Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت دفاع امریکا: به تعقیب رهبران و شبه‌نظامیان داعش در منطقه ادامه می‌دهیم

پاکستان امارت اسلامی را متهم می‌کند که به تی‌تی‌پی در افغانستان پناه داده است. مقام‌های حکومت سرپرست افغانستان همواره این ادعا را تکذیب کرده‌اند.

منتشر شده

در

سبرینا سینگ، معاون سخنگوی وزارت دفاع امریکا در پاسخ به سوالی مبنی‌بر «ارتباط ایالات متحده با حملات اخیر اردوی پاکستان علیه تی‌تی‌پی» در اطراف خط فرضی دیورند در خاک افغانستان، گفت که واشنگتن به تعقیب رهبران و شبه‌نظامیان داعش در منطقه ادامه می‌هد.

سبرینا سینگ روز چهارشنبه (۲۳ جوزا)، در یک نشست خبری از ارائه جزئيات بیشتر و مشخصاً ابراز نظر درباره حملات اردوی پاکستان در خاک افغانستان خودداری کرد.

مقام‌های امریکایی همواره از آنچه که عملیات ضد تروریزم پاکستان می‌خوانند، حمایت خود را اعلام کرده‌اند.

در ماه حوت پارسال، هم‌زمان با حمله اردوی پاکستان بر اهدافی در خوست و پکتیکا، رسانه‌های پاکستانی نوشتند که دونالد بلوم، سفیر امریکا در اسلام‌آباد در دیدار با آصف‌علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان، گفته واشنگتن در مبارزه با تروریسم از اسلام‌آباد حمایت می‌کند.

در آن زمان اردوی پاکستان گفته بود که به پناهگاه‌های تحریک طالبان پاکستانی در این دو ولایت افغانستان حمله کرده و شماری از شبه‌نظامیان آنها را کشته است.

اردوی پاکستان در اواخر ماه گذشته نیز به ««مواضع تحریک طالبان پاکستانی را در ولسوالی ورممی پکتیکا» حمله کرد.

پاکستان امارت اسلامی را متهم می‌کند که به تی‌تی‌پی در افغانستان پناه داده است. مقام‌های حکومت سرپرست افغانستان همواره این ادعا را تکذیب کرده‌اند.

 

خبرهای مرتبط: 

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه: داعش دشمنان امریکا را هدف قرار می‌دهد

بایدن: برای کنترول داعش، راه های دیگری غیر از اشغال افغانستان وجود دارد

رویداد های اخیر

چهار عضو یک خانواده در حمله هوایی در گرمسیر هلمند جان باختند

بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.

Published

on

در پی حمله هوایی رژیم نظامی پاکستان در منطقهٔ صفار ولسوالی گرمسیر ولایت هلمند، چهار عضو یک خانواده «شهید» و هفت تن دیگر زخمی شده‌اند.
بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.
گفته می‌شود اجساد «شهدا» و زخمیان این رویداد از سوی حکومت با یک فروند چرخ‌بال به ولایت غزنی انتقال داده شده‌اند تا زخمیان تحت درمان قرار گرفته و «شهدا» نیز به خاک سپرده شوند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بازدید سرپرست یوناما از مرز اسلام‌قلعه؛ تمرکز بر حمایت از عودت‌کنندگان

ملل متحد پیش از این یک پلان پاسخ‌دهی به ارزش ۵۲۹ میلیون دالر راه‌اندازی کرده که هدف آن حمایت از حدود ۲.۷ میلیون افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

Published

on

جورجیت گانیون، سرپرست یوناما، از مناطق غربی افغانستان، از جمله مرز اسلام‌قلعه، بازدید کرد تا از نزدیک روند حمایت‌های ملل متحد از میلیون‌ها افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان را بررسی کند.

ملل متحد پیش از این یک پلان پاسخ‌دهی به ارزش ۵۲۹ میلیون دالر راه‌اندازی کرده که هدف آن حمایت از حدود ۲.۷ میلیون افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ترمپ: برخلاف افغانستان، از عراق همه تجهیزات امریکا خارج شد

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، خروج نیروهای امریکایی از عراق را با خروج این نیروها از افغانستان در سال ۲۰۲۱ مقایسه کرده و گفته است که امریکا در افغانستان تجهیزات نظامی زیادی را جا گذاشت، اما در زمان خروج از عراق، نیروهای امریکایی تمام تجهیزات خود را با خود بردند.

ترمپ روز چهارشنبه در مراسمی در قصر سفید، به خروج نیروها و تجهیزات ائتلاف به رهبری امریکا از پایگاه هوایی اربیل در شمال عراق اشاره کرد؛ اقدامی که به مأموریت نظامی امریکا علیه داعش در عراق پایان داد.

او گفت: «گفتم کمی بیشتر زمان بگذارید و همه‌چیز را با خود ببرید. اگر یادتان باشد، ما تمام تجهیزات را در افغانستان جا گذاشتیم؛ همه‌چیز آنجا ماند.»

ترمپ افزود: «گفتم می‌خواهم حتی یک پیچ هم جا نماند. اگر پیچی روی زمین افتاده، آن را بردارید. اگر خیمه‌ای ترپالی داریم، آن را هم با خود ببرید. ما همه‌چیز را بردیم..»

رئیس‌جمهور امریکا همچنین به حمله در آگست ۲۰۲۱ در میدان هوایی کابل اشاره کرد که در آن ۱۳ سرباز امریکایی کشته شدند.

ترمپ گفت که در سال‌های گذشته با خانواده‌های سربازان امریکایی کشته‌شده در این حمله آشنا شده و همچنین از نظامیانی یاد کرد که در این حمله به‌شدت زخمی شدند.

او گفت: «آنچه برای آنان و فرزندان‌شان اتفاق افتاد، هرگز نباید اجازه داده می‌شد اتفاق بیافتد.»

ترمپ افزود که ۴۸ نظامی امریکایی به‌شدت زخمی شدند، اما به گفته او، «هرگز از آنان یاد نمی‌شود.»

ترمپ خروج امریکا از عراق را پایان یک حضور نظامی پرهزینه خواند و گفت که برای این مأموریت هدف مشخصی تعیین کرده بود و به قوماندانان دستور داده بود آن را تکمیل کنند، بدون اینکه حضور امریکا در عراق به یک مأموریت دائمی تبدیل شود.

اردوی امریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که نیروها و تجهیزات این کشور خروج منظم خود از پایگاه هوایی اربیل را تکمیل کرده‌اند و با این اقدام، عملیات «عزم راسخ» در عراق رسماً پایان یافته است.

این عملیات در سال ۲۰۱۴، پس از تصرف بخش‌های گسترده‌ای از عراق و سوریه توسط داعش، با هدف مبارزه با این گروه آغاز شد. امریکا همچنان عملیات ضد داعش در سوریه را از مقر خود در اردن ادامه می‌دهد.

ترمپ گفت امریکا برای مبارزه با داعش وارد عراق شده بود و این گروه دیگر قلمرو مشخصی را در اختیار ندارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!