Connect with us

ورزش

واکنش بازیکنان کریکت افغانستان: سیاست را از کریکت دور نگهدارید

منتشر شده

در

راشد خان آرمان، کاپیتان تیم ملی کریکت افغانستان در بازی‌های ۲۰ آوره، به انصراف بورد کریکت استرالیا از بازی با این تیم واکنش نشان داده است.

راشد خان روزگذشته (پنج‌شنبه، ۲۲ جدی) در توییتی نوشته است که از شنیدن خبر انصراف استرالیا از بازی با تیم کرکت افغانستان ناامید شده است. او از بورد کرکت استرالیا خواسته است که در تصمیم‌اش تجدید نظر کند.

او نوشته است: «کرکت! تنها امید کشور است. سیاست را از آن دور نگهدارید.»

راشد خان در ادامه نوشته است که به نمایندگی از افغانستان از این‌ که در صحنه جهانی پیشرفت زیادی داشته‌اند، افتخار می‌کند.

به‌گفته‌ی راشد خان، اگر بازی در برابر افغانستان برای تیم کرکت استرالیا ناراحت ‌کننده‌ است، او نمی‌خواهد با حضورش در لیگ بیگ باش کسی را ناراحت کند.

شماری دیگر از بازی‌کنان تیم کرکت افغانستان نیز تصمیم بورد کرکت استرالیا مبنی بر انصراف از بازی با افغانستان را محکوم کرده‌اند.

محمد نبی، کاپیتان پیشین تیم کرکت افغانستان در توییتی نوشته است: «از طریق کرکت ما به دنیا نشان دادیم که اگر فرصت و پلتفرم مناسبی به افغان‌ها داده شود، ما از بقیه دنیا کم نداریم. ورزش و سیاست را از هم جدا کنید.»

حشمت‌الله شاهدی کاپیتان تیم پنجاه‌آوره و رقابت‌های پنج روزه “Test” در صفحه تویترش از اداره کرکت استرالیا خواسته است که ورزش را سیاسی نکند و تصمیم‌اش را باز بینی کند.

او گفته است که مردم افغانستان در بیش از چهل سال گذشته از خشونت‌ها رنج برده و کرکت بازی دلنشین و سرچشمه خوشی‌ها در این کشور است.

در همین حال، نوین الحق، بازیکن دیگر تیم ملی کرکت که در لیگ بیگ باش برای سیدنی سیکسرز بازی می‌کند، گفته است که از این لیگ کناره گیری خواهد کرد.

در بیانیه‌ی بورد کرکت استرالیا آمده است که این تصمیم در پی دستور اخیر امارت اسلامی در مورد محدودیت‌های بیشتر بر فرصت‌های تحصیلی و شغلی زنان و دختران و دسترسی آنان به پارک‌ها و سالون‌های ورزشی گرفته شده است.

کرکت استرالیا گفته است که متعهد به حمایت از رشد بازی برای زنان و مردان در سراسر جهان از جمله در افغانستان است، و به همکاری با کرکت بورد افغانستان برای بهبود شرایط برای زنان و دختران در کشور ادامه خواهد داد.

این دومین‌بار در دو سال گذشته است که کرکت استرالیا مسابقه‌ی دوجانبه با افغانستان را به‌دلیل سیاست‌های امارت اسلامی در مورد زنان لغو می‌کند.

پیش از این نیز مسابقه‌ای که قرار بود در نوامبر ۲۰۲۱ در هوبارت برگزار شود، نیز لغو شده بود.

ورزش

افغانستان و ازبکستان در خوست دیدار دوستانه کریکت برگزار می‌کنند

این دیدار ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت افغانستان در یک میدان کریکت در خوست برگزار شده و به‌صورت زنده از طریق رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال در داخل افغانستان و جهان پخش خواهد شد.

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده است که تیم ملی کریکت ازبکستان در یک دیدار دوستانه بیست‌آوره به تاریخ ۱۰ جولای در ولایت خوست به مصاف تیم منتخب افغانستان خواهد رفت.

این مسابقه در جریان یازدهمین دور لیگ کریکت «شپگیزه» برگزار می‌شود و بخشی از تفاهم‌نامه همکاری میان بورد کریکت افغانستان و فدراسیون کریکت ازبکستان برای توسعه این ورزش است.

این دیدار ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت افغانستان در یک میدان کریکت در خوست برگزار شده و به‌صورت زنده از طریق رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال در داخل افغانستان و جهان پخش خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

دیجان دیدوویچ از صربستان به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان تعیین شد

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان، دیجان دیدوویچ، مربی صربستانی را با قراردادی دو ساله به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتسال افغانستان منصوب کرده است.

این قرارداد در مراسمی با حضور مسئولان فدراسیون فوتبال افغانستان، اعضای کمیته فوتسال، کادر فنی و خبرنگاران ورزشی به امضا رسید.

بر اساس این قرارداد، آقای دیدوویچ برای دو سال هدایت تیم ملی فوتسال کشور را بر عهده خواهد داشت و مسئولیت رهبری کدر فنی و بازیکنان، برنامه‌ریزی تمرینات و هدایت تیم ملی برای رقابت‌های پیش‌رو را عهده‌دار خواهد بود.

فدراسیون فوتبال افغانستان همچنین از تکمیل کدر فنی تیم ملی خبر داد. بر اساس این اعلام، جواد اصغری‌مقدم از ایران به عنوان مدیر فنی، مرتضی منصور سمائی از ایران به عنوان مربی دروازه‌بانان، اوریل ماسانا از هسپانیه به عنوان کمک مربی، صادق امانی از ایران به عنوان مربی بدنساز و جائو لیرا از برازیل به عنوان انالیزور تیم ملی انتخاب شده‌اند.

همچنین قرارداد محمد نصیر صداقت به عنوان مدیر تیم ملی فوتسال افغانستان تمدید شده است.

فدراسیون فوتبال افغانستان ابراز امیدواری کرده است که حضور این کدر فنی جدید، به توسعه بیشتر فوتسال کشور و افزایش توان رقابتی تیم ملی در سطح منطقه و جهان کمک کند.

Continue Reading

ورزش

هند قهرمان سلسله مسابقات یک‌روزه مقابل افغانستان شد

Published

on

تیم ملی کریکت هند، سومین و آخرین دیدار سلسله مسابقات یک‌روزه بین‌المللی در برابر تیم ملی کریکت افغانستان را با تفاوت ۹ ویکت به سود خود پایان داد و جام قهرمانی را از آن خود کرد.

در این دیدار، تیم ملی کریکت افغانستان برنده قرعه شد و تصمیم گرفت نخست توپ‌زنی کند.

ملی‌پوشان کشور با از دست دادن تمامی بازیکنان خود در ۴۴.۲ آور، ۲۱۸ دوش انجام دادند و برای هند هدف ۲۱۹ دوش تعیین کردند.

در بخش توپ‌زنی، حشمت الله شاهدی با انجام ۱۳۱ توپ، ۱۰۲ دوش کسب کرد.

بازیکنان هند این هدف را در ۲۸.۴ آور و با از دست دادن یک ویکت تکمیل کردند و در نتیجه برنده این سلسله مسابقات شدند.

هند پیش از این نیز در دیدار نخست با تفاوت ۷ ویکت و در بازی دوم با اختلاف ۱۷۰ دوش افغانستان را شکست داده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117