Connect with us

ورزش

مسابقات لیگ برتر کرکت هند با قهرمانی تیم چینای سوپر کینگز پایان یافت

منتشر شده

در

تیم چینای سوپر کینگز با شکست دادن تیم گجرات تیتانز با تفاوت پنج ویکت قهرمان لیگ‌برتر کریکت هندوستان شناخته شد.

مسابقه نهایی لیگ‌برتر کرکت هندوستان روز دوشنبه ساعت ۰۶:۳۰ عصر به وقت کابل میان تیم‌های گجرات تیتانز و چینای سوپر کینگز در استدیوم نارندرا مودی برگزار شد، تیم چینای برندۀ قرعه شناخته شد و انتخاب توپ‌اندازی را نمود.

تیم گجرات در ۲۰آور بازی با از دست دادن ۴ ویکت موفق شد که ۲۱۵ دوش را هدف تعیین کند سپس به علت باران هدف با ۱۷۱ کاهش یافت اما تیم چینای باید در ۱۵ آور آنرا تکمیل می‌کرد.

این تیم در ۱۵ آور با از دست دادن ۵ ویکت هدف تعیین شده را تکمیل کرد و برندۀ مسابقه شناخته شد، با این پیروزی تیم چینای سوپر کینگز به پنجمین عنوان قهرمانی‌اش در تاریخ لیگ‌برتر کریکت هند دست یافت و تبدیل به پر افتخار‌ترین تیم تاریخ این لیگ شد.

پس از ختم این مسابقه شبمان گیل از تیم گجرات با بدست آوردن بیشترین دوش عنوان بهترین بازیکن این لیگ را بدست آورد و محمد شامی از همین تیم با کسب ۲۸ ویکت لقب بهترین توپ‌انداز را از آن خود ساخت، موهیت شرما و راشد خان نیز هر دو ۲۷ ویکت گرفتند و عملکرد بسیار خوب در این لیگ برای تیم گجرات داشتند.

در بازی نهایی راشد خان ضعیف‌تر ظاهر شد و در سه اور، ۴۴ دوش را به تیم چنای داد. از سوی دیگر نور احمد، بازیکن دیگری از افغانستان اما جای خالی راشد را پر کرد و با حذف کردن دو بازیکن کلیدی تیم مقابل، فقط ۱۷ دوش به تیم چنای داد.

این رقابت‌ها که به صورت زنده از سوی تلویزیون جهانی آریانا نشر می‌شد از تاریخ ۳۱ ماه مارچ سال روان میلادی با اشتراک ۱۰ تیم آغاز شده بود و الی ۲۹ ماه می ادامه یافت.

در این فصل از این لیگ ۵ بازیکن افغان در ۴ تیم آی پی ال حضور داشتند.

ورزش

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی فوتبال افغانستان

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که در چارچوب مسابقات راهیابی به جام ملت‌های آسیا، تمامی بازیکنان واجد شرایط به طور رسمی برای دیدارهای پیش‌رو مقابل تیم‌های ملی میانمار و سوریه دعوت شده بودند. با این حال، شماری از بازیکنان بنا به دلایل مختلف از حضور در تیم ملی انصراف داده‌اند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این دلایل شامل مشکلات خانوادگی، مصدومیت، مسائل امنیتی در خاورمیانه و مشکلات مرتبط با باشگاه‌ها بوده است. از جمله بازیکنانی که انصراف داده‌اند می‌توان به حبیب‌الله عسکر، اویس عزیزی، عبدانجم‌حیدری، محمد نعیم رحیمی، جبار شرزه، فیصل احمد حمیدی، جمشید اچکزی، عمید آرزو، توفیق سکندری و رامین صافی اشاره کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان تأکید کرده که حضور در تیم ملی یک مسئولیت ملی و افتخار بزرگ برای هر بازیکن است و انتظار می‌رود بازیکنان اولویت را به تیم ملی کشورشان بدهند.

خوزه انتونیو نوگیرا، سرمربی تیم ملی، در واکنش گفت: «پس از انجام دو دیدار پیش‌رو، تمرکز خود را بیشتر بر روی بازیکنان داخلی افغانستان معطوف خواهیم ساخت. برنامه ما این است که ترکیب تیم ملی در آینده عمدتاً از میان بازیکنان شایسته داخلی انتخاب شود تا تیمی باانگیزه، متعهد و در دسترس شکل گیرد.»

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده که روند تقویت و بازسازی تیم ملی با جدیت ادامه خواهد داشت و تصمیمات آینده در راستای منافع درازمدت فوتبال کشور اتخاذ خواهد شد.

گفتنی است که بازی افغانستان مقابل میانمار روز پنجشنبه هفته جاری در میانمار و بازی در مقابل سوریه روز سه شنبه هفته آینده در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!