Connect with us

رویداد های اخیر

مولوی عبدالکبیر کارش را رسماً به‌حیث سرپرست وزارت مهاجرین آغاز کرد

منتشر شده

در

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان خبر داده که مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی پیشین ریاست الوزرا امروز (شنبه) رسماً به ‌حیث سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان آغاز به کار کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ای گفته که مراسم معرفی آقای عبدالکبیر به دستور رهبر امارت اسلامی و با حضور شماری از مقامات دولتی برگزار شده است.

آقای عبدالکبیر در این مراسم تاکید نموده است که برای بهبود وضعیت مهاجران و عودت‌کنندگان گام‌های مؤثری بر‌ می‌دارد.

عبدالکبیر روز پنجشنبه هفته گذشته به‌جای خلیل‌الرحمان حقانی، سرپرست پیشین وزارت مهاجرین، معرفی شده بود.

گفتنی است که خلیل‌الرحمان حقانی در ۲۱ قوس سال جاری از اثر یک حمله انتحاری در داخل وزارت مهاجرین در کابل به «شهادت» رسید.

مسوولیت آن حمله را گروه داعش بر عهده گرفته بود.

رویداد های اخیر

حملات هوایی پاکستان بر غیرنظامیان در افغانستان؛ ریچارد بینیت خواستار پاسخ‌گویی شد

Published

on

ریچارد بینیت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر افغانستان، در واکنش به حملات هوایی پاکستان در ولایت‌های کنر و هلمند که شماری از غیرنظامیان در آن هدف قرار گرفتند، خواستار پاسخ‌گویی شده است.

بینیت در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس پرسید که آیا این رویداد ناشی از «بی‌کفایتی، سهل‌انگاری یا چیزی بدتر از آن بوده است؟»

وی افزود که هیچ توجیهی برای وارد کردن «آسیب جبران‌ناپذیر» به غیرنظامیان وجود ندارد.

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد گفت که این حمله به نظر می‌رسد قوانین بین‌المللی حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را نقض کرده باشد.

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده است که در حملات هوایی روز پنجشنبه در ولایت‌های کنر و هلمند، دست‌کم ۱۰ غیرنظامی جان باخته و ۹ تن دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چهار عضو یک خانواده در حمله هوایی در گرمسیر هلمند جان باختند

بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.

Published

on

در پی حمله هوایی رژیم نظامی پاکستان در منطقهٔ صفار ولسوالی گرمسیر ولایت هلمند، چهار عضو یک خانواده «شهید» و هفت تن دیگر زخمی شده‌اند.
بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.
گفته می‌شود اجساد «شهدا» و زخمیان این رویداد از سوی حکومت با یک فروند چرخ‌بال به ولایت غزنی انتقال داده شده‌اند تا زخمیان تحت درمان قرار گرفته و «شهدا» نیز به خاک سپرده شوند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بازدید سرپرست یوناما از مرز اسلام‌قلعه؛ تمرکز بر حمایت از عودت‌کنندگان

ملل متحد پیش از این یک پلان پاسخ‌دهی به ارزش ۵۲۹ میلیون دالر راه‌اندازی کرده که هدف آن حمایت از حدود ۲.۷ میلیون افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

Published

on

جورجیت گانیون، سرپرست یوناما، از مناطق غربی افغانستان، از جمله مرز اسلام‌قلعه، بازدید کرد تا از نزدیک روند حمایت‌های ملل متحد از میلیون‌ها افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان را بررسی کند.

ملل متحد پیش از این یک پلان پاسخ‌دهی به ارزش ۵۲۹ میلیون دالر راه‌اندازی کرده که هدف آن حمایت از حدود ۲.۷ میلیون افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!