Connect with us

رویداد های اخیر

نشست کابینه امارت اسلامی به رهبری مولوی هبة الله  در کندهار

منتشر شده

در

مقام‌های امارت اسلامی افغانستان میگویند که نشست کابینه به رهبری  مولوی هبة الله اخندزاده، زعیم امارت اسلامی، در کندهار برگزار شده و سه روز دوام کرده است.

بسیاری از اعضای کابینه  و معاونان رییس الوزرا برای شرکت در این نشست به کندهار رفته بودند.

بر اساس اعلامیه رهبر امارت اسلامی به ملا برادر معاون نخست رییس الوزا گفته که برای رشد و رفاه اقتصادی، جلب سرمایه گذاری داخلی  و خارجی، تولید برق، اعمار سرک‌ها، استخراج درست معادن  و فراهم کردن سهولت‌ها در تمامی پروژه‌ها و برنامه‌های بزرگ اقتصادی تمرکز داشته باشد.

ملاهبت الله آخندزاده هم چنان به عبدالسلام حنفی معاون دوم رییس الوزا دستور داده که برای اصلاح سیستم اداری و رفع مشکلات مالی اقداماتی را روی دست گیرد.

جمع آوری عشر و زکات، جلوگیری از اصراف  و مصارف گزاف، جمع آوری معتادان

و حفاظت از اسلحه و وسایط دولتی  از دیگرموردهای است که در این نشست بر آن تاکید شده است .

شهزاده مسعود، از چهره‌های نزدیک به کرزی، در این باره گفت:” هر تغییر و تبدیل که میاید باید منافع ملی کشور در نظر گرفته شود چون که منافع ملی بسیار مهم است با جهان داخل شدن در یک تعامل هم ضرور است و بدون از اینکه با دنیا در تعامل باشیم پیش برد مشکل است تا جامعه جهانی هم توجه خاصی را به مردم افغانستان داشته باشد.”

قبل از این گفته شد که در این نشست در باره تعامل افغانستان با جهان و تغییر در کابینه نیز بحث و تصمیم گرفته شده است، اما سخنگوی امارت اسلامی این گزارش‌ها را رد کرد

رویداد های اخیر

هشدار شورای پناهندگان ناروی: کاهش بی‌سابقه بودجه کمک‌های بشری در سال ۲۰۲۶ میلیون‌ها نفر را در بحران قرار داده است

به گفته این نهاد، شش ماه پس از آغاز سال ۲۰۲۶ تنها ۳۰ درصد از بودجه مورد نیاز برای حمایت از ۱۴۳ میلیون نفر از مجموع ۲۵۲ میلیون نیازمند کمک در سطح جهان دریافت شده است.

Published

on

شورای پناهندگان ناروی (ان‌آرسی) هشدار داده است که در سال ۲۰۲۶، با وجود افزایش نیازهای بشری در جهان، سطح تمویل کمک‌های حیاتی به پایین‌ترین حد خود رسیده و میلیون‌ها انسان در بحران‌های فراموش‌شده با خطر جدی مواجه‌اند.

به گفته این نهاد، شش ماه پس از آغاز سال ۲۰۲۶ تنها ۳۰ درصد از بودجه مورد نیاز برای حمایت از ۱۴۳ میلیون نفر از مجموع ۲۵۲ میلیون نیازمند کمک در سطح جهان دریافت شده است.

یان اگلند، سرمنشی ان‌آرسی، گفته است که سال ۲۰۲۶ «سال سرنوشت‌ساز» برای میلیون‌ها انسان در کشورهای بحران‌زده از جمله ونزویلا و سودان است و هشدار داده که ادامه کاهش کمک‌ها می‌تواند به «تلفات گسترده انسانی» منجر شود.

او افزوده است که کشورها باید کمک‌های بشری را بر اساس میزان نیاز و نه بر اساس ملاحظات سیاسی توزیع کنند و از کشورهایی که منابع مالی دارند خواسته است تا مسئولیت بیشتری در قبال بحران‌های انسانی بپذیرند.

در این گزارش آمده است که افغانستان نیز برای نخستین بار در فهرست بحران‌های فراموش‌شده ان‌آرسی قرار گرفته و سطح تمویل برنامه‌های بشری آن به حدود ۱۱ درصد کاهش یافته است.

ان‌آرسی هشدار داده است که کاهش کمک‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بیش از ۲۱.۹ میلیون افغان نیازمند کمک هستند و میلیون‌ها تن دیگر از کشورهای همسایه به کشور بازگشته‌اند.

این نهاد تأکید کرده است که بدون افزایش عاجل کمک‌های بشری، میلیون‌ها خانواده در افغانستان و دیگر کشورهای بحران‌زده با گرسنگی، بی‌سرپناهی و ناامیدی بیشتر روبه‌رو خواهند شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر اطلاعات و فرهنگ: ما از بمباران‌ها و فشارها نمی‌ترسیم

او در سخنانش گفت: «به کسانی که کودکان ما را در خواب با بمباران‌های ظالمانه «شهید» کردند باید گفته شود که ما از بمباران‌ها و سختی‌ها نمی‌ترسیم.»

Published

on

شیر احمد حقانی، وزیر اطلاعات و فرهنگ، در سمینار ارتقای ظرفیت فکری، عقیدوی و مسلکی خبرنگاران در ولایت کاپیسا گفته است که هیچ‌گونه فشار و حمله‌ای نمی‌تواند اراده مردم افغانستان را متزلزل سازد.

او در سخنانش گفت: «به کسانی که کودکان ما را در خواب با بمباران‌های ظالمانه «شهید» کردند باید گفته شود که ما از بمباران‌ها و سختی‌ها نمی‌ترسیم.»

وی افزود: «ما کسانی را شکست دادیم که از شما به تجهیزات پیشرفته‌تر و سلاح‌های مدرن مجهز بودند.»

وی تاکید نمود که: «ما نه می‌ترسیم و نه شکست می‌خوریم.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبکستان و قطر بر حمایت از توسعه پایدار افغانستان تأکید کردند

در این دیدار، دو طرف همچنین درباره تحولات منطقه و راه‌های هماهنگی بیشتر در مسائل مرتبط با افغانستان تبادل نظر کردند.

Published

on

ازبکستان و قطر در نشستی مشترک، راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه و حمایت از توسعه پایدار افغانستان را بررسی کردند.

وزارت خارجه ازبکستان اعلام کرده است که عصمت‌الله ارگاشف، نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان، با حسن حمزه هاشم، سفیر قطر در تاشکند، درباره همکاری در بخش‌های تجارت، سرمایه‌گذاری، ترانسپورت، لوژستیک و ابتکارات فرهنگی و بشردوستانه گفتگو کرده است.

در این دیدار، دو طرف همچنین درباره تحولات منطقه و راه‌های هماهنگی بیشتر در مسائل مرتبط با افغانستان تبادل نظر کردند.

براساس اعلامیه وزارت خارجه ازبکستان، قطر از تلاش‌های مستمر تاشکند برای حمایت از بازسازی و احیای اقتصادی افغانستان قدردانی کرده و نقش ازبکستان را در تقویت ثبات، اتصال منطقه‌ای و توسعه اقتصادی مهم دانسته است.

دو طرف در پایان بر ادامه گفتگوها، گسترش همکاری‌های عملی و حمایت از ابتکارهایی که به صلح، توسعه اقتصادی و افزایش اتصال منطقه‌ای در پیوند با افغانستان کمک می‌کند، تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117