Connect with us

جهان

هند برای پنجمین روز متوالی بیشترین واقعه‌ها ویروس کرونا را ثبت کرد

منتشر شده

در

خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که هند برای پنجمین روز پی‌درپی بیشترین واقعه‌های ویروس کرونا را ثبت کرده است.

به اساس این گزارش در ۲۴ساعت گذشته در آن کشور ۳۵۲،۹۹۲ واقعه مثبت ویروس کرونا ثبت شده است.

گزارش می‌افزاید که شفاخانه‌ها در دهلی و شهرها دیگر با کمبود مواد صحی به ویژه آکسیجن روبرو است.

یک سخنگوی یک شفاخانه در دهلی به رویترز گفته است که:”همین اکنون شفاخانه ما در وضعیت وخیم قرار دارد و وضعیت بحرانی است.”

این در حالی است که روز گذشته نریندرا مودی، نخست وزیر هند، از شهروندان آن کشور خواسته تا خود را واکسین کنند و تدابیر احتیاطی را مراعات کنند.

مودی در این باره گفت:” ما مطمیین بودیم، روحیه ما بعد از مبارزه با موج اول کرونا بالا رفته بود، اما این طوفان ملت را متزلزل کرده است.”

شهروندان هند از بهر شیوع ویروس کرونا انتقاد می‌کنند که حکومت در کنترول و تهیه نمودن مواد صحی به ویژه آکسیجن ناکام مانده است.

از سوی دیگر، ایالات متحده امریکا اعلام کرده است که مواد خام برای واکسین، تجهیزات صحی و حفاظتی با هند کمک خواهد کرد تا آن کشور با شیوع ویروس کرونا مقابله کند.

فرانسه، جرمنی، بریتانیا نیز تعهد کرده اند که با هند کمک‌های عاجل خواهد کرد.

گزارش می‌افزاید که هند ۱،۳ میلیارد نفوس دارد که از این جمله ۱۷،۳۱میلیون به کرونا مبتلا شده اند و ۱۹۵،۱۲۳ تن دیگر جان باخته اند.

به اساس این گزارش ۲،۸۱۲ تن در ۲۴ ساعت گذشته در آن کشور جان باخته اند.

اما کارشنان صحی می‌گویند که آمار مبتلان به ویروس کرونا بیشتر از این است که نشر شده است.

به باور کارشناسان حکومت مودی تحت انتقادهای شدید قرار دارد که با وجود گسترش ویروس کرونا گردهمایی را راه اندازی کرده اند.

با این همه قرار است ۸،۶ میلیون تن در ایالت بنگال غربی به پای صندوق‌های رای بروند که این کار باعث نگرانی‌‌ها برای شیوع ویروس کرونا شده است.

قبل از این نیز اشتراک مردم در انتخابات محلی در ایالت اتراپردیش باعث گسترش ویروس کرونا شده بود.

جهان

نتانیاهو: ایران تلاش کرده بود یکی از پسرانم را به قتل برساند

صدراعظم اسرائیل مشخص نکرد که کدام یک از پسرانش هدف قرار گرفته، این رویداد چه زمانی اتفاق افتاده و طرح ادعایی ایران تا چه اندازه به مرحله اجرا نزدیک شده بود.

Published

on

بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل، ادعا کرده است که ایران تلاش کرده بود یکی از پسران او را به قتل برساند؛ ادعایی که جزئیاتی درباره زمان، چگونگی و میزان پیشرفت این طرح ارائه نشده است.

نتانیاهو روز دوشنبه در گفتگوی تیلفونی با شبکه ۱۴ اسرائیل گفت که ایران یکی از پسرانش را هدف قرار داده و تلاش کرده بود او را «به قتل برساند».

او گفت: «ایران تلاش کرد یکی از پسرانم را به قتل برساند و به همین دلیل، تأمین امنیت یک تجمل نیست.»

صدراعظم اسرائیل مشخص نکرد که کدام یک از پسرانش هدف قرار گرفته، این رویداد چه زمانی اتفاق افتاده و طرح ادعایی ایران تا چه اندازه به مرحله اجرا نزدیک شده بود.

یائیر، پسر بزرگ نتانیاهو، در شهر میامی امریکا زندگی می‌کند. نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد نیز تا زمان نشر این گزارش، به درخواست برای اظهارنظر درباره این اتهام پاسخ نداده بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان ایران و اسرائیل پس از آغاز جنگ امریکا و اسرائیل علیه ایران در ماه فبروری افزایش یافته است.

