Connect with us

رویداد های اخیر

نعیم: زمینه برگشت عزتمندانه مهاجرین افغان فراهم گردد

منتشر شده

در

محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه، با محمد عبدیکر، مسوول دفتر رئیس سازمان بین‌المللی مهاجرت، دیدار کرده است.

طبق خبرنامه وزارت امور خارجه، در این دیدار، دو طرف در مورد اخراج اجباری مهاجرین افغان، وضعیت خانواده‌های بی‌جاشده داخلی و گسترش همکاری‌های بشردوستانه گفتگو کرده اند.

معین مالی و اداری وزارت امور خارجه، مسئله مهاجرت را یک موضوع جدی حقوق بشری دانست و تأکید کرد که باید زمینه برگشت با عزت مهاجرین افغان فراهم گردد.

از سوی دیگر، آقای عبدیکر ضمن ستایش از دستاوردهای امارت اسلامی، از جمله تأمین سراسری امنیت، مبارزه موفق با مواد مخدر و کار روی زیربناهای اقتصادی، بر برخورد مسئولانه و همکاری‌های همه‌جانبه امارت اسلامی با مهاجرین بازگشته تأکید کرد.

وی همچنین کمک به عودت کنندگان را یک مسئولیت مشترک بشری دانست.

این دیدار در حالی صورت می‌گیرد که بازگشت مهاجرین افغان از ایران و پاکستان افزایش یافته است.

رویداد های اخیر

لاوروف: آسیای مرکزی و افغانستان مشکلات اصلی سازمان پیمان امنیت جمعی هستند

Published

on

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، می‌گوید که خطرات امنیتی در آسیای مرکزی و تحولات افغانستان، نگرانی‌های اصلی سازمان پیمان امنیت جمعی است.

سازمان پیمان امنیت جمعی یک اتحاد نظامی منطقه‌ای متشکل از روسیه، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرغیزستان و تاجیکستان است.

لاوروف امروز (دوشنبه) در دیدار با طالقبک مسادیکوف، سرمنشی این سازمان در مسکو، چالش‌های امنیتی منطقه را «محوری» توصیف کرد.

وی گفت: «مشکلاتی که در حال حاضر جزء مسائل محوری برای سازمان پیمان امنیت جمعی هستند، چالش‌ها و تهدیدهای جدیدی می‌باشند. اشاره من به وضعیت منطقه آسیای مرکزی در حوزه امنیت جمعی و همچنین هر آنچه که مربوط به اتفاقات افغانستان است، می‌باشد.»

لاوروف از مسادیکوف به عنوان «یکی از کارشناسان برجسته» در حوزه امنیت آسیای مرکزی تقدیر کرد و گفت که تجربه او می‌تواند به تقویت هماهنگی و بهبود «اثربخشی همه اقدامات متحدانه» کمک کند.

سازمان پیمان امنیت جمعی، مانند ناتو، حمله به یک عضو را حمله به همه اعضا می‌داند.

کشورهای منطقه همواره نسبت به تهدیدات امنیتی از افغانستان ابراز نگرانی کرده اند. امارت اسلامی اما این نگرانی‌ها بیجا دانسته و اطمینان داده است که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان بر ضد کشور دیگری استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برای اولین بار در افغانستان، پوهنځی «طب سنتی نبوی» ایجاد می‌شود

Published

on

وزارت تحصیلات عالی افغانستان اعلام کرده است که رهبر امارت اسلامی، پیشنهاد ایجاد پوهنځی «طب سنتی نبوی» را منظور کرده است.

این وزارت تأکید کرده است که ایجاد پوهنځی «طب سنتی نبوی» در رشد علوم صحی و تربیه کادر مسلکی نقش مهم خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار نوسازی علایم سرحدی افغانستان و ایران در «آینده نزدیک» آغاز می‌شود

Published

on

نورالله نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، اعلام کرده که روند تثبیت سرحد و نوسازی علایم و نشانه‌های سرحدی میان افغانستان و ایران در آینده نزدیک به طور رسمی آغاز می‌شود.

طبق خبرنامه وزارت امور سرحدات، آقای نوری در دیدار با علی‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل، اطمینان داده است که امارت اسلامی برای تسریع کار و رفع مشکلات در این روند، همکاری همه‌جانبه انجام خواهد داد.

سفارت ایران در کابل نیز گفته است که در این دیدار، بیکدلی همکاری‌های دو کشور در بخش مرز را عامل تقویت و تحکیم همه جانبه مناسبات ایران و افغانستان اعلام کرد.

گفتنی است که حدود سه ماه قبل، مقام‌های افغانستان و ایران توافق کرده بودند که پروژه نوسازی علایم مرزی که مدت هفت سال متوقف مانده بود، دوباره آغاز شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!