Connect with us

رویداد های اخیر

واردات از طریق خط آهن خواف – هرات پنج برابر شده است

منتشر شده

در

مسؤلان محلی در هرات می‌گویند که روزانه تا دو هزار تُن اموال تجارتی، به ویژه سمنت و کاشی از طریق این خط آهن وارد ایستگاه خط آهن روزنک هرات می‌شود. در حال حاضر مسیر ریلی خواف – هرات در قسمت حمل‌ونقل اموال تجارتی نقش موثری دارد.

هفته گذشته برای نخستین بار یک محموله دیزل نیز از طریق این خط آهن وارد ایستگاه روزنک هرات شد، قرار است در هفته جاری نیز دومین محموله انتقال نفت از این طریق به هرات برسد.

محمد اکبر کارگر، کارشناس ترتیب بارنامه آمریت ایستگاه خط آهن روزنک هرات، گفت: «سال‌های قبلی ماهانه ده هزار تُن یا پنج هزار تُن ما داشتیم. حالا واردات ما از پنجاه هزار تن بیشتر است.»

روند تخلیه بار در ایستگاه خط آهن روزنک همه روزه جریان دارد. بیشتر سمنت، کاشی، آهن، مواد نفتی و مواد ساختمانی از طریق این خط ریلی به هرات می‌آید.

بشیرمحمد سیرت، رئیس صنعت و تجارت هرات، گفت: «واردات و صادرات ما باید از همین خط آهن انجام شود. مشکلاتی که ما در بنادر خود در بخش صادرات و واردات داریم این است که گاهی موتر نیست، گاهی مصارف بیشتر است، بعضی اوقات طی مراحل پروسه اداری زمان زیاد را می‌گیرد. به همین خاطر، این یگانه راهی است که برای آسان‌سازی در این بخش، کمک ما می‌کند.»

در همین حال، هنوز تاسیسات و امکانات کافی در ایستگاه خط آهن روزنک فراهم نشده است، برای تخلیه مواد نفتی نیاز به تاسیسات معیاری است و در قسمت دیگر اموال تجارتی نیز لازم است تا امکانات بیشتری فراهم گردد، در حال حاضر برای صدها تن در این خط آهن زمینه کار فراهم گردیده است.

براساس آمار اداره خط آهن هرات، نسبت به سال گذشته حجم واردات از طریق این خط آهن پنج برابر شده است، ماهانه تا پنجاه هزار تُن اموال تجارتی از طریق این خط آهن وارد هرات می‌شود.

گفتنی است که در سال گذشته مواد معدنی و میوه تازه نیز از این طریق به بازارهای جهانی فرستاده شده بودند.

رویداد های اخیر

کشته شدن سه قاچاقبر مواد مخدر در مرز بدخشان با تاجیکستان

Published

on

احسان‌الله کامگار، سخنگوی قوماندانی امنیه ولایت بدخشان می‌گوید که سه قاچاقبر مواد مخدر در جریان درگیری با نیروهای مرزی تاجیکستان کشته شده‌اند.

به گفته آقای کامگار، این افراد که باشندگان ولسوالی خواهان ولایت بدخشان بودند، دو شب پیش هنگام تلاش برای انتقال مواد مخدر به خاک تاجیکستان، توسط نیروهای مرزی آن کشور شناسایی شده و در پی درگیری مسلحانه میان طرفین، هر سه قاچاقبر جان باختند.

سخنگوی قوماندانی امنیه افزود که بر اساس گزارش قوماندانی امنیه ولسوالی خواهان، اجساد این افراد پس از پایان درگیری به نیروهای سرحدی افغانستان تسلیم داده شده است.

تاکنون جزئیات دقیقی از نوع و مقدار مواد مخدر همراه این افراد در دست نیست و تحقیقات در این زمینه جریان دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس کابل: یک شهروند چین و شش افغان در انفجار شهرنو جان باختند

Published

on

خالد زدران، سخنگوی پولیس کابل، می‌گوید انفجار امروز (دوشنبه) در یک رستورانت مشترک چینی‌ها و افغان‌ها به نام «چاینیز نودل» در ساحه شهرنو رخ داده است.

به گفته وی، این رستورانت توسط یک تبعه مسلمان چین به نام عبدالمجید، همسر وی و یک شهروند افغان به نام عبدالجبار محمود اداره می‌شد.

عبدالمجید باشنده ایالت شین‌جیانگ چین معرفی شده است. در این رستورانت غذاهای ویژه برای مسلمانان چینی آماده و عرضه می‌شد.

سخنگوی پولیس کابل افزود که در نتیجه این انفجار، یک تبعه چین به نام ایوب که مسلمان بود و شش شهروند افغان جان باخته‌اند و چند تن دیگر زخمی شده‌اند. به گفته او، محل انفجار در نزدیکی آشپزخانه رستورانت بوده است.

زدران تأکید کرد که نوعیت انفجار تا هنوز مشخص نشده و بررسی‌ها و تحقیقات نیروهای امنیتی در این زمینه ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خنثی‌سازی بمب ۵۰۰ کیلویی در هرات

بر بنیاد معلومات این اداره، پس از تماس شهروندان، ساحه توسط تیم‌های تخنیکی شناسایی شد و نیروهای عملیاتی مؤسسه بین‌المللی هیلوترست با هماهنگی نهادهای مسئول به محل اعزام گردیدند.

Published

on

مسئولان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از کشف و خنثی‌سازی یک بمب ۵۰۰ کیلویی به‌جامانده از جنگ‌های گذشته در ولسوالی انجیل ولایت هرات خبر دادند.

بر بنیاد معلومات این اداره، پس از تماس شهروندان، ساحه توسط تیم‌های تخنیکی شناسایی شد و نیروهای عملیاتی مؤسسه بین‌المللی هیلوترست با هماهنگی نهادهای مسئول به محل اعزام گردیدند. این تیم‌ها پس از بررسی‌های لازم، بمب را با رعایت کامل اصول ایمنی به یک منطقه غیرمسکونی انتقال داده و به‌گونه مصوون از بین بردند.

گفته می‌شود این بمب زمانی کشف شد که یکی از باشندگان محل هنگام کندن‌کاری برای اعمار خانه مسکونی، به آن برخورد کرده بود. اقدام به‌موقع نهادهای مسئول از وقوع یک فاجعه انسانی احتمالی جلوگیری کرده است.

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با قدردانی از همکاری شهروندان، از مردم خواسته است در صورت مشاهده هرگونه مواد منفجره یا اشیای مشکوک باقی‌مانده از جنگ‌ها، فوراً موضوع را از طریق شماره‌های عاجل با مسئولان شریک سازند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!