Connect with us

رویداد های اخیر

هیئت رهبری وزارت داخله با خانواده‌های قربانیان مرکز آموزشی “کاج” دیدار نمود

منتشر شده

در

هیئت رهبری وزارت داخله به رهبری زین‌الله عابر رئیس دفتر وزیر داخله روز یک‌شنبه (۱۰میزان) با خانواده‌های قربانیان مرکز آموزشی “کاج” دیدار و از انها دلجویی کرد.

همچنان مقامات وزارت داخله به آنها وعده هر نوع همکاری نموده و به خانواده‌های جان باخته‌گان یکصدهزار افغانی و برای زخمیان ۵۰هزار افغانی کمک نمود.

مقامات وزارت داخله می‌گوید که تلاش می‌کنند امنیت غرب کابل را تامین کنند تا اینگونه رویدادها دیگر تکرار نشود.

زین‌الله عابر رییس دفتر وزیر امور داخله می‌گوید: «با نیروهای امنیتی همکاری نمایید در وقتش به ما خبر بدهید ما انشاالله از همچون حادثات جلوگیری میکنیم و در آینده نهادهای امنیتی از شما، اطفال تان و مراکز آموزشی محافظت می‌کنند.»

یکی از این مقامات می‌گوید: «این قاتلین، این وحشی‌ها و این مجرمین هیچ مذهب و انسانیت را نمی شناسند و هر کاری که از دست شان ساخته باشند انجام میدهند و از این معلوم می‌شود که همه ما و شما اهداف آنها هستیم.»

شماری دیگری از مقامات امارت اسلامی می‌گویند که دشمنان مردم افغانستان میخواهند که با اینگونه حملات تفرقه افگنی کنند اما مردم و حکومت به این کار اجازه نخواهند داد.

عبداللطیف نظری، معین وزارت اقتصاد می‌گوید: «دشمنام ثبات، امنیت، ترقی و پیشرفت افغانستان تلاش می کند که با این اهداف خود جدایی، تفرقه، نفاق، خشونت و نفرت را بین مردم افغانستان ایجاد بکند.»

از سوی دیگر خانواده‌های قربانیان میخواهند که نیروهای مردمی در این محل دوباره فعال شود تا از اینگونه حملات جلوگیری شود.

یکی از اقارب قربانیان می‌گوید: «در قسمت مکاتب و کورس‌های خصوصی اگر لطف کنند از مقامات بلند پایه برای اینها مجوز اسلحه داده شود تا این مراکز تدابیر امنیتی خود را بگیرند .»

بیشترین قربانیان انفجار روز جمعه ( ۸میزان) در غرب کابل پسران و دختران جوانی بودند که برای شرکت در امتحان آزمایشی کانکور به مرکز آموزشی “کاج” آمده بودند.

سه روز پس از این رویداد، یوناما یا دفتر معاونت سازمان ملل در افغانستان اعلام کرده است که آمار قربانیان حمله روز جمعه در غرب کابل رو به افزایش است و تا کنون شمار آنان به ۵۳ کشته و ۱۱۰ زخمی رسیده است.

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!