Connect with us

رویداد های اخیر

ژاو شینگ: چین در تلاش ایجاد فضای اعتماد میان افغانستان و پاکستان است

منتشر شده

در

ژاو شینگ، سفیر چین در کابل در دیدار با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه گفته است که کشورش در تلاش ایجاد فضای اعتماد میان افغانستان و پاکستان است و این مذاکرات را با بی‌طرفی و همکاری به راه انداخته است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه امارت اسلامی، این دیدار در خصوص همکاری‌های دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و روند مذاکرات جاری میان افغانستان و پاکستان در شهر اورمچی چین انجام شده است.

در این دیدار، آقای شینگ افزوده که امیدوار است با توجه به درک وضعیت جیوپولتیک منطقه‌ای، روند اعتماد‌سازی، نیت نیک و عدم‌تنش در روابط میان افغانستان و پاکستان ادامه یابد.

آقای متقی نیز ضمن ارزیابی مثبت از روابط دوجانبه و همکاری‌های موجود میان دو کشور، از همتای چینی خود و تیم شان برای زمینه‌سازی و میزبانی مذاکرات اورمچی و همچنان از تلاش‌های میانجیگرایانه عربستان سعودی، ترکیه، قطر و امارات متحده عربی اظهار قدردانی کرد.

متقی اظهار کرد که تا کنون میان کابل و اسلام‌آباد، گفتگوهای خوبی صورت گرفته است و امیدوار است تعبیرات جزیی مانع پیشرفت مذاکرات نگردد.

وزیر خارجه خاطر نشان کرد که موقف امارت اسلامی افغانستان در خصوص تنش‌ها، دفاعی بوده و دفاع از حریم خود را حق مسلم خویش دانسته و باورمند بر ادامه تفاهم و گفتگو مبتنی بر احترام و درک متقابل می‌باشد.

رویداد های اخیر

دیدار سفیر افغانستان در قطر با کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان

Published

on

محمد سهیل شاهین، سفیر افغانستان در قطر، با برهم صالح، کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، دیدار کرد و دو طرف درباره راه‌های حمایت از افغان‌های بازگشته از پاکستان و ایران گفتگو کرده اند.

سفارت افغانستان در دوحه گفته است که تأمین سرپناه، خدمات صحی و آموزشی و ایجاد فرصت‌های کاری برای عودت‌کنندگان افغان از محورهای اصلی این دیدار بود.

دو طرف همچنین درباره گزارش‌ها از مصادره غیرقانونی اموال و دارایی‌های عودت‌کنندگان افغان بحث کرده و بر ضرورت بازگرداندن این اموال به مالکان اصلی آن تأکید کردند.

کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفت که از مشکلات و چالش‌های مهاجرین افغان آگاه است و این نهاد به همکاری برای رسیدگی به این مسائل ادامه خواهد داد.

Continue Reading

International Sports

هسپانیه با شکست بلجیم به نیمه‌نهایی جام جهانی رسید

Published

on

میکل مرینو با به ثمر رساندن گول پیروزی در دقایق پایانی، هسپانیه را به برتری ۲-۱ مقابل بلجیم رساند و این تیم را وارد مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی فوتبال کرد.

هسپانیه در دقیقه ۳۰ با گول فابیان رویز پیش افتاد، اما ۱۱ دقیقه بعد چارلز دِ کِتِلاره با ضربه سر بازی را به تساوی کشاند.

در حالی که به نظر می‌رسید بازی به وقت‌های اضافی کشیده خواهد شد، سنه لامنس، گول‌کیپر تعویضی بلجیم که پس از مصدومیت تیبو کورتوا وارد میدان شده بود، نتوانست ضربه پائو کوبارسی را مهار کند و مرینو در دقیقه ۸۸ گول برتری هسپانیه را به ثمر رساند.

این دومین بازی پیاپی بود که مرینو به عنوان بازیکن تعویضی گول پیروزی‌بخش هسپانیه را به ثمر می‌رساند؛ او پیش از این در مرحله یک‌هشتم نهایی دربرابر پرتگال نیز در دقایق پایانی گولزنی کرده بود.

هسپانیه که آخرین بار در سال ۲۰۱۰ قهرمان جام جهانی شد، روز سه‌شنبه در شهر دالاس امریکا برای راه‌یابی به دیدار نهایی به مصاف فرانسه خواهد رفت.

تلویزیون آریانا تمام دیدارهای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ را به‌صورت مستقیم در سراسر افغانستان پخش می‌کند. علاقه‌مندان فوتبال همچنان می‌توانند تازه‌ترین برنامه بازی‌ها، پوشش زنده، خلاصه دیدارها و خبرهای جام جهانی را از طریق صفحات آریانا تلویزیون و آریانا نیوز در فیسبوک، ایکس، اینستاگرام و تلگرام دنبال کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عبدالظاهر قدیر، عضو پیشین پارلمان افغانستان، در محکمه‌ای در نیویارک حضور یافت

Published

on

مقام‌های امریکایی اعلام کرده‌اند که عبدالظاهر قدیر، عضو پیشین پارلمان افغانستان، برای پاسخ‌گویی به اتهام‌های مرتبط با قاچاق بین‌المللی مواد مخدر و جرایم مربوط به سلاح، به ایالات متحده منتقل شده است.

به گفته سارنوالی فدرال امریکا، قدیر ۵۲ ساله روز جمعه پس از انتقال از کینیا در محکمه‌ای در نیویارک حاضر شد و تا زمان برگزاری محاکمه در بازداشت می‌ماند.

او در ۱۵ اپریل در نایروبی، پایتخت کینیا، بازداشت شده بود و سپس به امریکا انتقال یافت و با اتهام قاچاق هروئین و مت‌آمفتامین و جرایم مرتبط با سلاح روبه‌رو است.

سارنوالان امریکایی ادعا کرده‌اند که قدیر در یک شبکه بزرگ بین‌المللی قاچاق مواد مخدر و سلاح‌های نظامی، از جمله دهشکه‌های سنگین و راکت‌اندازها، دست داشته است.

جی کلایتون، سارنوال امریکایی، گفته است که قدیر تلاش کرده بود مقادیر زیادی مواد مخدر و سلاح را قاچاق کند؛ از جمله فروش یک محموله دو کیلوگرامی مت‌آمفتامین به فردی در افریقای جنوبی. مقام‌ها می‌گویند این خریدار با اداره مبارزه با مواد مخدر امریکا کار می‌کرد.

تاد بلانش، سرپرست لوی سارنوالی امریکا، گفته است که قدیر در حالی خود را یک چهره سیاسی افغانستان معرفی می‌کرد که به ادعای مقام‌های امریکایی، یک شبکه جنایی مرتبط با قاچاق مواد مخدر و سلاح را اداره می‌کرد.

در صورت محکومیت، قدیر با حداقل ۱۰ سال زندان برای اتهام‌های مربوط به مواد مخدر روبه‌رو خواهد شد و حتی ممکن است مجازات حبس ابد برای او تعیین شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117