Connect with us

رویداد های اخیر

متقی: جهان بالاخره امارت اسلامی را به رسمیت می‌شناسد

منتشر شده

در

امیرخان خان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی گفته است که جهان بالاخره امارت اسلامی را به رسمیت می‌شناسد و با نظام کنونی کنار خواهد آمد.

آقای متقی که در مراسم فراغت صدها سرباز پولیس در ولایت هرات صحبت می کرد از نیروهای امنیتی خواست که به منظور تامین امنیت و حفاظت از جغرافیای افغانستان صفوف شان را منظم سازند.

آقای متقی گفت: «دنیا بالاخره شما را به رسمیت خواهد شناخت، با شما تعامل خواهد کرد به شرطی که شما همین‌گونه منظم و همین‌گونه متحد و پشتیبان مردم باقی بمانید.»

مقام های امنیتی در غرب کشور می گویند این هفتمین دور فراغت نیروهای پولیس از مرکز تربیوی پولیس زون غرب است. دراین دور حدود ۵۱۱ تن فارغ شدند. این نیروها در شش هفته تعلیمات ابتدایی نظامی را فرا گرفته اند و قرار است در هرات، غور، بادغیس و فراه به هدف تامین امنیت مردم جابجا شوند.

با این حال، هنوز روند جلب و جذب در مراکز تعلیمی حوزه غرب شروع نشده است. این روزها نیروهای امارت اسلامی تنها مصروف یادگیری تعلیمات نظامی هستند.

محمدمعصوم میهن یار، یک تن از استادان در مرکز تربیوی پولیس زون غرب گفت: «ما همیشه تاکید می‌کنیم که با مردم رویه خوب کنید تا اینکه مردم از ما فاصله نگیرند. ما باید مغز سرد و قلب گرم داشته باشیم و همه مردم خودرا در آغوش بگیریم تا اینکه مردم از ما راضی باشند.»

در بیشتر از یک‌سال اخیر بیش از سه هزار تن از این مرکز تعلیمی فارغ شده اند. مسئولان امنیتی تاکید می‌کنند که به زودی تمام نیروهای که در سطح شهر هرات توظیف شده اند با لباس منظم نظامی مجهز خواهند شد.

رویداد های اخیر

صدها مقام پیشین امریکایی خواهان لغو انتقال پناهجویان افغان از قطر به کانگو شدند

Published

on

صدها مقام پیشین امریکایی با امضای نامه‌ای سرگشاده به وزارت خارجه ایالات متحده، خواستار لغو طرح انتقال پناهجویان افغان از قطر به کانگو شدند.

این نامه توسط بیش از ۶۰۰ مقام پیشین ملکی و نظامی امریکا و حدود ۱۰۰ سازمان امضا شده و به مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، ارسال شده است.

در بخشی از این نامه آمده است: «آن‌ها توسط ایالات متحده برای تکمیل مراحل قانونی مهاجرت به قطر منتقل شدند. آن‌ها از قوانین پیروی کردند و بررسی‌های گسترده‌ای را پشت سر گذاشتند. با این حال، دولت اکنون در حال بررسی انتقال آن‌ها به جمهوری دموکراتیک کانگو است. آن‌ها برای کانگو بررسی نشده‌اند؛ بلکه برای ایالات متحده تأیید شده بودند.»

بیش از ۱۱۰۰ تن از متحدان افغان و اعضای خانواده‌های‌شان در حال حاضر در کمپ السیلیه در قطر، تحت نظارت ایالات متحده، نگهداری می‌شوند. نزدیک به ۸۰۰ تن از آنان پناهجویانی هستند که روند بررسی و تأییدشان به‌طور کامل انجام شده و مجوز سفر به ایالات متحده را دریافت کرده‌اند. بیش از نیمی از این افراد زنان و کودکان‌اند و اکنون بیش از ۱۵ ماه است که در وضعیت بلاتکلیف ترانزیت به‌سر می‌برند.

در همین حال، آگاهان این اقدام را خیانت به متحدانی دانسته‌اند که جان خود را برای امریکا به خطر انداختند. به گفته آنان، انتقال این افراد به کانگو نه‌تنها غیراخلاقی است، بلکه اعتبار جهانی امریکا را نیز خدشه‌دار می‌کند.

پیش از این نیز شماری از اعضای کانگرس ایالات متحده با طرح کاخ سفید مخالفت کرده و هشدار داده بودند که چنین اقدامی جایگاه امریکا را در میان متحدانش به‌شدت تضعیف خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آصف درانی: در امور داخلی افغانستان مداخله ‌نکنید؛ راه خود را پیدا خواهند کرد

Published

on

آصف درانی، نماینده ویژه سابق پاکستان برای افغانستان، گفته است که هیچ کشوری نباید در امور داخلی افغانستان دخالت کند چون ایجاد هرگونه تغییر در این کشور به خود افغان‌ها بستگی دارد.

درانی در پستی در ایکس گفت که افغان‌ها باید «به حال خود رها شوند» و در نهایت «راه خروج» از مشکلات خود را پیدا خواهند کرد.

با این حال، او هشدار داد که بی‌ثباتی در داخل افغانستان می‌تواند پیامدهای منفی برای کشورهای همسایه داشته باشد و افزود که رهبران افغانستان و حامیان آنها باید مسئولیت رسیدگی به چنین خطراتی را بر عهده بگیرند.

درانی سخنان خود را نشانه حسن نیت و بهترین آرزوها برای مردم افغانستان و آینده آنان توصیف کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبکستان و جاپان درباره پروژه‌های مشترک برای توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت‌الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبکستان در امور افغانستان، با تتسویا یامادا، رئیس عمومی بخش آسیای جنوبی در اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان، دیدار و دو طرف درباره همکاری‌ در پروژه‌های توسعه‌ای مرتبط با افغانستان گفتگو کرده اند.

به گفته وزارت امور خارجه ازبکستان، هر دو طرف بر اجرای ابتکارات مشترک با هدف حمایت از توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان تمرکز کردند.

در این دیدار، طرف جاپانی از «رویکرد عمل‌گرایانه» ازبکستان نسبت به افغانستان و همچنین زیرساخت‌های توسعه‌یافته در شهر مرزی ترمذ تمجید کرد.

جاپان همچنین علاقه خود را برای استفاده از امکانات ترمذ برای پروژه‌های بشردوستانه و توسعه‌ای آینده در افغانستان، به ویژه در زمینه‌های آموزش، مراقبت‌های صحی، زراعت، توسعه بخش خصوصی و تلاش‌های مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد.

هر دو طرف تأکید کردند که چنین همکاری‌هایی با هدف بهبود شرایط زندگی و رفاه عمومی مردم افغانستان انجام می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!