Connect with us

رویداد های اخیر

نماینده خاص پوتین برای افغانستان وارد کابل شد

منتشر شده

در

ضمیر کابلوف، نماینده خاص رییس جمهور روسیه برای افغانستان امروز (پنجشنبه، ۴ حمل) وارد کابل شد.

آقای کابلوف که در راس یک هیات روسی وارد کابل شد با مولوی امیر خان متقی، سرپرست وزارت خارجه کشور ملاقات کرد.

حافظ ضیا احمد، معاون سخنگوی وزارت خارجه کشور گفته است که در این دیدار، دو طرف در مورد تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، ترانزیتی و منطقه‌ای گفتگو کردند.

آقای کابلوف در این دیدار همچنان “پالیسی متوازن” امارت اسلامی را به نفع کشورهای منطقه و جهان خوانده و از “دستاورد” های حکومت جدید ابراز خوشبینی کرده است.

در این دیدار، سرپرست وزارت خارجه کشور از سفر هیات روسی به افغانستان ابراز قدردانی کرده و گفته است که روسیه با “امکانات خوب” که دارد می‌تواند در تطبیق یک سلسله پروژه های توسعه‌ای با افغانستان همکاری کند.

آقای متقی گفت که حکومت جدید دربخش امنیت و اتصال منطقه‌ای توجه جدی دارد و می‌خواهد افغانستان بعنوان قلب آسیا نقش مهم را در تقویت روابط ترانزیتی، تجارتی، صنعتی و اقتصادی میان کشورهای منطقه بازی کند.

او همچنان خواستار همکاری های بین‌المللی در بخش مبارزه با موارد مخدر شده است.

هیات روسی که به کابل آمده است شامل نمایندگان وزارت های دفاع، داخله، اقتصاد، صنعت، زراعت و انرژی می‌‌شود.

سفر آقای کابلوف به کابل در حالی صورت می‌گیرد که وزیر خارجه چین وانگ یی نیز امروز (پنجشنبه) وارد پایتخت افغانستان شد.

رویداد های اخیر

وزیر آب و انرژی برای شرکت در مجمع جهانی انرژی به عربستان سعودی رفت

Published

on

محمد یونس آخندزاده، وزیر آب و انرژی امارت اسلامی، امروز شنبه به‌منظور شرکت در هفدهمین مجمع جهانی انرژی، عازم ریاض، پایتخت عربستان سعودی شد.

قرار است نمایندگان در سطح وزیران از حدود ۱۰۰ کشور جهان در این مجمع اشتراک کنند و درباره همکاری‌ها، فرصت‌ها و تبادل تجربیات در بخش انرژی بحث و تبادل نظر نمایند.

وزارت آب و انرژی گفته است که شرکت افغانستان در این نشست، فرصت مناسبی برای گسترش روابط با کشورهای جهان، تبادل تجربیات و جلب همکاری‌های بین‌المللی در بخش انرژی فراهم می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان در رده سوم گزارش قاچاق انسان وزارت خارجه امریکا قرار گرفت

Published

on

وزارت خارجه امریکا در گزارش سال ۲۰۲۶ خود درباره قاچاق انسان، افغانستان را در رده سوم کشورهای مورد بررسی قرار داده است. بر اساس این گزارش، افغانستان حداقل معیارهای مبارزه با قاچاق انسان را به‌طور کامل برآورده نکرده و تلاش‌های قابل‌توجهی نیز برای بهبود وضعیت در این زمینه انجام نداده است.

این گزارش به مواردی چون کار اجباری، سوءاستفاده جنسی از کودکان، استفاده از کودکان در نقش‌های جنگی و حمایتی و نبود حمایت کافی از قربانیان قاچاق انسان اشاره می‌کند.

فقر، مشکلات اقتصادی و بازگشت مهاجرین از کشورهای همسایه نیز از عواملی دانسته می‌شوند که آسیب‌پذیری خانواده‌ها، به‌ویژه کودکان، را در برابر قاچاق انسان و سوءاستفاده افزایش می‌دهند.

افغانستان در حالی با این چالش‌ها روبه‌رو است که مشکلات اقتصادی و نیازهای بشردوستانه همچنان ادامه دارد و شمار زیادی از مهاجرین از کشورهای همسایه به کشور بازگشته‌اند. آگاهان تأکید می‌کنند که افزایش آگاهی عامه، ایجاد فرصت‌های شغلی و حمایت از خانواده‌های نیازمند می‌تواند در جلوگیری از قاچاق انسان و سوءاستفاده از کودکان نقش مؤثری داشته باشد.

این در حالی است که امارت اسلامی پیش از این با صدور فرمانی، قاچاق انسان را عملی خلاف شریعت اسلامی دانسته و بر مبارزه با این پدیده تأکید کرده است. مقام‌های امارت اسلامی همچنان گفته‌اند که حقوق مردم افغانستان مطابق شریعت اسلامی و عنعنات افغانی تأمین شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مقام ایرانی از دوستی افغانستان ستایش کرد؛ رفتار پاکستان را «منافقانه» خواند

زنگنه ادعا کرده است که پیام منتشرشده به نام رئیس مجلس پاکستان در جریان مذاکرات ایران و امریکا، از سوی امریکایی‌ها نوشته شده بود. به گفته او، استیو ویتکاف، نماینده ویژه امریکا، این پیام را تهیه کرده بود.

Published

on

محسن زنگنه، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ایران، از آنچه دوستی و حمایت افغانستان از ایران در جریان جنگ میان ایران و امریکا خوانده، قدردانی کرده و از رفتار پاکستان در این دوره انتقاد کرده است.

زنگنه ادعا کرده است که پیام منتشرشده به نام رئیس مجلس پاکستان در جریان مذاکرات ایران و امریکا، از سوی امریکایی‌ها نوشته شده بود. به گفته او، استیو ویتکاف، نماینده ویژه امریکا، این پیام را تهیه کرده بود.

این مقام ایرانی رفتار پاکستان را «منافقانه» توصیف کرده و در مقابل، از دوستی مردم افغانستان و روابط میان کابل و تهران ستایش کرده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که روابط منطقه‌ای و موضع‌گیری کشورهای همسایه در قبال تحولات ایران، به یکی از موضوعات مورد توجه مقام‌های سیاسی منطقه تبدیل شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!