Connect with us

اخبار ساحوی

نگرانی دفتر سیاسی سازمان ملل متحد در شمال کشور از افزایش تجاوز جنسی بالای کودکان

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

مسؤول بخش مدنی دفتر سیاسی سازمان ملل متحد در شمال افغانستان می گوید: “خشونت علیه زنان و تجاوزجنسی بالای کودکان در شمال افغانستان روبه افزایش است و ادامه این گونه رویداد ها نگران کننده است.”

سید ملک مسؤول سیاسی دفترسازمان ملل درشمال کشور در نشست خبری زیر نام “نقش جامعه مدنی در همکاری با حکومت” از دولت و رسانه  ها خواست تا برای افشای افرادی که بالای کودکان تجاوز میکنند تلاش کنند.

به گفته ی او بخش حقوقی سازمان ملل متحد در شمال افغانستان همواره رویداد های خشونت و تجاوزهای  جنسی را بررسی کرده و همچو قضایا را بشدت تقبیح می کند.

آقای ملک ضمن اینکه از دولت افغانستان می خواهد تا عاملان تجاوز جنسی بالای کودکان را مجازات نماید، از رسانه ها نیز میخواهد تا افرادی که بالای زنان و کودکان خشونت می کنند شناسایی و هویت شان را افشا نمایند.

به باور مسؤول دفترسازمان ملل درشمال کشور اگر افراد متهم به تجاوز جنسی و خشونت در جامعه شناسایی و در مقابل رسانه ها معرفی شوند ، این رویداد ها کاهش خواهد یافت.

شمال افغانستان در دو هفته گذشته شاهد چندین مورد تجاوز بالای کودکان بوده است که این عملکرد ها نگرانی های نهاد های بین المللی را نیز بر انگیخته است.

Advertisement

اخبار ساحوی

ایران می‌گوید یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است

Published

on

سپاه پاسداران ایران روز جمعه اعلام کرد که یک جت اف-۳۵ متعلق به امریکا را در بخش‌های مرکزی این کشور سرنگون کرده است.

خبرگزاری تسنیم به نقل از بیانیه سپاه گزارش داده که به دلیل نابودی این جت، سرنوشت پیلوت آن همچنان نامعلوم است.

این دومین باری است که ایران در جریان تنش‌های جاری از ۲۸ فبروری به این‌سو، ادعا می‌کند یک جت اف-۳۵ امریکا را نابود کرده است.

با این حال، ایالات متحده تاکنون به این گزارش واکنشی نشان نداده است.

ایران پیش‌تر در ۱۹ مارچ نیز اعلام کرده بود که یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است؛ ادعایی که از سوی واشنگتن رد شد.

تهران همچنین روز پنج‌شنبه ادعا کرده بود که یک جت اف-۱۶ اسرائیل را نیز سرنگون کرده است.

تنش‌ها در منطقه پس از موجی از حملات هوایی امریکا و اسرائیل که در ۲۸ فبروری آغاز شد، همچنان در سطح بالایی باقی مانده است. منابع ایرانی می‌گویند این حملات بیش از ۱۳۰۰ کشته، از جمله شماری از مقام‌های ارشد، برجا گذاشته است.

در پاسخ، ایران حملات پهپادی و راکتی را علیه اسرائیل و همچنین اهدافی در اردن، عراق و چندین کشور حوزه خلیج که میزبان تأسیسات نظامی امریکا هستند، انجام داده است. این درگیری‌های ادامه‌دار باعث تلفات، خسارات به زیربناها و اختلال در ترافیک هوایی منطقه و بازارهای جهانی شده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله پهپادی به پالایشگاه مینا الاحمدی کویت

اردوی کویت نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که سیستم دفاع هوایی این کشور در حال مقابله با حملات راکتی و پهپادی دشمن هستند.

Published

on

سانه‌های دولتی کویت گزارش داده‌اند که صبح روز جمعه پالایشگاه «مینا الاحمدی»، یکی از بزرگ‌ترین تأسیسات نفتی این کشور، هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

شرکت نفت کویت در بیانیه‌ای اعلام کرده که در نتیجه این حمله، در برخی از واحدهای عملیاتی پالایشگاه آتش‌سوزی رخ داده است، اما تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی گزارش نشده است.

اردوی کویت نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که سیستم دفاع هوایی این کشور در حال مقابله با حملات راکتی و پهپادی دشمن هستند.

شرکت نفت کویت افزوده است که وضعیت کیفیت هوا در مناطق اطراف پالایشگاه به‌طور دوامدار تحت نظارت قرار دارد و تا کنون هیچ‌گونه پیامد منفی محیطی زیست‌ در پی این حمله ثبت نشده است.

همچنان گروهی کمکی و اطفائیه در محل حضور دارند و تلاش‌ها برای مهار آتش و جلوگیری از گسترش آن ادامه دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

اتباع ایرانی از ورود یا ترانزیت از طریق امارات منع شدند

Published

on

 وب‌سایت شرکت هوایی امارات مستقر در دبی روز چهارشنبه اعلام کرد که اتباع ایرانی اجازه ورود یا ترانزیت از طریق امارات متحده عربی را ندارند.

با این حال، وب‌سایت شرکت هوایی فلای‌دبی اعلام کرده که اتباع ایرانی دارای «ویزه طلایی» امارات متحده عربی از این قانون مستثنی هستند و اجازه ورود و ترانزیت از طریق این کشور را دارند.

این محدودیت‌ها همزمان با تشدید تنش‌ها بین ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس اعمال می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!