأکید کرده و گفته است که تأمین درازمدت ادویه‌های ضروری در اولویت همکاری‌های دو کشور قرار دارد.

بر بنیاد معلومات وزارت صحت و رفاه خانوادهٔ حکومت هند، جِی‌پی نَدا، وزیر صحت هند، با نورجلال جلالی، وزیر صحت عامهٔ افغانستان، دیدار و گفت‌وگو کرده است. در این دیدار، دو طرف روی تقویت همکاری‌ها در بخش صحت و رسیدگی به نیازهای صحی مردم افغانستان بحث کردند.

در جریان این دیدار، به‌گونهٔ نمادین ادویه‌های درمان سرطان و واکسین‌ها به جانب افغانستان سپرده شد که نشان‌دهندهٔ تعهد دوامدار هند در حمایت از نظام صحی افغانستان است. همچنان وزارت صحت هند اعلام کرده که یک محمولهٔ بزرگ‌ شامل ادویه‌ها، واکسین‌ها و یک دستگاه سی‌تی‌اسکن ۱۲۸‌اسلایس نیز در چارچوب کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ارسال می‌شود.

مسوولان هندی می‌گویند این کمک‌ها بیانگر تعهد دهلی‌نو برای بهبود خدمات صحی و فراهم‌سازی دسترسی مردم افغانستان به درمان‌های نجات‌بخش است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هدف‌گیری مخفی‌گاه عاملان حملات بر چینی‌ها در بدخشان

منابع افزوده‌اند که بر بنیاد نتایج تحقیقات و اعترافات ابتدایی فرد بازداشت‌شده، طرح این حملات از خارج از افغانستان تنظیم شده بود.

Published

on

منابع امنیتی به آریانانیوز گفته‌اند که نیروهای ویژهٔ امارت اسلامی افغانستان، مخفی‌گاه افراد مشکوکِ دخیل در حملات علیه شهروندان چینی در خاک تاجکستان را در ولایت بدخشان هدف قرار داده‌اند.

به گفتهٔ منابع، این عملیات شب گذشته در مربوطات شهر فیض‌آباد انجام شده است؛ جایی که شماری از افراد مظنون به دست داشتن در حملات از مناطق مرزی بدخشان حضور داشتند. در نتیجهٔ این عملیات، یک فرد تحت تعقیب همراه با سلاح و سایر تجهیزات نظامی به‌گونهٔ زنده بازداشت شده است.

منابع افزوده‌اند که بر بنیاد نتایج تحقیقات و اعترافات ابتدایی فرد بازداشت‌شده، طرح این حملات از خارج از افغانستان تنظیم شده بود.

این درحالیست که، وزارت خارجه تاجکستان در تاریخ ۶ قوس از کشته شدن سه شهروند چینی در ولایت ختلان خبر داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برادر: علما روحیه حفظ نظام اسلامی و منافع ملی را در میان مردم تقویت کنند

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، می‌گوید که علما باید زبان وعظ و منبر را نرم‌تر سازند و در کنار بیان مکلفیت‌های دینی، روحیه حفاظت از نظام اسلامی و منافع ملی را نیز در مردم تقویت کنند.

آقای برادر امروز (چهارشنبه) در مراسم دستاربندی مدرسه «جامعه فتح‌العلوم کابل» افزود که مدارس، پایه‌های مقدس علم دینی، جهاد، اخلاق نبوی، تربیت روحی و فکری و نهضت اسلامی در جوامع اسلامی به‌شمار می‌روند.

برادر تصریح کرد: «در افغانستان، روایت اسلامیِ فرضیت جهاد مقدس از مدارس ظهور کرد، به قریه‌ها و شهرها گسترش یافت و به عملی و تقابل مبدل شد که لشکرهای بزرگ کفر را شکست داد.»

او نقش مدارس را در اصلاح فکری جامعه، از میان برداشتن فرهنگ‌های غیر اسلامی و حفظ روایت‌های اسلامی بسیار مهم دانست و تأکید کرد که مدارس باید در هر شرایطی مسیر اصلی و اساسی خود را حفظ نمایند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!