Connect with us

رویداد های اخیر

لیگ فوتسال افغانستان؛ تیم‌های میهن و صداقت پیروز مسابقات بیست‌ویکم و بیست‌ودوم شدند

منتشر شده

در

تیم جوانان میهن در دیدار بیست‌ویکمین لیگ برتر فوتسال افغانستان روز سه‌شنبه با عملکرد عالی توانست با نتیجه ۵ بر ۴ تیم دیار سنایی را شکست داد.

در بیست‌ودومین دیدار این رقابت‌ها، بازیکنان تیم صداقت اف‌سی توانستند تیم اتحاد اف‌سی را ۳ بر ۲ مغلوب کنند.

این مسابقات در جمنازیوم کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار می‌شود.

در بیست‌وسومین دیدار این لیگ روز چهارشنبه تیم‌های آریا فورج و امید اف‌سی باهم رویارویی می‌کنند.

در بیست‌وچهارمین دیدار چهارشنبه، ظاهر اسد اف‌سی در برابر تیم زیتون اف‌سی قرار خواهد گرفت.

علاقه‌مندان فوتسال در سراسر کشور می‌توانند این تورنمنت را به‌صورت زنده و انحصاری از طریق تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Advertisement

رویداد های اخیر

هند یک محموله ۲.۵ تُنی صحی به افغانستان ارسال کرد

Published

on

رندهیر جیسوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، از ارسال یک محموله ۲.۵ تُنی شامل دواهای عاجل، اقلام طبی مصرفی، کیت‌ها و تجهیزات به کابل خبر داده است.

به گفته او، این محموله به‌منظور کمک به بهبود سریع مجروحان حمله هوایی اخیر رژیم نظامی پاکستان ارسال شده است.

وی تأکید کرده است که هند در کنار مردم افغانستان ایستاده و به ارائه هرگونه کمک‌های بشردوستانه ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مهدی انصاری، خبرنگار کشور از زندان آزاد شد

Published

on

مرکز خبرنگاران افغانستان اعلام کرده است که مهدی انصاری، خبرنگار آژانس خبری افغان در کابل، بعد از سپری کردن یک و نیم سال از زندان بگرام آزاد شده است.

مرکز خبرنگاران افغانستان در اعلامیه‌ای با استقبال از آزادی انصاری تأکید کرده، حقوق بنیادی این خبرنگار که به اتهام همکاری با رسانه‌های تبعیدی و بیرونی محاکمه و به زندان افکنده شد، «به طور جدی» نقض شده است.

گفتنی است که انصاری، روز ۱۴ میزان سال ۱۴۰۳، پس از بازگشت از دفتر کارش در منطقه پل خشک کابل بازداشت شد.

او روز ۱۲ جدی سال ۱۴۰۳، از سوی محکمه ابتدایی کابل به اتهام «تبلیغ علیه امارت اسلامی»، به یک سال و نیم زندان محکوم شده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

فرید دهقان: حملات راکتی پاکستان به ولسوالی ناری کنر ادامه دارد

Published

on

فرید دهقان، سخنگوی قوماندانی امنیه کنر، می‌گوید که حملات راکتی رژیم نظامی پاکستان در این ولایت هنوز ادامه دارد.

به گفته دهقان، شب‌گذشته از سوی رژیم نظامی پاکستان حدود ۲۵ مرمی گلوله به مناطق دوکلام، بریکوټ و څونګلی در ولسوالی نارۍ این ولایت شلیک و اصابت کرده است و هنوز پرتاب‌های سلاح‌های سنگین نیز ادامه دارد.

این حملات در حالی انجام می‌شود که پیش از این، رژیم نظامی پاکستان از آتش‌بس موقت به مناسبت عید خبر داده بود.
 
Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!