Connect with us

تجارت

ملا برادر: به زودی در داخل کشور صاحب برق کافی خواهیم بود

منتشر شده

در

معاون اقتصادی رییس الوزرا روز پنج‌شنبه (۲۱ثور) در افتتاج نمایشگاه چهار روزه بین‌المللی تولیدات داخلی در کابل گفته است که به زودی در داخل کشور صاحب برق کافی خواهیم بود.

ملا عبدالغنی برادر مژده می‌دهد که به زودی برق کافی در اختیار صنعت کاران و سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت.

همچنان ملا عبدالغنی برادر از کمی توجهی حکومت های گذشته به رشد اقتصادی کشور میگوید که جنگ بسیاری از فرصت ها را از بین برده واما امارت اسلامی گام های اساسی را در بخش رشد اقتصادی کشور برداشته است.

ملا عبدالغنی برادر می‌گوید که:«بدبختانه در اثر جنگ‌های طولانی، عدم تعهد و ارادۀ حاکمان، به افغانستان مجال آن داده نشد تا از لحاظ اقتصادی توسعه سریع داشته باشد، اما الحمدلله با روی‌کار آمدن امارت اسلامی برای رشد اقتصادی اقدامات اساسی صورت گرفته است.

ملا عبدالغنی برادر حین سخنان خود افزود :«قسمی که برای صنعت، برق ضروری است، بناً از همین جا برای تمامی هموطنان به ویژه صنعت‌کاران مژده می‌دهم که به زودی در داخل کشور صاحب برق کافی خواهیم بود.»

آقای برادر از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌خواهد که در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

شمار دیگر از مقام‌های امارت اسلامی می‌گویند که پس از پیروزی نظامی حالا فرصت آنست که آنان در راه رشد اقتصادی کشور تلاش کنند زیرا آنان مصمم هستند تا از ظرفیت موجود اقتصادی استفاده کنند.

شماری از سرمایه‌گذاران می‌گویند که هرگاه همینگونه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور فراهم شود به زودی افغانستان شاهد تحول اقتصادی خواهد بود.

این نمایشگاه بین‌المللی کابل به هدف بازاریابی محصولات داخلی، حمایت از سرمایه‌گذاران ملی، ایجاد ارتباط بین تاجران و معرفی تولیدات داخلی به شهروندان برگزار شده است در مجموع ۵۵۰ فابریکه در ۵۵ بخش گوناگون محصولات خود را به نمایش گذاشته اند.

تجارت

دیدار معین وزارت مالیه قزاقستان با معاون اول د افغانستان بانک

Published

on

هیأتی از قزاقستان به ریاست معین وزارت مالیه این کشور با صدیق الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک در کابل دیدار کرده است.

طبق خبرنامه د افغانستان بانک، آقای خالد در این نشست گفت که این نهاد می‌خواهد به منظور توسعه روابط تجارتی با قزاقستان، روابط بانکی منظم و مؤثر برقرار نماید.

آقای خالد تأکید کرد که تقویت همکاری‌های بانکی می‌تواند زمینه تسهیلات برای تجارت، سرمایه گذاری و تعاملات اقتصادی میان دو کشور را فراهم کرده و سبب ثبات مالی در سطح منطقه گردد.

هیأت قزاقستانی نیز بر اهمیت توسعه همکاری های بانکی و اقتصادی میان دو کشور تأکید کرده و آمادگی خود را برای گسترش همکاری های مشترک ابراز نمود.

در این نشست همچنین بر ایجاد کمیته های تخنیکی توافق شد تا این کمیته ها از جانب هر دو کشور، بحث های تخنیکی را برای پیشبرد امور انجام دهند.

Continue Reading

تجارت

گفت‌وگوی نمایندگان افغانستان و قزاقستان درباره گسترش تجارت و اتصال منطقه‌ای

سفیر قزاقستان همچنان بر ضرورت اقدام مشترک کشورهای منطقه برای تأمین ثبات پایدار، توسعه اقتصادی و تسهیل روند ترانزیت تأکید ورزید.

