Connect with us

رویداد های اخیر

هیأت پاکستان برای گفتگوهای تجارتی وارد کابل شده است

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

یک هیأت پاکستان امروز دوشنبه، ۲۷ سرطان، به کابل سفر کرده و با مقام‌های امارت اسلامی در مورد روابط تجارتی میان دو کشور و هم‌چنان قیمت ذغال سنگ گفتگو کرده است.

عبدالطیف نظری، معین وزارت اقتصاد می‌گوید که افغانستان می‌خواهد تعامل گسترده اقتصادی با همه کشورها بخصوص با همسایه‌ها داشته باشد.

آقای نظری گفته است: «به هر میزان که تعامل کشور با جهان و کشورهای همسایه بیشتر باشد، به همان اندازه به نفع کشورهای منطقه خواهد بود».

درهمین حال، نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت اقتصاد می‌گوید که با توجه به موقعیت جغرافیایی افغانستان نیاز است که با همه کشورها بخصوص با کشورهای همسایه روابط گسترده اقتصادی ایجاد شود. ازهمین رو، امارت اسلامی در پی گسترش روابط تجارتی با کشورهاست.

آقای عزیزی افزوده است: «هیأت بلند پایه پاکستان به هدف رفع مشکلات اقتصادی و ترانزیتی به کابل آمده‌اند تا با جانب افغانستان روی برخی مسایل به تفاهم برسند».

درهمین حال، مقام‌های پاکستانی گفته‌اند که در مسئله واردات ذغال سنگ دولت این کشور دخالتی ندارد اما تسهیل در روند انتقال ذغال سنگ به سود هر دو کشور است.

بااین حال، آگاهان اقتصادی می‌گویند که کابل باید با کشورها رابطۀ اقتصادی را گسترش دهد اما توجه بیشتر برصادرات داشته باشد تا واردات.

شبیر بشیری، آگاه اقتصادی گفته است: «افغانستان نیاز دارد که منابع طبیعی خود را به منطقه صادر کند چون امارت اسلامی تمویل کنندۀ بیرونی ندارد تا مصارف داخلی‌اش را تأمین کند».

این هیأت پاکستانی در حالی به کابل آمده است که دولت افغانستان بهای ذغال سنگ را افزایش داده و تاکید کرده است که ذغال سنگ را براساس قیمت جهانی آن به فروش میرساند.

رویداد های اخیر

Saar: Discussion on criticism of Pakistan’s policies

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!