Connect with us

رویداد های اخیر

پیش از تصمیم ترمپ امارات اقدام به اخراج اجباری مهاجرین افغان کرده بود

رئیس‌جمهور ایالات متحده روز یک‌شنبه اعلام کرد که برای کمک به پناهجویان افغانستان که پس از بیرون شدن از کشور شان در امارات متحده عربی بلاتکلیف مانده‌اند، دست به اقدام خواهد زد.

منتشر شده

در

رویترز بر بنیاد یک سند داخلی وزارت خارجه ایالات متحده گزارش داده، پیش از آن‌که دونالد ترمپ، رئيس جمهور امریکا، اعلام کند که در خصوص انتقال پناهجویان افغان که در امارات متحده عربی گیرمانده‌اند، اقدام خواهد کرد، دولت امارات اقدام به اخراج اجباری این پناهجویان کرده بود و در این زمینه وزارت خارجه امریکا را مطلع ساخته است.

رئیس‌جمهور ایالات متحده روز یک‌شنبه اعلام کرد که برای کمک به پناهجویان افغانستان که پس از بیرون شدن از کشور شان در امارات متحده عربی بلاتکلیف مانده‌اند، دست به اقدام خواهد زد.

او در پیامی در شبکه اجتماعی «سوشیل تروت» با اشاره به گزارشی درباره وضعیت این پناهجویان نوشت: «من سعی خواهم کرد آنها را نجات دهم، از همین حالا شروع می‌کنم.»

بر بنیاد گزارش این خبرگزاری، حدود ۱۷ هزار تن از شهروندان افغانستانِ تخلیه‌شده از طریق مرکز ابوظبی، معروف به شهر بشردوستانه امارات، مورد بررسی قرار گرفته‌اند. با این حال، بیش از ۳۰ شهروند افغانستان باقی‌مانده در بلاتکلیفی سرنوشت خود گیر افتاده‌اند.

با این حال، روز یکشنبه پایگاه خبری «جست د نیوز» گزارش داد که مقام‌های امارات متحده عربی در حال آماده‌سازی برای تحویل‌دهی برخی از پناهجویان افغانستان به امارت اسلامی هستند.

در تلگراف وزارت خارجه امریکا آمده است که سالم الزعبی، مشاور ویژه وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، در جلسه‌ای در ۱۰ جولای با مقام‌های امریکایی در ابوظبی، به آنان گفته است که دو خانواده در اوایل این ماه «با موفقیت و به سلامت» به افغانستان بازگردانده شده‌اند.

آقای الزعبی به امریکایی‌ها همچنین گفته است که اگرچه امارات متحده عربی سیاست فعلی واشنگتن را درک می‌کند، اما قصد دارد برای «بستن همیشگی این فصل» اقدام کند و بنابراین، طبق این تلگراف، تا یکشنبه، ۲۰ جولای، ۲۵ تن باقی‌مانده را بازگرداند. او افزود که دولت امارات از امارت اسلامی تضمین خواهد گرفت که امنیت آنان تضمین شده است.

از طرفی هم در این تلگراف آمده است که الزابی از ایالات متحده خواسته است تا «مدیریت ادراک» را هماهنگ کند تا اطمینان حاصل شود که واشنگتن و ابوظبی در مورد پیام‌های‌شان در این مورد همسو هستند؛ چون امارات متحده عربی نمی‌خواهد از سوی سازمان‌های غیردولتی «به دلیل ناتوانی ایالات متحده در اسکان مجدد جمعیت در ایالات متحده یا جای دیگر» مورد انتقاد قرار گیرد.

این در حالی است که ترمپ، پس از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری‌اش در جنوری ۲۰۲۵ میلادی، روند اسکان مجدد پناهندگان را متوقف کرد و در ماه اپریل، وضعیت حمایت موقت از هزاران شهروند افغانستان‌ ساکن ایالات متحده را نیز لغو نمود.

امارات متحده عربی که از شرکای امنیتی نزدیک امریکا است، در سال ۲۰۲۱ میلادی موافقت کرد هزاران پناهجوی افغانستان را که پس از سقوط حکومت پیشین و خروج شتاب‌زده نیروهای امریکایی از کابل تخلیه شده بودند، به‌طور موقت اسکان دهد.

در سال ۲۰۲۲، کانادا با درخواست امریکا تنها حدود ۱۰۰۰ نفر از این پناهجویان را پذیرفت و هنوز مشخص نیست چند هزار تن دیگر همچنان در اردوگاه‌های امارات باقی مانده‌اند.

براساس گزارش‌ها، از زمان خروج نیروهای امریکایی از افغانستان، حدود ۲۰۰ هزار شهروند افغانستان توسط دولت بایدن به ایالات متحده منتقل شده‌اند که شامل خانواده‌های پرسونل نظامی، کودکان، بستگان آنان پذیرفته‌شده و کارمندان افغانستان‌ دولت امریکا در طول جنگ ۲۰ ساله هستند.

رویداد های اخیر

Drug cultivation in Afghanistan has ‘almost dropped to zero’: deputy interior minister

Published

on

Abdul Rahman Munir, the Deputy Minister for Counter-Narcotics at the Ministry of Interior, said on Saturday at the meeting of the Central Asian Regional Information and Coordination Centre for Combating Drugs (CARICC) in Uzbekistan that the cultivation, trafficking, and sale of narcotics in Afghanistan have “almost dropped to zero.”

Abdul Mateen Qani, spokesperson for the Ministry of Interior, said in a statement that Munir described the Islamic Emirate’s ongoing counter-narcotics campaign in Afghanistan as “a milestone of achievements.”

At the meeting, Munir emphasized cooperation among member countries and called on them to assist Afghan farmers in creating alternative livelihood opportunities so that the phenomenon of narcotics can be completely eradicated from Afghanistan.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!