نتانیاهو همچنین گفته است که به دیوید زینی، رئیس اداره امنیت داخلی اسرائیل، دستور داده تا برای تمامی نامزدان مقام صدراعظمی، تدابیر امنیتی مناسب فراهم شود.

بر بنیاد گزارش رسانه‌های اسرائیلی، گادی آیزنکوت، یکی از رقبای سیاسی نتانیاهو، از جمله چهره‌هایی است که در آستانه انتخابات ۲۷ اکتوبر، موضوع تأمین امنیت او مورد بحث قرار گرفته است.

Continue Reading

جهان

ناروی بیش از ۹ میلیارد دالر دیگر به اوکراین کمک می‌کند

بر بنیاد اعلامیه حکومت ناروی، میزان کمک در سال ۲۰۲۷ برابر با کمک‌های مالی اختصاص‌یافته به اوکراین در سال ۲۰۲۶ خواهد بود.

Published

on

حکومت ناروی اعلام کرده است که در سال مالی ۲۰۲۷، ۸۵ میلیارد کرون، معادل حدود ۹.۲ میلیارد دالر، به اوکراین کمک مالی خواهد کرد.

بر بنیاد اعلامیه حکومت ناروی، میزان کمک در سال ۲۰۲۷ برابر با کمک‌های مالی اختصاص‌یافته به اوکراین در سال ۲۰۲۶ خواهد بود.

این اعلام در حالی صورت می‌گیرد که یوناس گار ستوره، صدراعظم ناروی، همراه با شماری از رهبران کشورهای حوزه نوردیک و بالتیک، روز یکشنبه به کی‌یف سفر کرده‌اند تا حمایت خود را از اوکراین در جنگ با روسیه نشان دهند.

جنگ میان روسیه و اوکراین در حالی به چهار ونیم سال نزدیک می‌شود که دو طرف حملات طیاره بی‌سرنشین خود را افزایش داده و تأسیسات اقتصادی و زیربناهای یکدیگر را، حتی در مناطق دور از خطوط نبرد، هدف قرار می‌دهند.

Continue Reading

جهان

حمله اسرائیل به جنوب سوریه؛ دمشق این اقدام را «نقض آشکار حاکمیت» خواند

وزارت خارجه سوریه این حمله را «نقض آشکار» حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور خوانده و اسرائیل را مسئول پیامدهای چنین اقدامات دانسته است.

Published

on

اسرائیل روز شنبه اعلام کرد که یک فرد را که از سوی این کشور «تروریست» خوانده شده، در جنوب سوریه هدف قرار داده است؛ در حالی‌که وزارت خارجه سوریه می‌گوید این حمله با استفاده از یک طیاره بی‌سرنشین و علیه یک موتر غیرنظامی در حومه دمشق انجام شده است.

وزارت خارجه سوریه اعلام کرده که طیاره بی‌سرنشین اسرائیلی یک موتر غیرنظامی را در جاده‌ای نزدیک روستای بیت‌جن در غرب دمشق هدف قرار داده که در نتیجه آن شماری از غیرنظامیان زخمی شده‌اند. تلویزیون دولتی سوریه نیز از زخمی‌شدن یک نفر خبر داده است.

اردوی اسرائیل اعلام کرده که نیروهای این کشور در جنوب سوریه فردی را هدف قرار داده‌اند که فعالیت‌هایش تهدید فوری برای سربازان اسرائیلی محسوب می‌شده است.

وزارت خارجه سوریه این حمله را «نقض آشکار» حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور خوانده و اسرائیل را مسئول پیامدهای چنین اقدامات دانسته است.

تنش‌ها میان اسرائیل و سوریه در روزهای اخیر افزایش یافته است. اسرائیل روز سه‌شنبه نیز یک پایگاه هوایی در شمال‌غرب سوریه را هدف قرار داد؛ اقدامی که تام بارک، فرستاده ویژه امریکا برای سوریه، آن را «غیرضروری» توصیف کرده بود.

نیروهای اسرائیلی همچنان در بخش‌هایی از جنوب سوریه حضور دارند و اسرائیل مناطقی در جنوب‌غرب این کشور را که پس از سقوط حکومت بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۴ تصرف کرده، در اختیار دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!