Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر خارجه پاکستان: امارت اسلامی صدها حامی تی‌تی‌پی را در حکومت ادغام کرده است

منتشر شده

در

وزیر خارجه و معاون صدراعظم پاکستان ادعا کرده که امارت اسلامی افغانستان صدها نفر از عناصر حامی تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) را در ساختار حکومتی خود ادغام نموده است.

به دنبال حمله هوایی اخیر پاکستان بر ولایات خوست و ننگرهار، محمد اسحاق‌دار طی یک نشست خبری در اسلام‌آباد بار دیگر از حضور اعضای تی‌تی‌پی در خاک افغانستان ابراز نگرانی کرده و از امارت اسلامی خواسته است که اعضای این گروه را یا از نزدیکی‌های خط فرضی دیورند دور نمایند و یا هم آن‌ها را به اسلام‌آباد تحویل دهند.

آقای اسحاق‌دار گفته است: «پاکستان و چین هر دو نگرانی‌های امنیتی دارند. ما به ‌صراحت به افغانستان گفتیم یا اقدام قاطع علیه تحریک طالبان پاکستانی انجام دهد یا آن‌ها را به ما تحویل دهد. دولت افغانستان صدها نفر از عناصر حامی تی‌تی‌پی را در ساختار حکومتی خود ادغام کرده است. تا هنوز اما حکومت افغانستان نه درخواست ما را رد کرده و نه کدام اقدامی علیه این گروه انجام داده است.»

او تأکید نموده که این موضوع را پیشتر در سفری که به کابل داشت، با مقام‌های امارت اسلامی مطرح کرد و از آن‌ها خواسته بود که برای کنترول مناطق سرحدی میان دو کشور اقدام‌های لازم را انجام دهند.

با این حال، این مقام ارشد حکومت پاکستان از پاسخ به سوالات خبرنگاران در مورد حمله چهارشنبه شب طیاره‌های بی‌پیلوت پاکستانی بر ولایات خوست و ننگرهار خودداری و تأکید کرد که در این مورد تحقیق می‌کند.

او گفت: «من هنوز در حال بررسی موضوع از طریق سیستم‌های موجود هستم، سفیر ما اعتراض نامه کابل را دریافت کرده است. این موضوع نیاز به بررسی دارد، باید وضعیت و دلایل وقوع آن را بررسی کنیم. در حال حاضر، برای اظهار نظر خیلی زود است.»

این اظهارات وزیر خارجه پاکستان در حالی صورت می‌گیرد که امارت اسلامی هرگونه حضور اعضای تحریک طالبان پاکستانی در خاک افغانستان را رد کرده و اتهامات این کشور را در این مورد بی‌اساس می‌داند.

روزگذشته، محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع ملی نیز در گفتگو با بی‌بی‌سی تأکید کرد که پاکستان با نسبت دادن مسئولیت حملات به افغانستان، می‌کوشد ضعف نهادهای امنیتی‌اش را پنهان کند.

این در حالی است که طیاره‌های بی‌پیلوت پاکستانی چهارشنبه شب حملاتی را بر ولایات خوست و ننگرهار انجام دادند که در نتیجه آن سه فرد ملکی کشته و ۷ تن دیگر مشمول زنان و کودکان زخمی شدند.

به دنبال این حمله، وزارت خارجه افغانستان سفیر پاکستان در کابل را احضار کرد و وزارت دفاع کشور نیز هشدار داد که این حملات بی‌پاسخ نخواهد ماند.

رویداد های اخیر

تأکید وزارت زراعت و برنامه توسعه ملل متحد بر گسترش همکاری‌های زراعتی در افغانستان

به گفته برنامه توسعه سازمان ملل، در چارچوب پروژه‌های بدیل معیشت، برای دو هزار دهقان کود کیمیاوی توزیع شده، سبزخانه‌ها ایجاد گردیده و بازارهای محصولات زراعتی توسعه یافته است.

Published

on

عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد (یو‌ان‌دی‌پی) در افغانستان، بر گسترش همکاری‌ها در بخش‌های زراعت، آبیاری، توسعه معیشت و اجرای پروژه‌های زیربنایی تأکید کرد.

