Connect with us

رویداد های اخیر

مولوی عبدالکبیر از پاکستان به دلیل کاهش اخراج اجباری مهاجرین قدردانی کرد

منتشر شده

در

سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان اعلام کرده است که روند اخراج اجباری مهاجرین افغان از پاکستان و برخوردهای سخت‌گیرانه با آنان کاهش یافته است.

مولوی عبدالکبیر امروز (شنبه) در مراسم ادای نماز عید گفت که امارت اسلامی برای پذیرایی از مهاجرین عودت‌کننده آمادگی کامل دارد و کمیته‌های ویژه‌ای در تمام ولایات جهت رسیدگی به مشکلات آنان ایجاد شده است.

او تأکید کرد که جامعه جهانی و نهادهای امداد‌رسان باید از سیاسی‌سازی کمک‌های بشردوستانه اجتناب کنند و در زمینه‌ فراهم‌سازی سرپناه برای عودت‌کنندگان همکاری بیشتر نمایند.

سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در این مراسم گفت که رسیدگی به وضعیت مهاجرین و بازگشت‌کنندگان مسوولیت دینی و ملی همه مردم است. وی از تمام مردم خواست که در روزهای عید، خوشی خود را با مهاجرین تازه‌عودت کرده شریک سازند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که در ماه‌های اخیر نگرانی‌ها درباره اخراج اجباری مهاجرین افغان از کشورهای همسایه، به‌ویژه پاکستان، افزایش یافته بود.

رویداد های اخیر

محکمه امریکا: ممنوعیت سفر مانع پیوستن خانواده‌های افغان نمی‌شود

Published

on

یک محکمه فدرال امریکا به وزارت خارجه این کشور دستور داده است اسناد سفر همسران و فرزندان شماری از پناه‌جویان افغان را بررسی و صادر کند و حکم داده است که محدودیت‌های سفر دولت دونالد ترمپ نمی‌تواند مانع پیوستن آنان به خانواده‌هایشان در ایالات متحده شود.

انتونی ترنگا، قاضی محکمه منطقه‌ای امریکا، به وزارت خارجه دستور داده است که ظرف ۱۵ روز اسناد سفر خانواده‌های پنج شهروند افغان را که بستگان شان پیش‌تر مجوز ورود به امریکا را دریافت کرده‌اند، صادر کند. محکمه همچنین این وزارتخانه را موظف کرده است صلاحیت دیگر اعضای خانواده را بدون اعمال ممنوعیت سفر دوباره بررسی کرده و تا زمان تکمیل روند پیوستن خانواده‌ها، گزارش‌های منظم ارائه دهد.

این قضیه در ایالت ویرجینیا از سوی گروهی از پناهندگان افغان که در دوران جنگ افغانستان از با نیروهای امریکایی کار کرده بودند، مطرح شده است. آنان استدلال کرده‌اند که محدودیت‌های سفر دولت امریکا، برخلاف حمایت‌های قانونی موجود از پناه‌جویان و پناهندگان، به‌طور غیرقانونی مانع پیوستن همسران و فرزندانشان به آنان شده است.

این حکم در حالی صادر می‌شود که محدودیت‌های سفر امریکا علیه شهروندان افغانستان همچنان با چالش‌های حقوقی روبه‌رو است.

حامیان حقوقی شاکیان از این تصمیم محکمه استقبال کرده و گفته‌اند که بسیاری از خانواده‌های افغان پس از ترک افغانستان سال‌ها از یکدیگر جدا مانده‌اند و شماری از بستگان آنان همچنان در کشورهای ثالث سرگردان هستند یا در انتظار دریافت مجوز سفر ناچار به بازگشت به افغانستان شده‌اند.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

ریاست شورای امنیت ملل متحد پیامدهای بازگشت امارت اسلامی به قدرت را برجسته خواهد کرد

Published

on

کریستینا مارکوس لاسن، نماینده دائمی دانمارک در سازمان ملل متحد و رئیس دوره‌ای شورای امنیت برای ماه آگست، می‌گوید که ریاست شورای امنیت همزمان با پنج سالگی حاکمیت امارت اسلامی تلاش خواهد کرد پیامدهای این رویداد را برجسته سازد.

او در یک نشست خبری روز دوشنبه گفت که تمرکز شورای امنیت بر تأثیر حاکمیت امارت اسلامی بر وضعیت مردم افغانستان، به‌ویژه زنان و دختران، خواهد بود.

گفتنی است که امارت اسلامی در ۱۵ آگست ۲۰۲۱ دوباره در افغانستان به قدرت بازگشت.

 
 
Continue Reading

رویداد های اخیر

نمایندگان چین و پاکستان درباره افغانستان گفتگو و بر گسترش همکاری‌های ضدتروریزم تأکید کردند

Published

on

محمد صادق، نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان، می‌گوید که با یو شیاویونگ، نماینده ویژه چین در امور افغانستان، درباره امنیت منطقه و آخرین تحولات مرتبط با افغانستان گفتگو کرده است.

صادق روز دوشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که از نماینده ویژه چین و هیأت همراه او در اسلام‌آباد استقبال کرده و دو طرف درباره مسائل امنیت منطقه، آنچه او «گفتگوهای سازنده» خواند، انجام داده‌اند.

به گفته صادق، دو طرف درباره تهدیدات ناشی از تحریک طالبان پاکستان و جنبش اسلامی ترکستان شرقی که به ادعای او از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، تبادل نظر کردند.

او افزود که پاکستان و چین توافق کرده‌اند هماهنگی‌های دوجانبه را تقویت کرده و همکاری‌های خود را برای مقابله با تهدیدات تروریستی و حفظ صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای گسترش دهند.

این دیدار در حالی برگزار می‌شود که اسلام‌آباد و بیجینگ همواره نسبت به فعالیت گروه‌های مسلحی که به گفته آنان از خاک افغانستان استفاده می‌کنند، ابراز نگرانی می‌کنند؛ ادعایی که مقام‌های امارت اسلامی بارها رد کرده و تأکید دارند اجازه نمی‌دهند از خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری استفاده شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117