Connect with us

رویداد های اخیر

مهدی راسخ: نیروهای امنیتی در ولسوالی بهسود قصد ترور مرا داشتند

منتشر شده

در

مهدی راسخ، عضو مجلس نمایندگان می گوید که از یک حمله نیروهای امنیتی جان سالم به در برده، اما یک نگهبان اش زخم برداشته است.

این نماینده مردم میدان وردگ در مجلس ادعا دارد که حمله بر او به دستور یاسین ضیا رییس ستاد ارتش صورت گرفته و نظامیان قصد ترور اش را داشته اند.

آقای راسخ میگوید: “روز گذشته در مسیر راه در یک دره وارد شدیم که نیروهای امنیتی بالای ما شلیک کردند و با روشن کردن جمرها آنتن موبایل ها قطع شد و یک محافظ ما را با مرمی زدند. تلاش داشتند مرا نیز از بین ببرند و من از موتر زرهی خود پیاده نشدم و تایرهای آن نیز مرمی خورده بود.”

آقای راسخ می‌افزاید: “از این نیروها پرسیدم که چرا بالای ما شکلیک می کنید، گفتند امر لوی درستیز(رییس ستاد ارتش) است.”

در همین حال شماری از نمایندگان در مجلس، ارتش را به عملکرد غیرقانونی متهم می سازند.

نیلوفر ابراهیمی عضو مجلس نمایندگان میگوید: “ما مدافعین واقعی جمهوریت استیم نه جمهوریت چهار نفری ارگ و میخواهند صدای رسای نمایندگان را خاموش بسازند و به همین علت مهدی راسخ را تارگیت (هدف قرار دادند) کردند.”

ضیاالدین آریایی نژاد عضو مجلس نمایندگان میگوید: “تا زمانی که پارلمان طبق قانون اساسی از عزت خود دفاع کرده نتواند تلاش ها برای خاموش کردن صدا ها صورت میگیرد و مهدی راسخ یک نمونه آن است.”

از سوی هم رییس مجلس نمایندگان می گوید که برخورد نظامی با اعضای مجلس، نگران کننده است.

میررحمان رحمانی، رییس مجلس نمایندگان میگوید: “نیروهای امنیتی مکلف به امنیت مردم هستند و ما از کار آنان تقدیر میکنیم، اما بعضی افراد قابل تحمل نیست و نباید با نمایندگان مجلس این گونه برخورد صورت گیرد و برخورد نیروهای امنیتی با مهدی راسخ قابل نگرانی است و کمیسیون مصوونیت این قضیه را بررسی کند.”

اما وزارت دفاع ملی می گوید که مهدی راسخ بدون در جریان قرار دادن دبیرخانه مجلس نمایندگان، با ده میل سلاح غیرقانونی قصد رفتن به ولسوالی بهسود میدان وردگ را داشت که از سوی نیروهای دولتی متوقف و سلاح هایش ضبط شد.

روح الله احمدزی سخنگوی وزارت دفاع ملی میگوید: “مهدی راسخ، عضو مجلس نمایندگان از چهره های نزدیک به فرمانده علی‌پور است که در حل و فصل ماجرای ولسوالی بهسود هم نقش داشت.”

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!