Published

on

سردار احمد شکیب، سفیر افغانستان در پاکستان، با یرژان کستافین، سفیر جمهوری قزاقستان در پاکستان، دیدار و در مورد تقویت روابط دوجانبه و پیشبرد همکاری‌های منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، دو طرف پیرامون روابط افغانستان–قزاقستان، اتصال منطقه‌ای، پروژه‌های بزرگ زیربنایی و فرصت‌ها و چالش‌های موجود در بخش تجارت منطقه‌ای تبادل نظر کردند. همچنان نقش قزاقستان در حمایت از ثبات منطقه‌ای و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک مورد بحث قرار گرفت.

سفیر افغانستان از حمایت دوامدار و رویکرد سازنده قزاقستان در قبال صلح و توسعه اقتصادی افغانستان قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که نهایی‌شدن توافق‌نامه تجارتی مشترک به ارزش سه میلیارد دالر، منافع ملموسی را نه‌تنها برای دو کشور، بلکه برای کل منطقه به‌همراه داشته باشد.

در همین حال، سفیر قزاقستان با تأکید بر ادامه حمایت کشورش از ثبات و رشد اقتصادی افغانستان، از تلاش‌های قزاقستان در زمینه پیشبرد پروژه‌های مهم اتصال منطقه‌ای، تجارت و همکاری‌های دوجانبه یادآوری کرد. وی افزود که وضعیت کنونی ثبات و امنیت در افغانستان، خوش‌بینی قزاقستان را نسبت به گسترش اتصال منطقه‌ای و تجارت افزایش داده و از تلاش‌های امارت اسلامی در این راستا ستایش کرد.

سفیر قزاقستان همچنان بر ضرورت اقدام مشترک کشورهای منطقه برای تأمین ثبات پایدار، توسعه اقتصادی و تسهیل روند ترانزیت تأکید ورزید.

Continue Reading

تجارت

گمرک ماهیرود در صدر صادرات ایران به افغانستان

والی خراسان جنوبی با تأکید بر جایگاه راهبردی این ولایت در تجارت خارجی ایران، این دستاورد را نتیجه برنامه‌ریزی منظم، تقویت زیربنا‌های مرزی، همکاری فعالان اقتصادی و تلاش نهادهای اجرایی دانست.

Published

on

مقام‌های ایرانی اعلام کرده‌اند که گمرک ماهیرود در ولایت خراسان جنوبی، در هشت‌ماهه سال ۱۴۰۴، مقام نخست صادرات ایران به افغانستان را در میان ۷۱ گمرک فعال این کشور به‌دست آورده است.

سید محمدرضا هاشمی، والی خراسان جنوبی، در گفت‌وگو با رسانه‌های ایرانی گفته است که در این مدت بیش از یک‌ونیم میلیون تُن کالا از طریق گمرک ماهیرود به افغانستان صادر شده که معادل ۳۶ درصد از مجموع صادرات ایران به این کشور به‌شمار می‌رود.

به گفته او، بر اساس آمار رسمی گمرکات ایران، مجموع صادرات این کشور به افغانستان در هشت‌ماهه سال جاری به بیش از چهار میلیون و ۲۶۲ هزار تُن رسیده که سهم عمده آن از مسیر گمرک ماهیرود انجام شده است.

والی خراسان جنوبی با تأکید بر جایگاه راهبردی این ولایت در تجارت خارجی ایران، این دستاورد را نتیجه برنامه‌ریزی منظم، تقویت زیربنا‌های مرزی، همکاری فعالان اقتصادی و تلاش نهادهای اجرایی دانست.

هاشمی همچنین تصریح کرده است که توسعه صادرات از مسیر گمرک ماهیرود نقش مهمی در رونق اقتصادی، ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت دیپلماسی اقتصادی این ولایت دارد.

وی افزوده است که با ادامه حمایت از صادرکنندگان و تسهیل روندهای گمرکی، می‌توان سهم خراسان جنوبی از بازار افغانستان و سایر کشورهای هدف را در آینده افزایش داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!