Connect with us

اخبار ساحوی

شش کودک در یک ماه گذشته در بیمارستان غزنی جان باخته است

منتشر شده

در

یک کودک خورد سال در بیمارستان ولایت غزنی به دلیل نداشتن امکانات صحی در این بیمارستان و بی توجهی داکتران درآغوش مادرش جان باخت.

به گفته مسوولان این بیمارستان نبود خدمات صحی برای بیماران در این بیمارستان و نبود امکانات جای برای تعداد بیشتر مریضان سبب شده که در یک ماه گذشته شش کودک در این بیمارستان جان بدهند.

خانواده کودکی که در آغوش مادرش جان باخته میگوید: وقتی به این جا مراجعه کردیم یک داکترگفت جای نداریم دیگرش هم در آنجا گفت جای نداریم تا اینکه طفل در بغل مادرش جان داد.

یک کودک پس از ساعت ها انتظار در بیمارستان غزنی نسبت بی توجهی داکتران جان باخت. خانواده ی این کودک می گویند از ولسوالی آب بند به امید تداوی کودک شان به شهر غزنی آمده بودند اما داکتران به او توجه نکردند.

اما مسولان در بیمارستان غزنی نبود امکانات را دلیل عدم ارایه ی خدمات صحی بهتر عنوان می کنند. به گفته آنان بخش کودکان این بیمارستان با 25 بسترجوابگوی نیازمندی بیش از یک ملیون نفوس این ولایت را ندارد.

بازمحمد همت رییس شفاخانه ولایتی غزنی گفت:” ازچندین سال به اینطرف این ولایت حیثیت مرکز زون را بخود اختیارکرده ولایتهای همجوار چون زابل، دایکندی، ارزگان، پکتیا وپکتیکا، وردک و لوگر هم مریضان شان را به ولایت غزنی میاورند. این شفاخانه با این امکانات که ما داریم و یا این تعداد بسترهای که ما داریم به هیچ وجه جوابده تمام مراجعین ما شده نمیتواند”.

گفته میشود که هفته گذشته بخش کودکان این بیمارستان در آتش سوزی خساره دید. به گفته مسولان بیمارستان غزنی شش سال پیش سنگ تهداب ساختمان یک بیمارستان 150 بستری در این ولایت گذاشته شد اما کارساخت آن به دلایل نا معلومی تکمیل نشد.

Advertisement

اخبار ساحوی

ایران مدعی سرنگونی طیاره پشتیبانی سی -۱۳۰ امریکا در اصفهان شد

خبرگزاری دولتی پرس تی‌وی تصاویر ادعایی از لاشه طیاره سرنگون شده را در تلگرام منتشر کرده است.

Published

on

ایران روز یک‌شنبه مدعی شد که یک طیاره پشتیبانی سی -۱۳۰ امریکا را در منطقه جنوبی اصفهان سرنگون ساخته است. به گزارش خبرگزاری نیمه‌رسمی تسنیم، این طیاره “با شلیک شدید یک واحد نیروهای ویژه پولیس” منهدم شده است.

نیروی قدس سپاه پاسداران ایران در گزارشی که توسط خبرگزاری دولتی ایرنا نشر شد، گفته است که: «عملیات مشترک شامل نیروی هوافضا، واحد‌های زمینی، نیروهای مردمی و بسیج، قوای امنیتی و اردو با موفقیت طیاره دشمن را نابود کردند.»

خبرگزاری دولتی پرس تی‌وی تصاویر ادعایی از لاشه طیاره سرنگون شده را در تلگرام منتشر کرده است.

برخی گزارش‌های اولیه در شبکه‌های اجتماعی امریکا ادعا کرده‌اند که هنگام نجات دومین عضو خدمه یک طیاره اف -۱۵ که پیشتر بر فراز ایران سرنگون شده بود، نیروهای امریکایی ممکن است طیاره خود را منهدم کرده باشند تا به دست ایران نیفتد.

تا کنون هیچ پاسخ رسمی از سوی امریکا در رابطه با ادعای ایران ارائه نشده است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که تنش‌ها در منطقه پس از حمله مشترک امریکا و اسرائیل بر ایران در ۲۸ فبروری افزایش یافته است. این عملیات تا کنون بیش از یکهزار و ۳۴۰ نفر کشته، از جمله رهبر پیشین علی خامنه‌ای، برجای گذاشته است.

در واکنش، ایران حملات پهپادی و راکتی را علیه اسرائیل و همچنین مواضع وابسته به امریکا در اردن، عراق و کشورهای خلیج اجرا کرده و حرکت کشتی‌ها در تنگه راهبردی هرمز را محدود ساخته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ایران می‌گوید یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است

Published

on

سپاه پاسداران ایران روز جمعه اعلام کرد که یک جت اف-۳۵ متعلق به امریکا را در بخش‌های مرکزی این کشور سرنگون کرده است.

خبرگزاری تسنیم به نقل از بیانیه سپاه گزارش داده که به دلیل نابودی این جت، سرنوشت پیلوت آن همچنان نامعلوم است.

این دومین باری است که ایران در جریان تنش‌های جاری از ۲۸ فبروری به این‌سو، ادعا می‌کند یک جت اف-۳۵ امریکا را نابود کرده است.

با این حال، ایالات متحده تاکنون به این گزارش واکنشی نشان نداده است.

ایران پیش‌تر در ۱۹ مارچ نیز اعلام کرده بود که یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است؛ ادعایی که از سوی واشنگتن رد شد.

تهران همچنین روز پنج‌شنبه ادعا کرده بود که یک جت اف-۱۶ اسرائیل را نیز سرنگون کرده است.

تنش‌ها در منطقه پس از موجی از حملات هوایی امریکا و اسرائیل که در ۲۸ فبروری آغاز شد، همچنان در سطح بالایی باقی مانده است. منابع ایرانی می‌گویند این حملات بیش از ۱۳۰۰ کشته، از جمله شماری از مقام‌های ارشد، برجا گذاشته است.

در پاسخ، ایران حملات پهپادی و راکتی را علیه اسرائیل و همچنین اهدافی در اردن، عراق و چندین کشور حوزه خلیج که میزبان تأسیسات نظامی امریکا هستند، انجام داده است. این درگیری‌های ادامه‌دار باعث تلفات، خسارات به زیربناها و اختلال در ترافیک هوایی منطقه و بازارهای جهانی شده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله پهپادی به پالایشگاه مینا الاحمدی کویت

اردوی کویت نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که سیستم دفاع هوایی این کشور در حال مقابله با حملات راکتی و پهپادی دشمن هستند.

Published

on

سانه‌های دولتی کویت گزارش داده‌اند که صبح روز جمعه پالایشگاه «مینا الاحمدی»، یکی از بزرگ‌ترین تأسیسات نفتی این کشور، هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

شرکت نفت کویت در بیانیه‌ای اعلام کرده که در نتیجه این حمله، در برخی از واحدهای عملیاتی پالایشگاه آتش‌سوزی رخ داده است، اما تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی گزارش نشده است.

اردوی کویت نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که سیستم دفاع هوایی این کشور در حال مقابله با حملات راکتی و پهپادی دشمن هستند.

شرکت نفت کویت افزوده است که وضعیت کیفیت هوا در مناطق اطراف پالایشگاه به‌طور دوامدار تحت نظارت قرار دارد و تا کنون هیچ‌گونه پیامد منفی محیطی زیست‌ در پی این حمله ثبت نشده است.

همچنان گروهی کمکی و اطفائیه در محل حضور دارند و تلاش‌ها برای مهار آتش و جلوگیری از گسترش آن ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!