Connect with us

ورزش

هند با تفاوت هفت ویکت در دومین بازی ۲۰آوره افغانستان را شکست داد

افغانستان آغاز خوبی نداشت و رحمان‌الله گربز در آور دوم در برابر ارشدیپ سینگ بدون گرفتن دوش از میدان خارج شد. جسپریت بومرا نیز آور نخست را بدون امتیاز سپری کرد.

منتشر شده

در

تیم کریکت هند در دومین دیدار از سلسله مسابقات سه‌بازی ۲۰آوره، افغانستان را با تفاوت هفت ویکت شکست داد و با این پیروزی، سریز را ۲-۰ به سود خود رقم زد.

افغانستان پس از انتخاب توپ‌زنی، در ۲۰ آور ۱۵۹ دوش برای از دست دادن هشت بازیکن به‌دست آورد. ابراهیم زدران با ۳۷ دوش از ۳۳ توپ بهترین توپ‌زن افغانستان بود و راشد خان با ۲۸ دوش از ۱۶ توپ به افزایش امتیاز کمک کرد. در بخش توپ‌اندازی هند، نیتیش کمار ریدی با گرفتن ۳ ویکت در برابر ۲۴ دوش، بهترین عملکرد را داشت.

افغانستان آغاز خوبی نداشت و رحمان‌الله گربز در آور دوم در برابر ارشدیپ سینگ بدون گرفتن دوش از میدان خارج شد. جسپریت بومرا نیز آور نخست را بدون امتیاز سپری کرد.

ابراهیم زدران و صدیق‌الله اتل تلاش کردند تا اننگز را بازسازی کنند، اما هند با گرفتن ویکت‌ها، فشار را حفظ کرد. ابراهیم در آور نهم توسط نیتیش کمار ریدی در ۳۷ دوش از بازی خارج شد و افغانستان در آن زمان ۶۷ دوش برای از دست دادن چهار ویکت داشت.

اتل ۱۲ دوش گرفت و توسط راوی بشنوی از میدان خارج شد. در ادامه، درویش رسولی با ۲۶ دوش از ۱۵ توپ، شامل دو شش، برای افغانستان امتیازآوری کرد، اما ارشدیپ سینگ او را نیز از بازی خارج کرد.

راشد خان با سه چهار و یک شش، ۲۸ دوش از ۱۶ توپ به‌دست آورد و افغانستان را به امتیاز رقابتی نزدیک کرد، اما نیتیش در آور نهایی راشد را از میدان خارج کرد و افغانستان با ۱۵۹ دوش در برابر از دست دادن هشت ویکت، اننگز خود را به پایان رساند.

هند در تعقیب این هدف، آغاز درخشانی داشت. سنجو سمسون و آبیشک شرما با ضربات تهاجمی، ۵۰ دوش را تنها در ۴.۴ آور تکمیل کردند و هند در پایان پاورپلی به ۸۲ دوش بدون از دست دادن ویکت رسید.

سمسون ۵۰ دوش خود را در تنها ۲۰ توپ تکمیل کرد، اما راشد خان در فاصله چهار توپ، آبیشک را در ۳۹ دوش و سپس سمسون را در ۵۷ دوش از میدان خارج کرد. سمسون در ۲۲ توپ، هفت چهار و چهار شش زد.

راشد سپس با گرفتن ویکت شریاس ایر در ۱۱ دوش، سومین ویکت خود را به‌دست آورد؛ اما هند پیش از آن کنترول بازی را در دست گرفته بود.

ایشان کیشن با ۳۸ دوش از ۲۳ توپ نااوت ماند و تلک ورما نیز با ۱۵ دوش نااوت، هند را به ۱۶۳ دوش در ۱۴.۵ آور رساند تا این تیم با هفت ویکت پیروز شود.

با این نتیجه، هند در سریز سه‌بازی ۲۰آوره با نتیجه ۲-۰ پیش افتاد و این سریز را پیش از بازی سوم و نهایی قطعی کرد. دیدار سوم و نهایی روز پنج‌شنبه در همان استدیوم برگزار خواهد شد.

ورزش

افغانستان سلسله مسابقات ۲۰ آوره مقابل زیمبابوی را با نتیجه ۳ بر صفر به پایان رساند

Published

on

نور احمد با ثبت پنج ویکت، نقش مهمی در پیروزی هفت‌ویکتی افغانستان برابر زیمبابوی در سومین و آخرین دیدار بیست‌آوره دو تیم در شارجه ایفا کرد و به این ترتیب، افغانستان این سلسله مسابقات را با نتیجه سه بر صفر به پایان رساند.

