Connect with us

رویداد های اخیر

مجاهد: فساد اداری به صفر نزدیک شده است

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان به مناسبت روز جهانی مبارزه با فساد می‌گوید که حکومت سرپرست در تمامی نهادهای دولتی فساد را از بین برده است و تلاش‌ها جریان دارد تا در بخش‌های غیر دولتی نیز فساد را ریشه‌کن کند.

ذبیح‌ الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، در این مورد گفته است: «حالی فساد به صفر نزدیک شده، در سطوح پایین شاید افراد ناشایسته به فساد دست بزنند ولی مبارزه هنوز هم دوام دارد.»

آقای مجاهد تأکید کرده است: «ولی اینکه فساد در قراردادهای بزرگ نیست، فساد در بنادر کشور نیست، فساد دربخش‌های مالیاتی نیست، شفافیت کلی به وجود آمده و همچنان فساد در تعاملات مختلف حکومتداری وجود ندارد به معنای این است که مبارزه صورت گرفته است.»

از سویی هم، شماری از مسوولان در وزارت‌خانه‌های کشور همچنان گفته اند که فساد را در تمام منابع مالی و اقتصادی کشور ریشه‌کن کرده اند و نظارت منظم بر روند مبارزه با این پدیده منفی نیز ادامه دارد.

عبدالسلام جواد آخندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت، گفته است: «وقتی که ما فساد را از بین بردیم، سبب از این شد تا امروز بالاتر از هشتاد فیصد شرکت‌های ما دوباره فعال شوند. دلیل عمده و اساسی این از بین بردن فساد است، ریشوت است.»

در همین حال، اعضای سکتور خصوصی همچنان از بین رفتن فساد در بخش‌های اقتصادی و مالی کشور را تایید کرده و می‌گویند که تمامی کار به‌گونه شفاف به پیش می‌رود.

خان جان الکوزی، عضو اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری، گفت: «مشکل سابق که فساد، ریشوت و بی قانونی بود فعلاً از بین رفته و در اکثر جاها خصوصاً در بخش‌های مالیاتی، گمرکات، داوطلبی‌ها و خریداری‌ها شفافیت ایجاد شده است.»

این در حالی است که به گفته آگاهان، در حکومت گذشته فساد گسترده اداری وجود داشت و این پدیده روند حکومتداری را به مشکل مواجه کرده بود.

International Sports

مسی در گولزنی جام جهانی ریکاد ثبت کرد؛ ارجنتاین به مرحله حذفی رسید

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

Published

on

لیونل مسی روز دوشنبه با پیروزی ۲ بر صفر ارجنتاین در برابر اتریش، صفحه دیگری به کارنامه درخشان خود افزود و به بازیکنی تبدیل شد که بیشترین گول را در تاریخ جام جهانی به ثمر رسانده است.

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

مسی که تنها چند روز تا ۳۹ سالگی‌اش باقی مانده، با وجود از دست دادن یک پنالتی در دقایق ابتدایی، در لحظات مهم بازی درخشید. عملکرد او باعث شد ارجنتاین، مدافع عنوان قهرمانی، شروع قدرتمند خود در جام جهانی را حفظ کند و به مرحله ۳۲ تیم برتر صعود نماید.

مسی هشت بار توپ طلا را برنده شده است، در شش بازی پیاپی جام جهانی گولزنی کرده و با پنج گول این فصل جام جهانی در جمع پیشتازان رقابت برای کسب توپ طلا قرار دارد.

علاقه‌مندان فوتبال در افغانستان می‌توانند جام جهانی را به صورت زنده از شبکه رادیو تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان در پی انفجار مرگبار تأسیسات گاز رأس لفان با قطر ابراز همدردی کرد

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان در پی انفجار در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در شهر صنعتی رأس لفان قطر، که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شد، مراتب تأسف عمیق و همدردی خود را ابراز کرد.

این وزارت در اعلامیه‌ای ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت قطر، با خانواده‌های قربانیان این حادثه نیز ابراز غم‌شریکی کرد.

در این اعلامیه آمده است: «وزارت امور خارجه برای مجروحین آرزوی صحت عاجل و کامل می‌نماید، برای قربانیان از درگاه الله متعال طلب مغفرت و رحمت می‌کند و برای خانواده‌های آنان صبر جمیل استدعا می‌نماید.»

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد

Published

on

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی را درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد که در آن نمایندگان سازمان ملل متحد و وزارت امور خارجه افغانستان حضور داشتند.

در این نشست، جورجت گانیون، سرپرست هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) و معاون نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد در امور سیاسی، و همچنین اسکات اسمیت، رئیس بخش امور سیاسی یوناما، شرکت کردند.

از جانب افغانستان نیز ذاکر جلالی، رئیس دوم سیاسی وزارت امور خارجه، و عبدالحی قانت، رئیس مرکز مطالعات استراتژیک این وزارت، حضور داشتند.

براساس اعلامیه سفارت قطر، گفتگوها بر آینده روابط افغانستان با جامعه جهانی و راه‌های حمایت و تقویت این روابط متمرکز بوده است.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!