Connect with us

رویداد های اخیر

پذیرش اعتمادنامه سفیر جدید قطر از سوی رئیس‌الوزرای امارت اسلامی

منتشر شده

در

ملا محمد حسن آخند، رئیس‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، پیش از چاشت امروز طی مراسمی رسمی در قصر گلخانه، اعتمادنامه مردف بن علی القاشوطی سفیر جدید دولت قطر برای افغانستان را پذیرفت.

در این مراسم، امیرخان متقی وزیر امور خارجه و ملا عبدالواسع رئیس عمومی دفتر مقام ریاست‌الوزرا نیز حضور داشتند. رئیس‌الوزرا ضمن خوش‌آمدگویی به سفیر جدید قطر، آغاز ماموریت وی را برای تقویت روابط دو کشور مهم خواند.

سفیر جدید قطر پیام‌های سلام و نیک‌خواهی رهبری کشورش را به رئیس‌الوزرای امارت اسلامی تقدیم کرده، تأکید نمود که قطر خواهان آرامش، پیشرفت و رفاه مردم افغانستان است. وی افزود که آغاز ماموریتش در افغانستان برایش «مایه افتخار» بوده و تعهد سپرد که برای تحکیم روابط و گسترش همکاری‌های دو کشور، از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

رئیس‌الوزرا با قدردانی از همکاری‌های پیوسته قطر در شرایط دشوار افغانستان، ابراز امیدواری کرد که حضور سفیر جدید، فصل تازه‌ای در مناسبات دیپلوماتیک کابل–دوحه بگشاید. وی همچنین از سفیر خواست تا پیام‌های احترام و آرزوهای نیک وی را به رهبری دولت قطر منتقل کند.

در پایان، امیرخان متقی وزیر امور خارجه، با ابراز خرسندی از تعیین سفیر جدید قطر—که پیشتر در دفتر سیاسی قطر با رهبران امارت اسلامی شناخت داشت—برای وی در ماموریت تازه‌اش آرزوی موفقیت کرد و بر همکاری‌های دوام‌دار وزارت خارجه تأکید ورزید.

رویداد های اخیر

اشتراک سرپرست سفارت افغانستان در عمان در نشست بررسی تحولات منطقه و جهان

Published

on

حافظ عمر، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در عمان، به دعوت رسمی بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، در نشستی که درباره رویدادها و تحولات اخیر منطقه و جهان برگزار شده بود، اشتراک کرد.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در عمان، آقای عمر درباره موقف افغانستان و وضعیت عمومی کشور معلومات شریک ساخت و همچنان از برخی «تلاش‌های شوم» برای بی‌ثبات ساختن منطقه یادآوری کرد.

بر بنیاد خبرنامه، اشتراک‌کنندگان در این نشست همچنان برای تأمین ثبات در منطقه و جهان بر گفتگو و دیپلوماسی در راستای حل مشکلات تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پزشکیان از حمله به کشورهای همسایه عذرخواهی کرد

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در پی حملات اخیر بر کشورهای منطقه در جریان جنگ با ایالات متحده امریکا و اسرائیل، از این اقدامات عذرخواهی کرد و تأکید نمود که از این به بعد چنین حملاتی تنها در صورتی رخ خواهند داد که ایران مورد حمله قرار گیرد.

پزشکیان در یک پیام ویدیویی گفت که این تصمیم روز جمعه توسط شورای موقت رهبری تصویب شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغان‌ها در میان زخمیان حملات ایران به امارات متحده عربی

Published

on

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرده است که اتباع افغانستان در میان ده‌ها نفری بودند که در جریان حملات اخیر ایران علیه امارات متحده عربی زخمی شدند.

مقامات اعلام کردند که این حملات باعث جراحت جزئی بیش از ۱۰۰ نفر با ملیت‌های مختلف، از جمله اماراتی، مصری، اتیوپیایی، فیلیپینی، پاکستانی، هندی، بنگه‌دیشی، سریلانکایی، لبنانی و افغان شده است.

وزارت دفاع همچنین مرگ سه نفر – شهروندان پاکستانی، نیپالی و بنگله‌دیشی – را در پی این حملات تأیید کرد.

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرد که از زمان آغاز حملات ایران، در مجموع ۲۰۵ راکت بالستیک شناسایی شده است که ۱۹۰ از آنها منهدم شده، ۱۳ به بحر سقوط کرده و ۲ در داخل امارات فرود آمده است. در همین مدت، ۱۱۸۴ طیاره بی‌پیلوت ایرانی شناسایی شده که ۱۱۱۰ از آنها رهگیری شده و ۷۴ طیاره بی‌پیلوت نیز در داخل خاک این کشور سقوط کرده‌است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!