Connect with us

رویداد های اخیر

مردم ولسوالی ریگستان قندهار از خدمات مخابراتی افغان بیسیم بهره‌مند شدند

منتشر شده

در

مسوولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم در دیدار با والی قندهار از خدمات گسترده در ولسوالی‌های دوردست در این ولایت خبر می‌دهند و می‌گویند که از سوی این شرکت مخابراتی برای حل مشکلات ارتباطی مردم در مناطق دوردست گام‌های لازم برداشته می‌شود.

ریگستان یکی از ولسوالی‌های دورافتاده در ولایت قندهار است که مردم آن به‌دلیل نداشتن دسترسی به خدمات مخابراتی با مشکلاتی زیاد مواجه بودند، اما حالا خدمات مخابراتی افغان بیسیم در این ولسوالی نیز فعال شده است.

علی‌الله سروری، رییس شرکت افغان بیسیم، در دیدار با والی قندهار گفت: «مشکل مراکز ولسوالی‌ها در حوزه جنوب‌غرب حل شده است. سروی به پایان رسیده است. حالا به دره‌ها می‌رویم. به‌طور مثال، مشکل مرکز شاه ولی‌کوت حل شده اما دره‌های آن هم حق دارد. به تمام دره‌ها می‌رویم.»

والی قندهار هم با اشاره به این‌که امنیت در کشور تأمین شده از مسوولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم خواست تا از امنیت موجود در کشور استفاده کرده و خدمات خود را به مناطق دوردست کشور گسترش دهند.

محمد یوسف وفا، والی قندهار، گفت: «سعی کنید آنتن‌ها را به نقاط دوردست برسانید. الله پاک بر شما رحم کند و بر کار شما برکت بیاندازد. این کارها بیش‌تر در شهرها انجام می‌شود، اما نقاط دوردست از خدمات محروم می‌باشند. زندگی در مناطق دوردست خیلی دشوار است.»

باشندگان و مسوولان مخابراتی ولایت قندهار از وصل شدن ولسوالی ریگستان به خدمات شرکت افغان بیسیم استقبال می‌کنند.

نورالله نوری، رییس مخابرات قندهار، می‌گوید: «این ولسوالی از خدمات مخابراتی محروم بود. الحمدلله این ولسوالی هم به مرکز وصل شد. سایر ولسوالی‌ها نیز الحمدلله به مرکز وصل اند.»

عبدالمالک، باشنده ولسوالی ریگستان قندهار، می‌گوید: «من خودم در این ولسوالی گشت وگذار کرده‌ام. مردم خیلی خوشحال اند. این یک ساحه وسیع است. مشکلات اکنون حل شده است.»

این در حالی است که شرکت مخابراتی افغان بیسیم تمامی ولسوالی‌های قندهار را تحت پوشش قرار داده و تلاش‌ها برای ارایه خدمات به مناطق دورافتادۀ این ولسوالی‌ها نیز جریان دارد.

رویداد های اخیر

افغانستان در پنج سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دالر کمک بشردوستانه دریافت کرده است

Published

on

بی‌بی‌سی با استناد به آمارهای سازمان ملل متحد گزارش داده است که افغانستان از زمان بازگشت امارت اسلامی به قدرت در آگست ۲۰۲۱، بیش از ۱۱ میلیارد دالر کمک بشردوستانه دریافت کرده است.

با این حال، آمارهای سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که با گذشت پنج سال، فاصله میان نیازهای بشری و میزان کمک‌های دریافت‌شده همچنان گسترده است. کاهش کمک‌های بین‌المللی، افزایش شمار افراد نیازمند و بازگشت میلیون‌ها مهاجر از عوامل اصلی افزایش فشار بر وضعیت بشری افغانستان عنوان شده‌اند.

پس از سقوط نظام جمهوری در آگست ۲۰۲۱، افغانستان با بحران شدید بشری روبه‌رو شد. کاهش ارزش پول ملی، از دست‌رفتن صدها هزار شغل و توقف یا کاهش برخی برنامه‌های حمایتی نهادهای بین‌المللی، وضعیت اقتصادی و بشری کشور را دشوارتر کرد.

در واکنش به این وضعیت، سازمان ملل متحد و نهادهای بین‌المللی درخواست‌های گسترده‌ای برای تأمین کمک‌های بشردوستانه به افغانستان مطرح کردند. بر اساس آمارهای منتشرشده، در سال ۲۰۲۱ حدود ۵.۲ میلیارد دالر، در سال ۲۰۲۲ حدود ۳.۸ میلیارد دالر و در سال ۲۰۲۳ نزدیک به دو میلیارد دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص یافته است.

در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ نیز سازمان ملل متحد برای تأمین بیش از سه میلیارد دالر کمک به افغانستان درخواست کرد، اما میزان کمک‌های دریافت‌شده کمتر از نیازهای تعیین‌شده بود. بخش عمده این کمک‌ها در زمینه‌های غذا، صحت، کمک به بازگشت‌کنندگان و سایر نیازهای بشری مصرف شده است.

با وجود این کمک‌ها، سازمان ملل متحد افغانستان را همچنان یکی از بزرگ‌ترین بحران‌های بشری جهان می‌داند و بر تداوم حمایت‌های بین‌المللی از میلیون‌ها فرد نیازمند در کشور تأکید دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ابراز همدردی افغانستان با اندونیزیا در پی وقوع زلزله مرگبار

Published

on

امارت اسلامی افغانستان در پی وقوع یک زلزه نیرومند در شرق اندونیزیا که دست‌کم ۵۳ کشته برجا گذاشته و حدود ۵ هزار نفر را مجبور به ترک خانه‌های‌شان کرده است، ابراز تأسف و همدردی کرد.

این زلزله به بزرگی ۷.۷ ریشتر روز شنبه جزیره فلورس و مناطق اطراف آن را لرزاند.

وزارت امور خارجه افغانستان در بیانیه‌ای، مراتب همدردی و تسلیت خود را به دولت و مردم اندونیزیا به‌خاطر تلفات ناشی از این رویداد ابراز کرد.

این وزارت همچنین برای مجروحین شفای عاجل آرزو کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر تجارت افغانستان با معاون صدراعظم ازبیکستان در ترمذ دیدار کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت افغانستان، با جمشید خواجه‌اوف، معاون صدراعظم ازبیکستان، در شهر ترمذ دیدار و دو طرف درباره گسترش همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک گفتگو کردند.

در این دیدار که روز گذشته (شنبه) در مرکز تجارتی ترمذ برگزار شد، دو طرف درباره همکاری در بخش‌های برق، معادن و زراعت بحث و تبادل نظر کردند.

مقام‌های اوزبیکستان علاقه‌مندی خود را برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف افغانستان ابراز کردند. در مقابل، هیئت افغانستان از این آمادگی استقبال کرده و بر فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک تأکید کرد.

در این دیدار، محمدیوسف وفا، والی بلخ و عبدالغفار بحر، سفیر افغانستان در تاشکند نیز حضور داشتند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!