Connect with us

اخبار ساحوی

مرحله سوم ثبت نام رای دهنده گان در افغانستان به پایان رسید

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

درحالیکه مرحله سوم ثبت نام رای دهنده گان درافغانستان رسما به پایان می رسد کمیسیون مستقل انتخابات به دلیل چالش های امنیتی نتوانسته است این روند را دست کم درشش ولسوالی افغانستان تطبیق کند.

آغاز مرحله ثبت نام رای دهنده گان درافغانستان  که از پنجم جوزای سال روان آغاز شده بود تا کنون بیش از دو میلیون واجد شرایط رأیدهی خود را ثبت نام کرده اند.

اما مسوولان قبلاً در کمیسیون مستقل انتخابات اعلام کرده بودند که درنظر دارند تا برای چهارمیلیون واجد شرایط رأیدهی کارت جدید توزیع کنند.

نور محمد نور سخنگوی این کمیسیون گفت:” حضورفعال مخالفان ویا هم تهدید های بلند امنیتی سبب شده است تا برنامه ثبت نام رای دهنده گان دست کم درشش ولسوالی عملی نشود. اما درصورت تامین امنیت این مناطق قبل از برگزاری انتخابات، کمیسیون مستقل انتخابات می تواند واجدین شرایط رای دهی دراین مناطق را تحت پوشش قراردهد”.

برنامه دریافت کارت رأیدهی درمرحله نخست درمراکز تمام ولایات آغاز به کار کرد و به تعقیب آن این مراکز درسطح ولسوالی های نیز فعالیت خود را آغاز کردند که مرحله سوم روند توزیع کارت ثبت نام رأیدهی در روستا های بزرگ دور دست نیز واجدین شرایط ردیدهی را تحت پوشش قرار داد. که این برنامه قرار است روز دو شنبه بیست عقرب نیز به پایان برسد.

بااین همه کمیسیون مستقل انتخابات از روند برنامه ثبت نام رایدهنده گان خوشبین است برای اعلام فهرست نهایی نامزدان ریاست جمهوری وشوراهای ولایتی آماده گی می گیرد.

درحال حاضراسناد ومدارک نامزدان انتخابات سال آینده درنزد کمیسیون شکایات انتخاباتی زیر بررسی است و پس ازتحویل دهی آن به کمیسیون مستقل انتخابات مطابق به زمان بندی از قبل تعیین شده دربیست وپنجم عقرب فهرست نهایی اعلام خواهد شد.

Advertisement

اخبار ساحوی

شهباز شریف از تمدید آتش‌بس استقبال کرد؛ ابراز امیدواری برای توافق صلح در اسلام‌آباد

دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

Published

on

صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، از تصمیم رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترمپ، برای تمدید آتش‌بس در درگیری میان ایران و ایالات متحده و اسرائیل استقبال کرده و از آن قدردانی کرده است.

شریف روز چهارشنبه در پیامی گفته است که از اقدام امریکا در پذیرش درخواست پاکستان برای تمدید آتش‌بس قدردانی می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، زمینه را برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک فراهم می‌سازد.

وی ابراز امیدواری کرده است که هر دو طرف به رعایت آتش‌بس ادامه دهند و بتوانند در دور دوم گفتگوها که در اسلام‌آباد برگزار می‌شود، به یک توافق جامع صلح دست یابند که به پایان دایمی این درگیری کمک کند.

این در حالی است که دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

مقام‌های پاکستانی می‌گویند گفتگوهای صلح در اسلام‌آباد با هدف کاهش تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل سیاسی در جریان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: در صورت نرسیدن به توافق حملات علیه ایران را از سر می‌گیریم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، در اظهاراتی تازه گفته است که ایران «چاره‌ای جز فرستادن» مذاکره‌کنندگان به دور جدیدی از گفتگوها به پاکستان ندارد.

ترمپ در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق خوب خواهیم رسید. ما در موقعیت بسیار قوی برای مذاکره قرار داریم.»

وقتی از او پرسیده شد که اگر مذاکرات خوب پیش برود آیا آتش‌بس را تمدید خواهد کرد یا خیر، ترمپ گفت: «نمی‌خواهم این کار را انجام دهم. ما وقت زیادی نداریم.»

او اشاره کرد که ایالات متحده آماده است در صورت عدم رسیدن به توافق، حملات علیه ایران را از سر بگیرد.

وی افزود: «انتظار دارم بمباران ادامه پیدا کند، چون فکر می‌کنم این روش، رویکرد بهتری برای ورود به مذاکرات است. اما ما آماده‌ایم. یعنی نیروهای نظامی کاملاً آماده اقدام هستند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

سفر معاون رئیس‌جمهور امریکا به پاکستان در هاله‌ای از ابهام؛ مشارکت ایران نامشخص

گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

Published

on

بر اساس گزارش رسانه‌ها، انتظار می‌رود جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم با ایران به اسلام‌آباد سفر کند؛ اما ابهام‌ها در مورد حضور هیئت ایرانی همچنان پابرجاست.

منابع نزدیک به روند میانجی‌گری گفته‌اند که این مقام امریکایی شام سه‌شنبه واشنگتن را ترک کرده و قرار است روز چهارشنبه وارد پایتخت پاکستان شود. گفته می‌شود گفتگوها نیز در همان روز برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال، گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

با این وجود، رسانه‌های دولتی ایران هرگونه اعزام هیئت به اسلام‌آباد را رد کرده و این گزارش‌ها را «بی‌اساس» خوانده‌اند. همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، تأکید کرده که تهران مذاکرات تحت فشار یا تهدید را نمی‌پذیرد.

این مواضع متضاد، تردیدها را در مورد برگزاری این نشست افزایش داده است. پاکستان که پیش‌تر نقش میانجی را میان دو طرف ایفا کرده، همچنان تلاش دارد کانال‌های دیپلماتیک را باز نگه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!