Connect with us

رویداد های اخیر

معاون برنامه جهانی غذا از افغانستان بازدید کرد و به حمایت از مردم تاکید کرد

منتشر شده

در

Last Updated on: سرطان ۱, ۱۴۰۲

کارل اسکاو، معاون مدیر اجرایی برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد هفته گذشته از افغانستان بازدید کرد تا از نزدیک فعالیت این سازمان را ارزیابی کند.

آقای اسکاو در این سفر شاهد کاهش کمک‌های بشردوستانه این سازمان به مردم نیازمند بوده است و دلیل این امر را کاهش بودجه پس از اعمال محدودیت و ممنوعیت کار زنان برای نهادهای مددرسان می‌داند.

وی در این باره گفت: «واضح است که طرح‌های برنامه جهانی غذا هر روز جان بسیاری را در افغانستان نجات می‌دهد. زنان سرپرست خانوار در ساحه‌های توزیع غذا به من گفتند که کمک برنامه جهانی غذا برای آنها و فرزندانشان چقدر حیاتی است و دهاقین به من نشان دادند که چگونه از دارایی‌های اجتماعی خود که با حمایت برنامه جهانی غذا ساخته‌اند را از سیلاب‌های ویرانگر و خشکسالی محافظت می‌کنند. من با زنان توانمند افغانستان در دوره‌های آموزش حرفه‌ای آشنا شدم که اکنون می‌توانند برای حمایت و خرید غذا برای خانواده‌‌هایشان پول به دست آورند.»

او در این ماموریت پنج روزه برای بازدید از فعالیت‌های جاری برنامه جهانی غذا به ولسوالی بگرامی در ولایت کابل و شهر چاریکار در ولایت پروان سفر کرده است‌.

وی در کابل با رهبران سازمان ملل متحد در این کشور، دیپلمات‌ها و سازمان‌های غیردولتی دیدار کرد.

آقای اسکاو همچنان در دیدارهای خود با نمایندگان مقام‌های امارت اسلامی، بر نقش حیاتی زنان در حمایت از فعالیت‌های برنامه جهانی غذا برای کمک به آسیب پذیرترین زنان و دختران تاکید کرد.

وی گفته است: «همکاران زن و مرد برنامه جهانی غذا و سازمان‌های غیردولتی همکارمان که من با آنها ملاقات کردم، همگی عمیقا به کار خود متعهد هستند و به هدف ما برای نجات و تغییر زندگی متعهد هستند. ما به کار در جهت مشارکت کامل کارکنان زن در فعالیت‌های خود ادامه خواهیم داد و اطمینان حاصل خواهیم کرد که دختران، پسران، زنان و مردان نیازمند افغانستان به کمک برنامه جهانی غذا دسترسی برابر داشته باشند.»

در همین حال، برنامه جهانی غذا برای شش ماه آینده به ۹۱۸ میلیون دالر کمک فوری نیاز دارد تا به فعالیت خود در افغانستان ادامه دهد و برای نیازمندان افغانستان موادغذایی تهیه کند.

اسکاو در پایان ماموریت خود در افغانستان خواستار ادامه حمایت از کمک‌های بشردوستانه برای مردم افغانستان شد.

وی دراین باره گفت: «جهان نمی‌تواند به مردم افغانستان پشت کند. ما باید راه‌‌هایی برای ایجاد محیط امن و مساعد برای کارکنان زن و مرد پیدا کنیم، اما بدون بودجه کافی، نمی‌توانیم کمک‌هایی را که به شدت مورد نیاز دختران، پسران، زنان و مردان در سراسر کشور است، ارایه کنیم.»

تخمین زده می‌شود که بیش از ۱۵ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی حاد مواجه هستند. در کنار بحران شدید اقتصادی مردم با تاثیرات تغییرات اقلیمی نیز مواجه استند.