به گفته برنامه توسعه سازمان ملل، در چارچوب پروژه‌های بدیل معیشت، برای دو هزار دهقان کود کیمیاوی توزیع شده، سبزخانه‌ها ایجاد گردیده و بازارهای محصولات زراعتی توسعه یافته است. همچنین در قالب برنامه آبادی، ۲۷۰ پروژه زیربنایی شامل کانال‌های آبیاری، چکدم‌ها و سایر تأسیسات آبی در نقاط مختلف کشور تطبیق شده است.

وزیر زراعت ضمن قدردانی از همکاری‌های این نهاد، گفت وزارت زراعت برای افزایش تولیدات داخلی، حمایت از دهقانان و مالداران و کاهش وابستگی به واردات، به همکاری با نهادهای توسعه‌ای ادامه خواهد داد.

وی همچنین افزود که برای حمایت از تولیدات داخلی، تعرفه واردات برخی محصولات زراعتی از جمله سبزیجات، میوه و شیر خشک افزایش یافته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گوترش پس از حملات پاکستان: غیرنظامیان باید در هر شرایطی محافظت شوند

امارت اسلامی این حملات را «نقض حریم هوایی افغانستان»، «جنایت» و «اقدامی بزدلانه» خوانده و آن را محکوم کرده است.

Published

on

آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، در پی حملات هوایی پاکستان بر بخش‌هایی از ولایت‌های پکتیا، پکتیکا و کنر که به کشته و زخمی شدن ده‌ها غیرنظامی انجامید، خواستار توقف فوری درگیری‌ها و حفاظت از غیرنظامیان شد.

استیفان دوجاریک، سخنگوی سرمنشی سازمان ملل، روز دوشنبه به نقل از گوترش گفت که همه طرف‌ها باید به تعهدات خود بر اساس حقوق بین‌المللی بشردوستانه پایبند باشند و از غیرنظامیان و تأسیسات ملکی در هر شرایطی محافظت کنند.

براساس گزارش‌ها، در این حملات دست‌کم ۳۶ غیرنظامی «شهید» و بیش از ۱۶۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. قربانیان شامل زنان، کودکان و سالمندانی بودند که هنگام حمله در یک منزل مسکونی حضور داشتند.

امارت اسلامی این حملات را «نقض حریم هوایی افغانستان»، «جنایت» و «اقدامی بزدلانه» خوانده و آن را محکوم کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پناهجویان در بریتانیا ممکن است تا ۱۰ هزار پوند هزینه‌ها را بازپرداخت کنند

شبانا محمود، وزیر داخله بریتانیا، گفته است که این اقدام برای کاهش فشار مالی بر سیستم پناهندگی طراحی شده و افرادی که توانایی پرداخت دارند باید سهم خود را ادا کنند.

Published

on

دولت بریتانیا طرحی را معرفی کرده است که بر اساس آن پناهجویانی که پس از دریافت حفاظت در این کشور مشغول کار می‌شوند، ممکن است مجبور شوند تا سقف ۱۰ هزار پوند از هزینه‌های اسکان و کمک‌های مالی دریافت‌شده را بازپرداخت کنند.

این پیشنهاد بخشی از لایحه مهاجرت و پناهندگی است که قرار است روز سه‌شنبه به پارلمان ارائه شود. بر اساس این طرح، افراد باید پیش از واجد شرایط شدن برای اقامت دایم بدهی خود را پرداخت کنند.

گفته شده است که این سیستم بازپرداخت مشابه سیستم قرضه محصلی عمل خواهد کرد و پس از رسیدن درآمد افراد به یک حد مشخص—که هنوز اعلام نشده—پرداخت‌های ماهانه آغاز می‌شود.

بر اساس وزارت داخله بریتانیا، مقدار استاندارد بازپرداخت در ابتدا ۱۰ هزار پوند تعیین شده است، اما وزیر داخله صلاحیت تغییر این رقم را خواهد داشت. همچنان کسانی که پیش از پرداخت قرضه بریتانیا را ترک کنند، در صورت بازگشت باید تمام مبلغ را بپردازند.

شبانا محمود، وزیر داخله بریتانیا، گفته است که این اقدام برای کاهش فشار مالی بر سیستم پناهندگی طراحی شده و افرادی که توانایی پرداخت دارند باید سهم خود را ادا کنند.

این پیشنهاد با واکنش‌های متفاوت روبه‌رو شده است. برخی کارشناسان مهاجرت نسبت به میزان درآمد احتمالی این طرح ابراز تردید کرده‌اند و برخی نهادهای حقوق بشری نیز آن را ناعادلانه و مانع ادغام پناهجویان توصیف کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117