نور احمد درخشان ظاهر شد و در ۳.۳ آور، پنج بازیکن زیمبابوی را با واگذاری تنها ۱۳ دوش حذف کرد. در نتیجه، زیمبابوی در ۱۴.۳ آور با کسب ۷۹ دوش تمام بازیکنانش را از دست داد.

در میان بازیکنان زیمبابوی، رایان برل با ۳۰ دوش بهترین عملکرد را داشت. عبدالله احمدزی نیز یک ویکت به دست آورد و فضل‌الحق فاروقی، عظمت‌الله عمرزی و عبدالله تره‌خیل هر کدام یک بازیکن حریف را حذف کردند.

افغانستان در پاسخ، هدف ۸۰ دوشی را در ۸.۱ آور و با از دست دادن سه بازیکن تکمیل کرد.

صدیق‌الله اتل با ضربات تهاجمی در پیروزی افغانستان نقش داشت و ابراهیم زدران و عظمت‌الله عمرزی نیز با ضربات چهار و شش‌دوشی، زمینه پیروزی تیم را فراهم کردند.

نور احمد با این عملکرد، نخستین پنج‌ویکت دوران ورزشی خود در مسابقات بیست‌آوره بین‌المللی را ثبت کرد. عظمت‌الله عمرزی نیز به عنوان بهترین بازیکن این سلسله مسابقات انتخاب شد.

به این ترتیب، افغانستان با کسب پیروزی در هر سه دیدار، برتری کامل خود دربرابر زیمبابوی را به ثبت رساند.

Continue Reading

ورزش

افغانستان با شکست استرالیا قهرمان رقابت‌های شش‌آوره بین‌المللی هانگ‌کانگ ۲۰۲۶ شد

Published

on

تیم کریکت افغانستان با شکست استرالیا در دیدار نهایی رقابت‌های شش‌آوره بین‌المللی هانگ‌کانگ ۲۰۲۶، عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را کسب کرد.

در این بازی که روز یکشنبه در هانگ‌کانگ برگزار شده بود، استرالیا پس از برنده‌شدن قرعه، نخست به توپ‌زنی پرداخت و در شش آور، ۱۱۵ دوش به دست آورد. مکس برایانت با ۴۴ دوش، بهترین توپ‌زن استرالیا در این دیدار بود.

تیم افغانستان هدف تعیین‌شده را در ۵.۱ آور تکمیل کرد و در حالی به پیروزی رسید که هنوز پنج توپ باقی مانده بود. عمران میر با درخشش در این دیدار، ۵۳ دوش از ۱۴ توپ به دست آورد که شامل هفت ضربه شش بود. فرمان‌الله نیز ۲۶ دوش به امتیاز افغانستان افزود.

در این رقابت‌ها ۱۲ تیم حضور داشتند. افغانستان پس از پیروزی در برابر افریقای جنوبی، عمان و اسکاتلند به دیدار نهایی راه یافت و با شکست استرالیا، جام قهرمانی را بالای سر برد.

Continue Reading

ورزش

افغانستان در نخستین جام جهانی و جشنواره فوتبال زیر ۱۵ سال فیفا در جایگاه ۸۳ قرار گرفت

Published

on

تیم فوتبال زیر ۱۵ سال افغانستان با پیروزی در ضربات پنالتی دربرابر آذربایجان، میزبان رقابت‌ها، به کارش در نخستین دوره جام جهانی و جشنواره فوتبال زیر ۱۵ سال فیفا پایان داد و از میان ۱۸۹ کشور اشتراک‌کننده، جایگاه ۸۳ را به دست آورد.

تیم افغانستان روز جمعه در دیدار برای کسب جایگاه ۸۳، در شهر باکو دربرابر آذربایجان به تساوی ۳ بر ۳ رسید، اما در ضربات پنالتی با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی دست یافت و این رقابت‌ها را با برد به پایان رساند.

تیم افغانستان در جریان این رقابت‌ها شش پیروزی دربرابر سیرالئون، جیبوتی، سودان، نامیبیا، هند و آذربایجان به دست آورد و در چهار دیدار نیز دربرابر ترکیه، روسیه، تایلند و هنگری شکست خورد.

نخستین دوره جام جهانی و جشنواره فوتبال زیر ۱۵ سال فیفا در سال ۲۰۲۶ با حضور ۱۸۹ کشور برگزار شد. تیم اسپانیا با پیروزی ۳ بر صفر دربرابر جمهوری چک در دیدار نهایی، عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را به دست آورد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!