رویداد های اخیر

قاآنی: از افغانستان تا یمن و از ایران تا لبنان، کمربند دفاع و عزت را محکم کنیم

Published

on

اسماعیل قاآنی، قوماندان نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، خواستار تقویت «کمربند دفاع، استقلال‌طلبی و عزت» از افغانستان تا یمن و از ایران تا لبنان شده است.

قاآنی در مراسمی در تهران گفت: «باید کمربند دفاع، استقلال‌طلبی و عزت را از افغانستان تا یمن و از ایران تا غزه و لبنان در سراسر جهان اسلام محکم کنیم.»

او همچنین مدعی شد که محور مقاومت با وجود کشته‌شدن شماری از قوماندانان اش، به مسیر خود ادامه می‌دهد.

قوماندان نیروی قدس سپاه همچنین گفت که امریکا با وجود امکانات و تجهیزات گسترده، از عراق اخراج شده و در برابر ایران نیز با شکست روبه‌رو شده است.

قاآنی افزود که امریکا تصور می‌کرد می‌تواند ایران را ظرف چهار روز یا حداکثر دو هفته وادار به تسلیم کند، اما با شرایطی متفاوت از محاسبات خود مواجه شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر مهاجرت بلجیم: مجرمان افغان پس از سپری کردن محکومیت‌شان باید به افغانستان برگردند

Published

on

آنیلین فان بوسویت، وزیر پناهندگی و مهاجرت بلجیم، گفته است افغان‌هایی که در این کشور مجرم شناخته شده اند و اقامت قانونی ندارند، باید پس از سپری کردن دوره محکومیت‌شان به افغانستان بازگردانده شوند.

وان بوسویت گفت: «نمی‌خواهم این افراد پس از آزادی، آزادانه در کشور ما گشت‌وگذار کنند.»

او افزود که گفتگو با امارت اسلامی افغانستان درباره بازگرداندن این افراد، به معنای حمایت از امارت اسلامی نیست.

این مقام بلجیمی گفت: «مجرمان افغان که به‌گونه غیرقانونی در این کشور اقامت دارند و در زندان به سر می‌برند، از جمله افرادی که به دلیل تجاوز جنسی به افراد زیر سن قانونی محکوم شده‌اند، باید پس از پایان دوره محکومیت‌شان به افغانستان بازگردانده شوند.»

وان بوسویت تأکید کرد که تماس‌ها با امارت اسلامی با هدف رسیدگی به نگرانی‌های امنیتی، از جمله تأمین امنیت زنان و دختران در بلجیم، انجام می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

لیتوانیا ۳۵ مهاجر افغان و عراقی را بازداشت کرد

Published

on

مقام‌های لیتوانیا اعلام کرده‌اند که ۳۵ مهاجر افغان و عراقی را پس از عبور غیرقانونی از مرز بلاروس، در این کشور بازداشت کرده‌اند.

اداره نیروهای سرحدی دولتی لیتوانیا گفته است که این افراد شام پنجشنبه پس از عبور از مرز، در منطقه وارنا شناسایی و در یک عملیات گسترده توسط نیروهای مرزی، نیروهای ویژه و پولیس بازداشت شدند.

به گفته این اداره، تمامی بازداشت‌شدگان مرد و حدود ۲۰ تا ۳۰ ساله بودند. ۱۱ تن از آنان اسناد هویتی داشتند و سایرین فاقد اسناد بودند.

مقام‌های لیتوانیا گفته‌اند که تاکنون ۲۹ تن از این مهاجرین به بلاروس بازگردانده شده‌اند. بررسی قضیه پنج تن دیگر ادامه دارد و یک مهاجر نیز به دلیل مشکلات صحی برای معاینه به مرکز صحی منتقل شده است.

اداره نیروهای سرحدی لیتوانیا می‌گوید از آغاز سال جاری میلادی تاکنون، از ورود غیرقانونی یک هزار و ۶۶۱ مهاجر از مسیر بلاروس به این کشور جلوگیری شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!