Connect with us

رویداد های اخیر

مسئولان در هلمند: امسال حدود ۴۷ هزار کودک شامل مکتب خواهند شد

منتشر شده

در

مسئولان در ریاست معارف ولایت هلمند می‌گویند که در سال جاری تعلیمی حدود ۴۷ هزار متعلم جدیدالشمول خواهند داشت.

به گفته آنان در ۲۰ سال جنگ علاوه بر بخش های دیگر، بخش معارف ولایت هلمند نیز متاثر شده و اکنون که امنیت تامین گردیده است آنها توجه بیشتر به معارف این ولایت خواهند داشت.

محمد اسماعیل سعادت، معاون ریاست معارف هلمند می‌گوید: «روند ثبت نام جدیدالشمولان جریان دارد. به تعداد سال گذشته رسیده ایم و روند ثبت نام تا دوماه دیگر ادامه خواهد داشت. ان شاءالله امید است که ۴۷ هزار متعلم امسال در مکاتب جذب شوند.»

باشندگان ولایت هلمند هم بر اهمیت معارف در این ولایت تاکید می‌کنند و می‌گویند اگر در بخش معارف این ولایت توجه بیشتر شود بعید نخواهد بود که به دست آورد های بزرگ از این ولایت نایل شوند.

فرهاد احمد، باشنده ولایت هلمند می‌گوید: «سیستم تعلیمی در حال پیشرفت است. معلمین ما نیز بسیار زحمت می‌کشند و خیلی با تجربه هستند و از تجربه شان هر روز معلومات جدید ارائه می‌کنند.»

این در حالی است که پس از حاکمیت امارت اسلامی آنعده مکاتب دولتی که به دلیل جنگ از فعالیت باز مانده بودند دوباره فعال شد و کودکان و نوجوانان زیادی در آن مشغول آموزش هستند.

رویداد های اخیر

ازبکستان و جاپان درباره پروژه‌های مشترک برای توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت‌الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبکستان در امور افغانستان، با تتسویا یامادا، رئیس عمومی بخش آسیای جنوبی در اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان، دیدار و دو طرف درباره همکاری‌ در پروژه‌های توسعه‌ای مرتبط با افغانستان گفتگو کرده اند.

به گفته وزارت امور خارجه ازبکستان، هر دو طرف بر اجرای ابتکارات مشترک با هدف حمایت از توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان تمرکز کردند.

در این دیدار، طرف جاپانی از «رویکرد عمل‌گرایانه» ازبکستان نسبت به افغانستان و همچنین زیرساخت‌های توسعه‌یافته در شهر مرزی ترمذ تمجید کرد.

جاپان همچنین علاقه خود را برای استفاده از امکانات ترمذ برای پروژه‌های بشردوستانه و توسعه‌ای آینده در افغانستان، به ویژه در زمینه‌های آموزش، مراقبت‌های صحی، زراعت، توسعه بخش خصوصی و تلاش‌های مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد.

هر دو طرف تأکید کردند که چنین همکاری‌هایی با هدف بهبود شرایط زندگی و رفاه عمومی مردم افغانستان انجام می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!