Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر فواید عامه با سفیر ایران در کابل درباره گسترش روابط اقتصادی و تجارتی گفتگو کرد

منتشر شده

در

محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه در دیدار با علی‌رضا بیکدلی، سفیر ایران در کابل، درباره گسترش روابط اقتصادی و تجارتی میان افغانستان و ایران، ساخت پروژه‌های خط آهن، افزایش انتقالات در مسیر خواف–هرات و توسعه تسهیلات ترانزیت تجارتی میان دو کشور به‌گونه همه‌جانبه گفتگو کرد.

محمد اشرف حق‌شناس، سخنگوی وزارت فواید عامه، امروز (سه‌شنبه) گفت که در این دیدار دو طرف بر همکاری مشترک میان ایران و افغانستان تأکید نموده و در مورد پروژه‌های ترمیم، بازسازی و نوسازی خطوط آهن، جاده‌ها و پل‌ها بحث و تبادل نظر کردند.

به گفته حق‌شناس، در این نشست بر تقویت هرچه بیشتر روابط اقتصادی میان افغانستان و ایران، افزایش تبادلات تجارتی و تداوم همکاری نزدیک و پایدار در بخش پروژه‌های زیربنایی تأکید شد.

رویداد های اخیر

آذربایجان می‌گوید فرصت‌های زیادی برای همکاری با افغانستان وجود دارد

Published

on

حکمت حاجی‌اف، دستیار ویژه رئیس جمهور آذربایجان، می‌گوید که آذربایجان و افغانستان پیوندهای تاریخی، فرهنگی و سنتی دیرینه‌ای دارند و دو کشور به دنبال گسترش همکاری در بخش‌های مختلف هستند.

حاجی‌اف روز جمعه در حاشیه «مجمع جهانی شهری» در باکو در صحبت با خبرنگاران گفت که سفارت آذربایجان در کابل در سطح سفیر «کاملاً فعال» است.

حاجی‌اف همچنین به سفر معاون صدراعظم آذربایجان به کابل در سال گذشته اشاره کرد و گفت که این سفر بر بررسی فرصت‌های همکاری اقتصادی و تجارتی بین دو کشور متمرکز بوده است.

دستیار رئیس جمهور آذربایجان همچنین خاطرنشان کرد که بسیاری از محصلان افغان در حال حاضر در آذربایجان مشغول به تحصیل هستند و آموزش می‌تواند یکی از بخش‌های بزرگ همکاری میان دو کشور باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر قطر برای مرمت‌کاری اسناد تاریخی افغانستان وعده همکاری داد

Published

on

مردف القاشوطی، سفیر قطر در کابل، در جریان بازدید از آرشیف ملی افغانستان، وعده همکاری همه‌جانبه در بخش مرمت‌کاری نسخه‌های خطی و اسناد تاریخی کشور را داد.

عبیدالله حنیف، رئیس آرشیف ملی، گفت این نهاد مجموعه‌ای ارزشمند از نسخه‌های خطی، اسناد تاریخی و آثار فرهنگی را در اختیار دارد که شماری از آن‌ها نیازمند ترمیم و مرمت هستند.

او از نهادهای مربوطه خواست تا در این زمینه با افغانستان همکاری بیشتری داشته باشند.

سفیر قطر همچنان از بخش‌های مختلف آرشیف ملی بازدید کرد و کارمندان مسلکی معلومات مفصلی را درباره اسناد و آثار تاریخی با او شریک ساختند.

در پایان این دیدار، دو طرف بر ادامه همکاری‌های فرهنگی میان افغانستان و قطر تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هشدار حکومت به شرکت‌های سیاحتی در مورد کلاهبرداری در زمینه ویزه کار

Published

on

وزارت کار و امور اجتماعی افغانستان می‌گوید که نمایندگان شرکت‌های سیاحتی را به دلیل اتهامات مربوط به صدور غیرقانونی ویزه کار به ترکیه و سایر کشورها از طریق شبکه‌های بازار سیاه احضار کرده است.

به گفته این وزارت، از مسئولان شرکت‌ها خواسته شده است که تعهد کتبی ارائه دهند مبنی بر اینکه دیگر به بهانه ویزه کار از مردم پول دریافت نخواهند کرد و در بررسی شکایات مردم با حکومت کاملاً همکاری خواهند کرد.

این وزارت همچنین به شرکت‌ها در مورد هرگونه فعالیت غیرقانونی مربوط به ویزه کار در خارج از کشور هشدار داد و گفت که علیه متخلفان اقدام خواهد شد.

در عین حال، از شهروندان خواسته شده است که قربانی کلاهبرداری یا وعده‌های دروغین نشوند و از تحویل پول یا اسناد شخصی به افراد یا شرکت‌های غیرقانونی که ادعای تنظیم ویزه کار خارجی را دارند، خودداری کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!