Connect with us

رویداد های اخیر

پاکستان خواستار افزایش تعامل جهان با امارت اسلامی شد

منتشر شده

در

معاون نماینده پاکستان در سازمان ملل گفته است که جامعه جهانی برای پیش بُرد اهداف اش در افغانستان باید سطح تعامل با امارت اسلامی را افزایش دهد.

به نقل از رسانه‌های پاکستانی، عامر خان در نشستی در سازمان ملل تاکید کرده است که با زور، تحریم و منزوی کردن افغانستان نمی‌توان به این اهداف دست یافت.

او گفت: «رویکرد زورگویانه می‌تواند به خشونت و درگیری دوباره منجر شود، گروه‌های تروریستی را تقویت کند و سبب موج جدیدی از مهاجرت افغان‌ها شود.»

عامر خان خاطر نشان کرد که پاکستان با احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی افغانستان از تلاش‌های ضد تروریزم حمایت می‌کند.

این مقام پاکستانی تاکید کرد که پایان دادن به «تهدید تروریزم» در افغانستان به نفع جامعه جهانی است.

به گفته وی، جامعه جهانی باید یک استراتیژی جامع ضد تررویزم تهیه کند و برای انجام این کار، تعامل با حکومت موجود در افغانستان لازمی است.

معاون نماینده پاکستان در سازمان ملل گفت که جامعه جهانی از اینکه یک قدرت واحد تمام افغانستان را در اختیار دارد و هیچ چالشی در برابر آن وجود ندارد استقبال کند.

در همین حال، نماینده چین در سازمان ملل از جامعه جهانی خواست تا ضمن تشویق امارت اسلامی برای ایجاد یک ساختار گسترده و فراگیر، از افغانستان به طور قاطعانه حمایت کنند.

ژانگ جون با تاکید بر لزوم حمایت قاطعانه جامعه جهانی از افغانستان، تصریح کرد کشورها باید به ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان به ویژه با فرارسیدن زمستان سخت و طاقت فرسا ادامه دهند.

وی با تاکید بر اینکه مردم افغانستان منتظر پاسخ درباره جنایات نظامیان خارجی هستند، افزود: «کشورهایی که مسئول اصلی وضعیت کنونی هستند باید درباره اشتباهات خود به طور جدی تأمل کنند و برای پیشرفت افغانستان کمک‌های لازم را انجام دهند.»

ژانگ با اشاره به تحریم‌های امریکا و کشورهای غربی علیه افغانستان نیز تصریح کرد: «اعمال محاصره سیاسی و انزوا مشکل را حل نمی‌کند، بلکه درد و رنج مردم افغانستان را تشدید می‌کند.»

رویداد های اخیر

پیشرفت امیدوارکننده در مذاکرات ایران و امریکا؛ نقشه راه توافق نهایی طی ۶۰ روز ترسیم شد

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور امریکا، روند مذاکرات را مثبت ارزیابی کرده و گفت که «پایه‌ای بسیار خوب» برای دستیابی به توافق نهایی با ایران ایجاد شده است.

Published

on

هیأت عالی‌رتبه مذاکره‌کننده ایران پس از حدود ۱۸ ساعت گفتگوهای فشرده با مقام‌های امریکایی در سوئیس، این کشور را به مقصد تهران ترک کرد؛ در حالی که تیم‌های فنی برای ادامه مذاکرات درباره تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در محل گفتگوها باقی مانده‌اند.

پاکستان و قطر، میانجی‌های این مذاکرات، اعلام کردند که تهران و واشنگتن در نخستین روز گفتگوهای سطح بالا به «پیشرفت‌های امیدوارکننده» دست یافته‌اند و بر سر یک نقشه راه برای دستیابی به توافق نهایی ظرف ۶۰ روز آینده توافق کرده‌اند.

در همین حال، دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، بار دیگر هشدار داد که در صورت ادامه حمایت ایران از حزب‌الله، گزینه حمله نظامی را منتفی نمی‌داند. در مقابل، محمدباقر قالیباف، رئیس هیأت مذاکره‌کننده ایران، از واشنگتن خواست در اظهارات خود محتاط باشد.

