Connect with us

رویداد های اخیر

مسوولان: تاکنون ۳ هزار جریب زمین‌ غصب‌شده دولتی در تخار بازگردانده شده است

منتشر شده

در

مسوولان کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در تخار می‌گویند که روند استرداد زمین‌های غصب‌شده دولتی در این ولایت ادامه دارد.

به گفته آنان، طی چهار دهه اخیر هزاران هکتار زمین دولتی در مرکز و ولسوالی‌های تخار از سوی زورمندان و قوماندانان محلی غصب ‌شده است.

مسوولان این کمیسیون می‌گویند که تاکنون از میان ۳۰۰ هزار جریب زمین غصب‌شده، سه هزار جریب زمین واپس گرفته شده است.

رحیم‌الله احدی، رییس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در تخار، در این مورد گفته است: «یک لک جریب زمین شاید ما بررسی کرده باشیم. مجموعاً در حدود سه هزار جریب زمین را ما استرداد کردیم که به اجاره داده‌ایم، شاید تا حال دو میلیون افغانی از عواید این زمین‌ها به خزانه دولت سپرده باشیم.»

والی تخار نیز به مقامات محلی در ولسوالی‌ها دستور داده است که در زمینه شناسایی و استرداد زمین‌های غصب‌شده با کمیسیون همکاری لازم کنند.

عبیدالله امین‌زاده، والی تخار، می‌گوید: «ولسوال‌ها، قوماندانان امنیه، استخبارات و امر بالمعروف در قسمت زمین‌های غصب‌شده توجه جدی کنند.»

با این حال، باشندگان تخار از کندی در روند استرداد زمین‌های غصبی انتقاد کرده و می‌گویند که با گذشت یکسال از ایجاد این کمیسیون، هنوز هم هزاران جریب زمین دولتی در چنگ غاصبان قرار دارد و از آن استفاده می‌کنند.

در همین حال، مسوولان این کمیسیون تصریح کرده‌اند که کار بررسی زمین‌های غصب‌شده را در چند ولسوالی تکمیل کرده‌اند و به زودی بررسی زمین‌های غصب‌شده در چند ولسوالی دیگر نیز آغاز می‌شود.

رویداد های اخیر

ازبیکستان و پاکستان از افغانستان خواستند تا علیه گروه‌های شبه‌نظامی اقدام کند

Published

on

ازبیکستان و پاکستان به طور مشترک از افغانستان خواستند تا اقدامات مشخصی علیه گروه‌های شبه‌نظامی انجام دهد. دو کشور تأکید کردند که ثبات در منطقه و پروژه‌های بزرگ اتصال به بهبود شرایط امنیتی در افغانستان بستگی دارد.

این درخواست در بیانیه مشترکی که در پایان سفر رسمی رئیس جمهور ازبیکستان به پاکستان صادر شد، مطرح شده است. دو طرف تأکید کردند که صلح و ثبات در افغانستان برای صلح درازمدت در منطقه، رشد اقتصادی و اجرای موفقیت‌آمیز پروژه خط ‌آهن ازبیکستان-افغانستان-پاکستان ضروری است.

طبق این بیانیه، رهبران هر دو کشور تأکید کردند که چندین سازمان تروریستی همچنان از داخل افغانستان فعالیت می‌کنند و تهدیدات جدی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد می‌کنند. آنها از کابل خواستند که «اقدامات فوری و مشخصی» برای برچیدن و از بین بردن همه این گروه‌ها انجام دهد.

امارت اسلامی پیش از این ادعای حضور گروه‌های شبه‌نظامی در افغانستان را رد کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: کشورهای آسیای مرکزی خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، می‌گوید که سران کشورهای آسیای مرکزی در سفر شان به اسلام‌آباد احتمالاً خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند.

خلیل‌زاد در پستی در ایکس تأکید کرد که کشورهای آسیای مرکزی برای حمایت از پروژه‌های تجارتی و اتصالی خود، منافع استراتژیکی در دسترسی به پاکستان و فراتر از آن، از جمله بحر، دارند. او خاطرنشان کرد که این کشورها به ویژه بر توسعه راه‌آهن، لوله گاز، مخابرات و شبکه‌های برق که آسیای مرکزی و پاکستان را به هم متصل می‌کنند، متمرکز هستند – اقدامی که به گفته او منافع پاکستان را نیز تأمین خواهد کرد.

خلیل‌زاد گفت: «البته نقش افغانستان برای برآورده شدن هدف اتصال و توسعه منطقه‌ای حیاتی است. ثبات در افغانستان و روابط خوب پاکستان و افغانستان پیش‌نیاز مطلق اند.»

او ابراز امیدواری کرد که مقامات پاکستانی به توصیه سران کشورهای آسیای مرکزی مبنی بر بهبود سیاست‌های آسلام آباد در قبال افغانستان گوش دهند.

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر را در پاکستان انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد کرده و گفته است که نمی‌تواند مسئول امنیت داخل پاکستان باشد.

تجارت بین دو کشور پس از درگیری مرگبار در نزدیکی خط دیورند در ماه اکتوبر همچنان متوقف است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!