Connect with us

رویداد های اخیر

مک‌کال: بایدن در مورد نیروهای امریکایی در افغانستان دروغ گفته است

مک‌کال خاطر نشان کرد که ۲۶ آگست ۲۰۲۱ مرگبار ترین روز برای امریکا طی بیش از یک دهه بود و به‌حیث لکه ننگی بر امریکا و سیاست خارجی امریکا برای نسل‌ها باقی خواهد ماند.

منتشر شده

در

مایکل مک‌کال، رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان امریکا گفته است که ادعای جو بایدن، رئیس جمهور این کشور مبنی بر اینکه زیر اداره وی هیچ نیروی امریکایی در افغانستان کشته نشده، حقیقت ندارد.

بایدن در مناظره انتخاباتی با دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین امریکا، گفته بود که او یگانه رئیس جمهور طی یک دهه است که تحت اداره وی هیچ نیروی امریکایی در هیچ نقطه جهان کشته نشده است.

مک‌کال اما اظهار کرد: «این دروغ است، آقای رئیس جمهور. می‌خواهم به رئیس جمهور بایدن ۱۳ نظامی را یادآوری کنم که در یک حمله تروریستی در دروازه ابی [میدان هوایی کابل] در ۲۶ آگست ۲۰۲۱، هنگام خروج مرگبار و بی نظم از افغانستان، زیر نظر او جان باختند.»

مک‌کال خاطر نشان کرد که این مرگبار ترین روز برای امریکا طی بیش از یک دهه بود و به‌حیث لکه ننگی بر امریکا و سیاست خارجی امریکا برای نسل‌ها باقی خواهد ماند.

وی افزود: «شرم بر او باد. شرم بر او به خاطر اظهارات عاری از احساسات اش که فداکاری کامل بسیاری از امریکایی‌ها را در زمان تصدی اش به عنوان سرقوماندان اعلی قوای مسلح نادیده می‌گیرد.»

در مناظره انتخاباتی، ترامپ نیز خروج نیروهای امریکایی از افغانستان را «شرم‌آوترین رویداد» در تاریخ ایالات متحده دانست.

 

مطالب مرتبط:

ترامپ: خروج نیروهای امریکایی از افغانستان شرم‌آور ترین رویداد در تاریخ ایالات متحده بود

بایدن: نیروهای امریکایی برای مقابله با تهدیدات در خارج از افغانستان مستقر هستند

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!