همزمان، اسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، اعلام کرد که نیروهای این کشور تا هر زمان که لازم باشد در جنوب لبنان باقی خواهند ماند؛ موضوعی که با واکنش حزب‌الله همراه شد و این گروه بر مقابله با هرگونه نقض آتش‌بس تأکید کرد.

از سوی دیگر، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور امریکا، روند مذاکرات را مثبت ارزیابی کرده و گفت که «پایه‌ای بسیار خوب» برای دستیابی به توافق نهایی با ایران ایجاد شده است.

ونس همچنین افزود که مذاکره‌کنندگان در این دور از گفتگوها «پیشرفت‌های قابل توجهی» داشته‌اند و فضای مذاکرات را «بسیار سازنده» توصیف کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آلمان شش دیپلومات دیگر امارت اسلامی را می‌پذیرد

Published

on

رسانه‌های آلمان، گزارش داده اند که این کشور با پذیرش شش دیپلومات دیگر امارت اسلامی موافقت کرده است؛ اقدامی که بخشی از توافق برای افزایش پروازهای اخراج شهروندان افغان از آلمان به افغانستان عنوان شده است.

‌ان‌دی‌آر به نقل از منابع دیپلوماتیک گزارش داده است که این توافق در پی گفتگوهای محرمانه‌ای حاصل شده که هفته گذشته در استانبول میان نمایندگان امارت اسلامی و مقام‌های ارشد وزارت داخله آلمان برگزار شد.

وزارت داخله آلمان تأیید کرده است که گفتگوهایی در «سطح تخنیکی» میان مقام‌های این وزارت و نمایندگان امارت اسلامی انجام شده، اما از ارائه جزئیات درباره محل و مدت زمان این نشست‌ها خودداری کرده است.

به گزارش ان‌دی‌آر، این توافق زمینه افزایش چشمگیر روند اخراج مهاجرین افغان از آلمان را فراهم می‌کند. یک سخنگوی وزارت داخله آلمان گفته است که پروازهای چارتر به کابل گسترش خواهد یافت و در آینده تا سه پرواز اخراج در هر ماه انجام خواهد شد. همچنین امکان اخراج برخی افراد از طریق پروازهای عادی تجارتی نیز فراهم می‌شود.

بر اساس این گزارش، امارت اسلامی از مدت‌ها پیش همکاری در زمینه پروازهای اخراج را به پذیرش دیپلومات‌های بیشتر افغان از سوی آلمان مشروط کرده بود. گفته می‌شود این دیپلومات‌ها برای تأیید هویت شهروندان افغان در آستانه اخراج و صدور اسناد سفر مورد نیاز هستند.

در حال حاضر تنها دو مقام قونسلی معرفی‌شده از سوی امارت اسلامی در آلمان فعالیت دارند. این افراد که در سال ۲۰۲۵ وارد آلمان شدند، مسئولیت‌های مهمی را در سفارت افغانستان در برلین و قونسلگری افغانستان در بن بر عهده گرفته‌اند.

الکساندر دوبریندت، وزیر داخله آلمان، از سیاست اخراج مهاجرین دولت دفاع کرده و به روزنامه «بیلد ام زونتاگ» گفته است افرادی که پس از دریافت حمایت در آلمان مرتکب جرایم سنگین می‌شوند، باید به کشور خود بازگردانده شوند.

او گفته است: «هر کسی که از حمایت ما سوءاستفاده کند و در اینجا مرتکب جرایم جدی شود، باید آینده خود را در کشورش جستجو کند. جامعه ما به‌طور مشروع خواهان خروج مجرمان از کشور است.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری در شمال‌شرق افغانستان

Published

on

بر اساس اعلام سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده، زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه شمال‌شرق افغانستان را لرزاند.

این زلزله حوالی ساعت ۲:۵۲ بعد از ظهر رخ داد.

سازمان زمین‌شناسی امریکا اعلام کرده است که این زلزله در عمق ۲۰۷ کیلومتری زمین رخ داده است.

 
 
Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!